SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Dzisiaj będzie już
wiadoma godzina spotu
MiechoJak juz pisalem w privie, dopasuje sie Nie wiem dokladnie o ktorej bede w Rzeszowie, a grafik dosc napiety mam
-
Jak juz pisalem w
privie, dopasuje sie Nie wiem dokladnie o ktorej bede w Rzeszowie, a
grafik dosc napiety mamProponuje 14
Jeśli nie będzie głosów sprzeciwu innych to uznam że odpowiada -
Proponuje 14
Jeśli nie będzie
głosów sprzeciwu innych to uznam że odpowiadasię " nie " sprzeciwiam
Dopasuję się do możliwości innych, nie ma problemu -
Proponuje 14
Super, potwierdzam swój udział.
-
W Jaworznie - propozycja to 2.11. w godzinach popołudniowych / wieczornych. W planach:
1. zmarznięcie na parkingu podczas podziwiania bolidów (będą bardzo różne auta)
2. katowanie się zapachem powstającej pizzy
3. pożeranie powyższej
4. pogaduchy o wszystkim + umówienie się na dogrywkę, którą proponuję na:6/7.11 - i to już spot plenerowy, proponuję w okolicach 12-13, tak, żeby bardzo nie zmarznąć i myślę, że lotnisko Muchowiec byłoby fajną miejscówką - łatwy dojazd zewsząd
Lista obecności:
1. volcan
2. Ozarek
3. ... -
Godzina jest OK. W tym momencie organizuję pojazd jakiś, żeby dojechać, ale myślę, że się uda
-
Jak mi nic nie wypadnie, to i ja będę, nie przyjadę raczej TICO, ale odwiedzić moje studenckie miasto i poznać kolegów z forum z Podkarpackiego - muszę
Poznacie mnie i tak po logo ZLOSNIK-a na tylnej klapie.
Do zobaczenia.
-
Witam! Na forum jestem nowy, ale jestem z okolic Rzeszowa, więc może wpadnę swoim Ticolotem na spot, jeśli mnie przyjmie cała reszta Ostrzegam gówniarz jestem
-
Witam! Na forum
jestem nowy, ale jestem z okolic Rzeszowa, więc może wpadnę swoim Ticolotem na spot,
jeśli mnie przyjmie cała reszta Ostrzegam gówniarz jestemWitaj...
Wątek dla Nowych odwiedź koniecznie.
Zapraszam serdecznie na spot.
Widzę że grupa podkarpacka rośnie w siłęBTW to chyba będzie liczna grupka na spocie
-
Oficjalnie:
Termin:
30.10.10
Miejscówka:
Parking E.Leclerc w okolicy wjazdu od ul. Armii Krajowej
Godzina: 14:00
Zapraszam i do zobaczenia
-
Czujemy się
ostrzeżeni...
Tylko czemu się
tajniaczyłeś do tej pory?Co masz na myśli pisząc tajniaczyłeś? Zarejestrowałem się na forum, bo robiłem coś przy swoim tico i trzeba mi było skorzystać z szukajki, a ta dostępna chyba tylko po zalogowaniu
-
Kurcze, niestety chyba nie pojawię się na spocie, ponieważ aktualnie rodzinne auto mamy u blacharza (niestety ) i tato jeździ tico, a wyjątkowo musi jutro iść do pracy i wraca dopiero o 16 to na 17 dopiero bym mógł być na miejscu,a to chyba będzie już po wszystkim.
-
Zawsze możesz wpaść bez sprzętu
-
W tym problem, że jak nie tico to nie mam czym
-
W tym problem, że
jak nie tico to nie mam czymSą jeszcze autobusy,pociągi i znajomi
Kończę OT -
Jeśli chodzi o 2.11 - proponuję spotkanie na stacji Orlen przy ul. Krakowskiej (wlot do Jaworzna od strony Chrzanowa i Krakowa) o godzinie 17:30. Po zebraniu ekipy pojedziemy na jakieś jedzonko
Co do spota weekendowego - jest propozycja tech-grill spota w okolicach Chrzanowa w dniu 6.11
-
W dniu dzisiejszym to jest 30.10.10 w Rzeszowie odbył się spot na parkingu jednego z hipermarketu.
Na godzinę 14-stą dojechali w kolejności:
1)Ja-Slavo - wiśnowe Tico
2)Drzonca - zielone Tico
3)Zagadka - srebrne Tico
4)Leo - srebrny Duster
5)Dahaka - Corolla
6)Miecho - fioletowe Tico
Więcej osób nie dotarło
Na początku zaczęliśmy od przywitania.Następnie wzięliśmy się za oglądanie nowego nabytku Leo (Dacia Duster).Pozaglądaliśmy wszędzie gdzie się dało.Później były rozmowy,testowanie transmitera,oglądanie innych bolidów,zobaczyliśmy również nowe dodatki(usprawnienia) Drzoncy tj. mocowanie konsoli i szuflada pod fotelem.Posłuchaliśmy również brzmienia silników w Tico.Ogólnie mnóstwo tematów i rozmowy nonstop.Udało się również trochę pogrzebać przy aucie Miecho.Chcieliśmy podciągnąć trochę hamulce z tyłu.Jednak do końca nie udało nam się to z powodu zbyt dużego rantu na bębnie.W miarę możliwości zrobiliśmy to co się dało.Miecho dostał lekcje z ustawiania samoregulatorów i w najbliższym czasie usuwając rant z bębna i wymieniając cylinderek ustawi sobie hamulce z tyłu.W razie czego to służę pomocą.Tak nam zleciało szybciutko 3h.Troszkę hulający wiatr po parkingu zmusił nas do udania się na jakąś przekąskę i ogrzania się.Po małym co nieco kontynuowaliśmy rozmowy o Tico i innych rzeczach.Koło 19:30 powoli zaczęliśmy się żegnać,ponieważ niektórzy mają dłuższą drogę do domu(Leo,Dahaka,Miecho).Dziękuje wszystkim za poświęcony czas i chęć do spotu.Chociaż niektórzy nie dotarli to i tak jestem pod wrażeniem frekwencji na dzisiejszym spocie.Z powodu powoli nadchodzącej zimy do tematu spotów wrócimy zapewne na wiosnę.
Na koniec to co lubią tygrysy...
Fotki: -
...
Chociaż niektórzy nie dotarli to i tak jestem pod wrażeniem frekwencji na dzisiejszym spocie.
Z powodu powoli nadchodzącej zimy do tematu spotów wrócimy zapewne na wiosnę.
...Ja niestety nie dotarłem, bo miałem w domu różne prace (między innymi wymiana oleju w ciągniku dziadka ). Pewnie przed zimą już się nic nie uda, więc nie zobaczymy się w tym roku, a szkoda