SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
na kolejnym spocie
będzie jeszcze jedno TICO, którego właściciel pozazdrościł nam dzisiejszego
przemiłego spotkaniaNo jasne, dawaj go... Aha, możesz powiedzieć, że są wśród nas userzy o takim samym fachu, jak on...
-
No jasne, dawaj
go... Aha, możesz powiedzieć, że są wśród nas userzy o takim samym fachu, jak on...tzn o jakim?
-
tzn o jakim?
Nooo... o tym, czym się aktualnie zajmuje, wykorzystując tico.
-
ok, no problem
-
No i zgodnie z
planem, dzisiaj o 16 odbył sie lubelski spotNo to gratki fajnego spotkania i poznania nowych osobowości
Zamieszczam jedną
fotkę mojego autorstwa. Więcej fotek wrzucę, jak dostanę od Piotrka. -
Panie i Panowie.
Chłopcy i
dziewczęta.
Ticomaniacy i
Złośnikowcy.
Końca świata nie
było, więc:
Zapraszam na
weekendowego spota w Rzeszowie, który odbędzie się w dniu 05.06.2011 tj. niedziela.
Miejscówka
standard, parking przy E.Leclerc
Dla
niewtajemniczonych mapka dojazdu
Godzina spotu
bliżej nieokreślona, wyjdzie w praniu, ale myślę, że w godzinach popołudniowych.16:00 może być?
-
16:00 może być?
Może 17?Bardziej by mi pasowało
-
Dziękuje Wszystkim obecnym za spota. Miejmy nadzieję, że frekwencja ze spotu na spot będzie wyższa. .
-
Zgadza się...
Rozwaliła mnie ta Wasz eskapada i runda po całym piętrze...Ja sam byłem zaskoczony, że to nie parter jeszcze
A ponieważ miałem
półotwarte okno, usłyszałem, jak jeden gość mówił do drugiego: "Tyyy, patrz! To
jakiś zlot był!"Może następnym razem któryś z nich przyjedzie tikaczem
-
Mieszko jeździmy w dzień z włączonymi światłami mijania
-
Mieszko jeździmy w
dzień z włączonymi światłami mijaniaA no fakt, przeciez o mojej modyfikacji nie wiecie Przeciez mam takowe, z tym, ze ledowe
-
Może 17?Bardziej by
mi pasowałoMoże być, mi tam wsjo jedno Chyba, że ktoś będzie chciał wcześniej to mogę być wcześniej
Tak więc 17:00
-
tylko że te światełka z przodu Ci świecą a z tyłu ciemno
-
Jeśli chodzi o światła typowo dzienne to tak właśnie mają one świecić. Światła dzienne włączają się po odpaleniu silnika, świecą tylko z przodu, i nie mogą świecić się jednocześnie ze światłami mijania.
PS. Witam koleżankę
-
tylko że te
światełka z przodu Ci świecą a z tyłu ciemnoI tak ma być, zgodnie z dostosowaniem polskich przepisów do przepisów UE. Stało się to (wreszcie) równo dwa lata temu.
A teraz sio mi z kącika tematycznego ze spamieniem... Nawrzucać Miechowi zawsze możesz tu: kącik yps - KLIK... zakładaj tam nowy temat i jazda. -
skrzat06 witam
Leo nie mam zamiaru nikomu wrzucać
poza tym nie wiedziałam że mogą być takie światła
-
Leo nie mam zamiaru nikomu wrzucać
Żartowałem . Chciałem tylko delikatnie wskazać miejsce niezobowiązujących rozmów na tematy inne, niż dotyczące tego wątku...
poza tym nie
wiedziałam że mogą być takie światłaTo są prawdziwe światła do jazdy dziennej.
Ja też mam takie, tyle, że z żarówką (te lampki pod zderzakiem). I w dzień też świecą tylko one.
EOT -
ok, już będe wiedzieć
-
miałem Wam zrobić niespodziankę i przyjechać, niestety przeziębienie mnie zmogło i się wykruszyłem, może następnym razem się uda
-
A to rzeczywiście byłaby niespodzianka