SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Może spróbujemy jeszcze raz zorganizować spota Lublinie?
-
Może spróbujemy jeszcze raz
zorganizować spota Lublinie?Przed świętami umawiałem się wstępnie z Miecho, ale akurat w przeddzień (chyba) zaczęły się potężne śnieżyce, więc darowałem sobie jazdę do Lublina. Po świętach Miecho nie mógł. Umówiliśmy się na lepszą pogodę, kiedyś... Ja będę miał czasu trochę w drugiej połowie lutego, może wtedy spróbujemy.
-
Chetnie w Lublinie Jutro wyjezdzam i bede dopiero w poniedzialek, wiec od wtorku bede osiagalny
-
W takim razie czekam na info
-
To i ja bym się skusił na spotkanie w Lbn, dawajcie znać jeśli ktoś ma ochotę i czas
Może dziś ktoś chętny? pogłupieć gdzieś w lub koło Lublina?
-
To jak bedzie Lubelacy? Robimy jakis maly spocik?
-
Ja chętnie się zjawie jak termin i godzina będzie pasować
-
-
mam nadzieje ze w najblizszym czasie nic nie organizujecie bo mam reke w gipsie
-
mam nadzieje ze w najblizszym
czasie nic nie organizujecie bo mam reke w gipsieO masz... Ja liczylem na jakis maly spocik w najblizszym czasie :szalone: Wracaj szybko do zdrowia, mam nadzieje, ze pogoda rowniez dopisze
-
Jest jakaś szansa na spotkanie w Bytomiu? Przydałoby się, by któryś z bardziej doświadczonych użytkowników Tico obejrzał moją maszynkę .
-
Może jakiś śląski spocik?
3 Stawy może w weekend?
Edit: Muchowiec miałem na
myśliJestem za. Mogę przyjechać w niedzielę. W którym dokładnie miejscu na Muchowcu?
-
po 15.03 zdejma mi gips takze czekam na propzycje co do daty spota, dostoisuje sie
-
To w takim razie umawiajmy się na ten spocik Mam nadzieję że przez to że miałeś gips dasz radę kręcić kierownicą
-
To w takim razie umawiajmy
się na ten spocik Mam nadzieję że przez to że miałeś gips dasz radę kręcić kierownicąJa jestem za dajcie znac kiedy i gdzie.
-
Szczerze nigdy nie byłem na spocie i chyba trzeba by to zmienić. Jak na 3 stawach to by pasowało