Wymiana kierownicy w Tico
-
Odkopie temat, bo znalazlem
jeszcze inna kierownice ze swifta, ale nie mam pojecia czy podejdzie do tico. Spotkal sie juz
ktos z taka jak na tej aukcji?
http://www.allegro.pl/item867289482_suzuki_swift_90_03_kierownica_w_super_stanie_okazj.htmlKierownica bardzo ładna niestety nie ma wymienionego swifta jakoby miałaby pasować, może warto zapytać na konciku swifta
-
Odkopie temat, bo znalazlem
jeszcze inna kierownice ze swifta, ale nie mam pojecia czy podejdzie do tico. Spotkal sie juz
ktos z taka jak na tej aukcji?
http://www.allegro.pl/item867289482_suzuki_swift_90_03_kierownica_w_super_stanie_okazj.htmlSkocz na kącik Swifta i zapytaj się Swiftowców czy ta kiera ma taki sam wieloklin jak pozostałe
-
Tak naprawde chyba ta
kierownica pasuje bardziej do kanciatego wnetrza tico... bo ta ze swifta MK3 od razu w tico by
sie rzucala w oczy ze nie z tego auta jest... a tu jest ladnieA moja jest taka
-
Tak tez uczynilem
-
Tak tez uczynilem
I dostałeś szybko odpowiedź od naszych Sąsiadów
-
A moja jest taka
Lepsza od mojej, bo u Ciebie zachował się znaczek "GT"
-
Lepsza od mojej, bo u Ciebie
zachował się znaczek "GT"Dałem pod szrotem 40 zł,tylko musiałem przełożyć z oryginału te 2 nity rurkowe co kasują kierunki. Mnie się ona podoba i grubość odpowiednia.To Ty mnie zainspirowałeś do wymiany
-
Dałem pod szrotem 40 zł,tylko
musiałem przełożyć z oryginału te 2 nity rurkowe co kasują kierunki.Moja kosztowała tylko odrobinkę więcej, ale rurki już miałem
Mnie się ona podoba i
grubość odpowiednia.Mam takie same odczucia względem swojej
To Ty mnie zainspirowałeś do wymiany
A to miło mi w takim razie
-
Kiera ze zdjęcia jest prawdopodobnie od Alto. Powinna pasować. Ja za swoją zapłaciłem... 50 zł plus wysyłka. Bolce dorobiłem z dwóch gwoździ. Dobrałem lekko grubsze spiłowałem i wbiłem w dziurki. działa świetnie, a zmiana kiery była najlepszym usprawnieniem jakiego dokonałem. Jest fantastyczna. wiele ludzi o nią pyta. Niestety Kretyn robiący mi zbieżność zrobił ją tak, że wielokliny są krzywo. tzn jak bym jej nie ustawiał jeden ząbek w lewo krzywo - jeden ząbek w prawo też krzywo.. ale minimalnie.