SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Pany, jak tam? Bylo
cos?5 czerwca ma być, a nie dziś.
-
5 czerwca ma być, a
nie dziś.Dobrze, że na Was nie zaczekał.
-
5 czerwca ma być, a
nie dziś.A, czyli nic nie stracilem 5.VI raczej nie przyjade, pewnie 2 tygodnie pozniej
-
Pany, jak tam? Bylo
cos?Będzie 5 czerwca
Przejezdzalem przez
Rzeszow ok 19.30, zajechalem pod leclerc i nikogo nie widzialem
Czym predzej
pocisnalem na LublinObwodnicą?
-
Będzie 5 czerwca
A nastepny?
Obwodnicą?
No ba, teraz juz tylko obwodnica
-
A nastepny?
Będziemy myśleć
No ba, teraz juz
tylko obwodnicaI przez most w Trzebownisku?
Jeśli tak to już ostatni raz tak pojechałeś bo od środy zamykają most w Trzebownisku do końca roku 2011 na czas remontu
Także skrót tymczasowo będzie niedostępny -
Jak w tytule,
proponuje parking w galerii olimp przy al. Spoldzielczosci Pracy.
Godzina 8 lub 10?
Bedziemy mierzyc
cisnienie sprezania i kto wie, co jeszcze sprawdzimyNo i jak tam ustaliliście coś?Czy nic z tego?
-
Będziemy myśleć
I przez most w
Trzebownisku?
Jeśli tak to już
ostatni raz tak pojechałeś bo od środy zamykają most w Trzebownisku do końca roku
2011 na czas remontuTak, przez ten dziurawy most wlasnie jechalem BTW - dzieki za info
Także skrót
tymczasowo będzie niedostępnyJest jakas mozliwosc objechania tego mostu?
-
No i jak tam
ustaliliście coś?Czy nic z tego?Ja obstaje za sobota, ostatecznie moze byc i niedziela, ale jakos popoludniu, np 16-17.
-
Tak, przez ten
dziurawy most wlasnie jechalem BTW - dzieki za infoJest jakas
mozliwosc objechania tego mostu?Za bardzo nie ma
Trzeba nadłożyć z 4km...jadąc małą obwodnicą,więc się średnio opłaca
KLIK -
Ja obstaje za
sobota, ostatecznie moze byc i niedziela, ale jakos popoludniu, np 16-17.Hmm, rozumiem potrzebę odpoczynku po imprezie . Jednak zobacz, wszyscy stawiają na niedzielę... A ja już wiem, że na 100% nie dam rady w sobotę: miałem się wybrać do Wawy na piknik daciowy ;), ale się okazało, że nic z tego - drogę będę robił (spójrz parę kącików wyżej, doradź... ).
O której w niedzielę najwcześniej mógłbyś? 16-sta? Wcześniej nie, jak rozumiem?
Jeśli niedziela, przybędę. Może nawet tikiem, a co tam, jeszcze dopuszczalny milimetr klocka zostało. -
Hmm, rozumiem
potrzebę odpoczynku po imprezie . Jednak zobacz, wszyscy stawiają na niedzielę...Tak, bede odpoczywal
A ja już wiem, że na 100% nie dam rady w sobotę: miałem się wybrać do Wawy na piknik
daciowy ;), ale się okazało, że nic z tego - drogę będę robił (spójrz parę kącików
wyżej, doradź... ).Zaraz tam zajrze
O której w
niedzielę najwcześniej mógłbyś? 16-sta? Wcześniej nie, jak rozumiem?W takim razie moge przybyc w niedziele o 16 Chyba, ze inni wola wczesniej
Jeśli niedziela,
przybędę. Może nawet tikiem, a co tam, jeszcze dopuszczalny milimetr klocka zostało.No i git majonez Przywiez klocki, to zmienimy, w koncu tech-spot
-
a z tarczami w Matizie też dasz radę to wezmę ze sobą
-
a z tarczami w
Matizie też dasz radę to wezmę ze sobąNa parkingu i bez prasy do łożysk bym nie zaczynał
-
a z tarczami w
Matizie też dasz radę to wezmę ze sobąWatpie, zebysmy dali rade na parkingu Nie wiem jak to wyglada w matizie
-
. Żartowałem, do weekendu to one będą już na aucie. Czyli niedziela, 16 ???
-
W takim razie niedziela, 16.00 parking pietrowy przy galerii olimp. Przedostatnie pietro?
-
Tak, bede odpoczywal
Oszczędzaj się w sobotę...
W takim razie moge
przybyc w niedziele o 16 Chyba, ze inni wola wczesniejOdpocznij, wyśpij się... 16-sta będzie OK.
No i git majonez
Przywiez klocki, to zmienimy, w koncu tech-spotKlocki mogę sam w trasie na poboczu wymienić... Ale jeśli się deklarujesz, przywiozę to, co ma być do wymiany: tarcze, klocki, bębny, szczęki, parę przewodów (tak profilaktycznie), płyn (bo dawno nie był wymieniany).
Chce Ci się? -
W takim razie
niedziela, 16.00 parking pietrowy przy galerii olimp. Przedostatnie pietro?Dobra. Będziem się szukać.
-
Oszczędzaj się w
sobotę...Postaram sie
Odpocznij, wyśpij
się... 16-sta będzie OK.Mysle, ze tak
Klocki mogę sam w
trasie na poboczu wymienić... Ale jeśli się deklarujesz, przywiozę to, co ma być do
wymiany: tarcze, klocki, bębny, szczęki, parę przewodów (tak profilaktycznie), płyn
(bo dawno nie był wymieniany).
Chce Ci się?Jakby to nie byla taka wyjatkowa niedziela odpoczynkowo-rekreacyjna, to pewnie dali bysmy rade. Najwyzej do mnie by sie pojechalo