SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
W sumie to mi wcześniejsza godzina też by bardziej odpowiadała, może uda sie przesunąć troszkę start?
-
W sumie to mi
wcześniejsza godzina też by bardziej odpowiadała, może uda sie przesunąć troszkę
start?Ja mogę przyjechać wcześniej, ale miechomiecho będzie dopiero wieczorem, więc tak czy tak o 20 będę czekał w ustalonym miejscu pod Leclercem i zapraszam innych forumowiczów. Oprócz tego możemy się spotkać także i wcześniej. To jak - robimy dzisiaj dwa spoty (o 17 i o 20) czy jeden (tylko o 20)?
-
Ja osobiście jestem za tym by zrobić dwa spoty, lub jeden, który będzie się zaczynał o 17 i trwał co najmniej do 20 , ale poczekajmy jeszcze na opinie innych.
-
Ja osobiście jestem
za tym by zrobić dwa spoty, lub jeden, który będzie się zaczynał o 17 i trwał co
najmniej do 20 , ale poczekajmy jeszcze na opinie innych.Jest dwóch chętnych to jest już spot W takim razie będę pod Leclercem o 17 i o 20 - jeśli ktoś chce i może się zjawić to zapraszam. Lokalizacja na parkingu taka jak poprzedni spot, ja jeżdżę zielonym Tico, zdjęcia są w opisie poprzedniego spota.
-
Zgodnie z ustaleniami odbyły się dwa osobne mikrospoty. Na pierwszym był skrzat06 i ja, a na drugim miechomiecho i ja. Pooglądaliśmy nasze pojazdy, omówiliśmy przydatne usprawnienia, jak też wymieniliśmy się doświadczeniami i przy okazji odwiedziliśmy sklep Fox żeby kupić parę przydatnych drobiazgów. Generalnie było fajnie, a ci co nie byli niech żałują. Mam nadzieję, że kolejny spot będzie miał nieco większą frekwencję.
-
Mam nadzieję, że kolejny spot będzie miał nieco większą
frekwencję.Myślę, że na wiosnę coś wykombinujemy
No i termin trzeba by wcześniej podać, a nie dzień przed -
Niestety zbyt późno było potwierdzenie na forum (czekałem do 15:30) i już nie przybyłem. Ale myślę, że tu dla miejscowych to można coś wcześniej skroić niż na wiosnę?
Może np za tydzień w piątek o 16? To tak wstępnie, kto może to tak samo pod Leclerciem.
-
Myślę, że na wiosnę
coś wykombinujemy
No i termin trzeba
by wcześniej podać, a nie dzień przedPomysl powstal po tym, jak omawialismy odbior pasow zamowionych przez dzonce Zbieglo sie to z moim wyjazdem do Rze. Niestety pasy jeszcze nie dotarly, ale spocik wyszedl. Mimo, ze bylem przejazdem, warto bylo Oby do nastepnego, moze jakos dluzej i w cieplejszym miejscu, co by cos zjesc i spokojnie pogadac mozna bylo
-
Pomysl powstal po
tym, jak omawialismy odbior pasow zamowionych przez dzonceWiem wiem
Oby do nastepnego, moze jakos dluzej i w
cieplejszym miejscu, co by cos zjesc i spokojnie pogadac mozna byloNa pewno coś się urodzi, wiosna idzie
-
Może np za tydzień
w piątek o 16? To tak wstępnie, kto może to tak samo pod Leclerciem.Wstępnie się zgłaszam, potwierdzę pod koniec tygodnia jeśli mi nic innego w ostatniej chwili nie wypadnie.
-
Ehh to spoko, ale niestety muszę przesunąć to spotkanie. Wstępnie na kolejny piątek - ale to jeszcze potwierdzę - bo obecnie rozwaliła mnie grypa ...
-
Ehh to spoko, ale
niestety muszę przesunąć to spotkanie. Wstępnie na kolejny piątek - ale to jeszcze
potwierdzę - bo obecnie rozwaliła mnie grypa ...Jasne, życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
-
Proponuję okolice 18.02. - myślę, że pewną niespodziankę będę miał do zaprezentowania
-
Proponuję okolice 18.02
Bliżej terminu się określę
myślę, że pewną niespodziankę będę miał do zaprezentowania
Kupiłeś?
-
Bliżej terminu się
określęSuper
Kupiłeś?
W końcu, po długich poszukiwaniach... W poniedziałek odbieram, w połowie tygodnia powinienem mieć blachy i ubezpieczenie
-
Proponuję okolice
18.02.Niestety, na dzień dzisiejszy nie mogę jeszcze niczego obiecać
Mniej-więcej w jakich godzinach?
-
Mniej-więcej w jakich godzinach?
Popołudnie / wczesny wieczór?
-
Proponuję okolice
18.02. - myślę, że pewną niespodziankę będę miał do zaprezentowaniaWstępnie się piszę, jeszcze potwierdzę w przeddzień jeżeli nic mi nie wypadnie.
-
Też chciałbym się pokazać i spotkać z większą grupką zlosnikiów, ale jeszcze nie wiem czy dam radę, bliżej terminu będę więcej wiedział.
-
Proponuję okolice
18.02. - myślę, że pewną niespodziankę będę miał do zaprezentowaniaMasz już jakąś ustaloną godzinę i miejscówę?
Powoli trzeba coś ustalać bo dziś już wtorek