OT - TV
-
Z kim będziesz występował??
Jacyś znajomi ze studiów? Pytam, bo nie wiem czy będę mogła akurat oglądać No i kto prowadzi ten odcinek - blondyna Marzena? -
Stworzyłem "zawodową" ekipę - czyli ludzi, którzy mają już spore doświadczenie w tego rodzaju grach. Będzie moja mama, dwóch znajomych z takiego naszego forum dla graczy teleturniejowych i ja
-
Stworzyłem "zawodową" ekipę - czyli ludzi, którzy mają już spore doświadczenie w tego rodzaju grach. Będzie moja mama, dwóch znajomych z takiego naszego forum dla graczy teleturniejowych i ja
Jakie to forum?
www.teleturnieje.fora.pl ?Edit:
Jednak to forum -
tak, dokładnie to forum
-
żeby nie było - pamiętam
Własnie dostałem info, ze odcinek jest przeniesiony na 16.12.2009 - odezwe się jeszcze przed emisją -
Oglądałem
-
Oglądałem
No i?
-
Oglądałem
To u Ciebie był już 16 grudnia?
-
To u Ciebie był już 16
grudnia?Nie ten odcinek obejrzał....
-
W Gostyniu jest inna strefa czasowa + zakrzywienie czasoprzestrzeni
-
żeby nie było - pamiętam
Własnie dostałem info, ze
odcinek jest przeniesiony na 16.12.2009 - odezwe się jeszcze przed emisjąCzy to dziś było?
Jeśli tak, to... kiedy powtórka, wie ktoś? -
jeśli się nie mylę, to powtórka jest w piątek o 10.50 chyba. Dostałem własnie info, ze moze byc powtórka po nowym roku, w okolicach 8.01
-
Ja wczoraj ogladalem Spisali sie na medal, dorosli zgarneli cala wygrana tylko pogratulowac
-
dzieki dzieki.
Chyba nie miałeś problemu zeby mnie rozpoznać, po tym jak zacząłem mówić o wale korbowym ;p -
Ogolnie nie mialem problemu, ale jak juz o wale korbowym wspomniales - bylem w 100% pewny
-
Ja wczoraj ogladalem
Spisali sie na medal, dorosli zgarneli cala wygrana tylko pogratulowacNo! To brawo, Słowik. Należało smarkaczom utrzeć nosa.
-
jeśli się nie mylę, to
powtórka jest w piątek o 10.50 chyba.Wg programu Dwójki rzeczywiście w piątek o 10.55.
No, tak więc z poślizgiem, ale obejrzę. -
to żeby nie psuć Ci zabawy to nie powiem jeszcze ile wyniosła wygrana
-
to żeby nie psuć Ci zabawy to
nie powiem jeszcze ile wyniosła wygranaJasne.
Oglądałem dziś, ale to nie ten odcinek. Ósmego będzie, powiadasz? -
no tak mi wg wyliczen wychodzi