SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Ruszymy się może? ten weekend Wam odpowiada? Miejsce - może "pośrodku" - czyli okolice Jaworzna / Chrzanowa
-
Lubelski8e heloł! kiedy jakiś spot?
-
a w łódzkim coś się dzieje ?
-
Proponuję spota albo od razu nad Sosiną, albo jakąś kolację w Jaworznie i potem wycieczkę nad Sosinę
Pisze się ktoś?
-
W niedzielę 31 lipca planowany jest spot w celu próby ściągnięcia kierownicy w moim Matizie . Wstępnie godz. 15 na Olimpie, pewnie przedostatnie piętro.
-
W niedzielę 31
lipca planowany jest spot w celu próby ściągnięcia kierownicy w moim Matizie .
Wstępnie godz. 15 na Olimpie, pewnie przedostatnie piętro.Potwierdzam I chętnych (niekoniecznie tylko do demontażu kierownicy) zapraszam
-
W niedzielę 31 lipca planowany jest spot w celu próby ściągnięcia kierownicy w moim Matizie .
Odkręć nakrętkę, ale zostaw ją na ostatnich 2-3 zwojach gwintu a potem złap kierownicę "za 15 trzecia" i szarp naprzemiennie lewa - prawa. Nie ma siły - musi zejść, a pozostawiona nakrętka uratuje Twój nos i uzębienie
-
Trochę się oszarpałem ale zeszła . Odnośnie spota, jeśli są chętni to jak najbardziej aktualny z mojej strony.
-
Hallo Lublin!! póki jeszcze w miare ciepło jest na dworze to może byśmy jakiegoś spota zrobili?
-
Hallo Lublin!!
póki jeszcze w miare ciepło jest na dworze to może byśmy jakiegoś spota
zrobili?Czemu nie jakiś termin?
-
Hallo Lublin!!
póki jeszcze w miare ciepło jest na dworze to może byśmy jakiegoś spota
zrobili?Termin z tytułu nie możliwy do realizacji
-
Termin z tytułu nie
możliwy do realizacjiTen z tytułu może i nie, ale sam pomysł dobry ktoś się pisze? Dodam, że w planach jest grill nad Zalewem Zemborzyckim, więc zachęcam podwójnie
-
17 albo 18 września?
-
17 albo 18
września?Wstępnie jestem za, może 18 bardziej mi pasuje. Potwierdzę kilka dni wcześniej. Ktoś jeszcze się pisze?
-
Wstępnie jestem za,
może 18 bardziej mi pasuje. Potwierdzę kilka dni wcześniej. Ktoś jeszcze się pisze?Jestem za 18,ale jeszcze nie wiem na 100%...bliżej terminu się określę
-
Jestem za 18,ale
jeszcze nie wiem na 100%...bliżej terminu się określęDzisiaj i jutro będę w Rzeszowie. Można by jakiegoś spota urządzić Miejsce stałe, może dziś koło 16-17? Postaram się zajrzeć, bo jak zwykle mam napięty harmonogram
-
Dzisiaj i jutro
będę w Rzeszowie. Można by jakiegoś spota urządzić Miejsce stałe, może dziś
koło 16-17? Postaram się zajrzeć, bo jak zwykle mam napięty harmonogramSpoko...Może być 16
-
Mnie raczej nie będzie, po auto jadę.
-
Mnie raczej nie
będzie, po auto jadę.Co to za furacz?
-
Dziękuje za obecność przybyłych na szybkiego spota
Pzdr