SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Np na lisiej górze jest fajne miejsce, w tamtym roku jeszcze dało się tam dojechać samochodami (zdjęli zakaz). Można tam coś wykombinować
Ja z trabanciarzami robiłem grilla na podpromiu na asfalcie
-
Np na lisiej górze
jest fajne miejsce, w tamtym roku jeszcze dało się tam dojechać samochodami (zdjęli
zakaz). Można tam coś wykombinowaćDobry pomysł
Ja z trabanciarzami
robiłem grilla na podpromiu na asfalcieOstro
-
Kto chętny? Pewnie jakieś krótkie marznięcie + kawa lub pizza na kolację
-
Zero chętnych? Nikt nie chce się spotkać?
-
Zero chętnych? Nikt
nie chce się spotkać?Jakby jednak kogoś "wzięło" na spota... 18:00 pod Makiem - rondo na Osiedlu Stałym
-
Proponuję około 18:00 na parkingu Carrefour - przy McDonald's w Jaworznie - na Osiedlu Stałym. Dzisiaj oczywiście - czyli 5.03
-
Zapraszam na wiosenno-weekendowego spota w mieście Rzeszów.
Wstępnie planuję go na sobotę 19.03.11 godzina popołudniowa/wieczorna ale jestem również otwarty na inne propozycje (data,godzina).
Miejscówka stała i ta co zwykle...parking E.Leclerc przy wjeździe od ulicy Armii Krajowej
Miła atmosfera gwarantowana
Pogodę postaram się zamówić
Pisać kto może i kto będzie:
1.Slavo -
1.Slavo
2.Zagadka -
1.Slavo
2.Zagadka3. drzonca
-
Hej,
Jeśli o mnie chodzi, to chciałbym w końcu się zjawić - nie wiem jak wyjdzie z sobotą, ale może ktoś będzie miał czas i możliwość spotkania właśnie w piątek 18.03? gdzieś około 16? Jakby co, to jeszcze potwierdze bliżej tego dnia.
Inna sprawa, że we czwartek ma wrócić zima i sypać śnieg .
-
może
ktoś będzie miał czas i możliwość spotkania właśnie w piątek 18.03? gdzieś około 16? -
Zapraszam na wiosenno-weekendowego spota w mieście Rzeszów. Wstępnie planuję go na sobotę 19.03.11 godzina popołudniowa/wieczorna ale jestem również otwarty na inne
propozycje (data,godzina). Miejscówka stała i ta co zwykle...parking E.Leclerc przy wjeździe od ulicy Armii Krajowej
Miła atmosfera gwarantowana Pogodę postaram się zamówić Pisać kto może i kto będzie: 1.SlavoMoże Ja będę jeszcze muszę zobaczyc w który dzień.
-
To może i ja postaram się przyjechac
W sobotę też będę -
Spróbuję w piątek lub sobotę - chociaż w sobotę na mecz ze Skrą idę, więc nie wiem czy się wyrobię...
-
Nikt nie protestuje co do godziny to oficjalnie...19.03.11 godzina 17:00 parking E.Leclerc ;](jeśli będzie padać to przeniesiemy się na parking podziemy w Galerii Nova lub wejdziemy do pasażu E.Leclerc)
Do zobaczenia -
Hej,
Jeśli o mnie
chodzi, to chciałbym w końcu się zjawić - nie wiem jak wyjdzie z sobotą, ale może
ktoś będzie miał czas i możliwość spotkania właśnie w piątek 18.03? gdzieś około 16?
Jakby co, to jeszcze potwierdze bliżej tego dnia.
Inna sprawa, że we
czwartek ma wrócić zima i sypać śnieg .To jak z tą godziną?16?
-
Ja potwierdzam, będe dzisiaj 18.03. pewnie gdzieś zaraz po 16 pod Leclerkiem.
-
Ja potwierdzam,
będe dzisiaj 18.03. pewnie gdzieś zaraz po 16 pod Leclerkiem.Też będę.
-
Nikt nie protestuje
co do godziny to oficjalnie...19.03.11 godzina 17:00 parking E.LeclercOk, do zobaczenia.
-
No i po spocie...
Dziękuję za przybycie
Foto brak
Z obecnych:
1.Slavo88
2.drzonca
3.zagadka
4.skrzat06Koledze Drzoncy dziękujemy za małą przejażdżkę Altem
Do następnego