SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
-
No ja nie dam rady. 😞
-
-
-
Panowie - zbliża się 14 maja, dzień spotu pod Lublinem (w samo południe).
Drzonca obiecał wziąć mały klucz dynamometryczny do obejrzenia. :-)
Miecho - weź, proszę, HDD ze starego serwera. I napisz, czy chcesz pożyczyć tę wtyczkę do OBDII (Drzonca oferował, ja też mogę wziąć).
Pacior wspominał o lampie stroboskopowej - będzie ktoś chciał zapłon ustawiać?A w ogóle - kto będzie? Ja na pewno. :-)
Ryszard, dasz się namówić?Jeszcze do końca nie wiem jak tam z moim czasem ale chyba dam się namówić.
-
To już jutro. Wezmę klucz dynamometryczny. Miecho - chcesz interfejs OBDII? Mam wziąć coś jeszcze?
-
Jeżeli ktoś dysponuje to może zabrać miernik lakieru :)
Ja poszukam dla Leo podkładki pod gaźnik ;) -
To już jutro. Wezmę klucz dynamometryczny. Miecho - chcesz interfejs OBDII? Mam wziąć coś jeszcze?
Hmm, błędy już sprawdziłem. Problem jednak nie został rozwiązany. Czujnik jest sprawny, podejrzewam gdzieś przerwę w instalacji. Nie wiem czym przyjechać, bo santek raz działa, raz nie...
-
@miechomiecho na holowanie z naszej strony nie licz, chyba że Leo Dastera weźmie 😋
-
Chyba nie będę podejmował takiego ryzyka ;)
-
Pogoda Wam dopisała. Przez chwilę jak się przebudziłem koło 10 rano pomyślałem że może bym podjechał na jakąś godzinkę ale niestety nie wypaliło .
-
Siedzimy i się opalamy 😋
-
Pogoda Wam dopisała. Przez chwilę jak się przebudziłem koło 10 rano pomyślałem że może bym podjechał na jakąś godzinkę ale niestety nie wypaliło .
Szkoda. Bo fajnie było. :-)
Przyjechały 4 tica, 1 alto i 1 etz (jak to Pacior stwierdził, aż grzech byłoby nie wziąć jej na taką pogodę). :-)
Zjawił się dawno niewidziany Keszakul i poznaliśmy kolegę Ryszarda. Poza tym stały squad: Drzonca, Pacior, Miecho i ja. Pogoda bardzo dobra. Od południa do 18.30 szybciutko zleciało.
Oglądaliśmy wszyscy PMa; jakby nie było, perełkę w naszym gronie. Fajny, niezgniły egzemplarz, no i trochę inny od naszych.
Paciorowi dziękuję za uszczelki, w wolnych chwilach będę próbował działać z tym moim gaźnikiem - będąc spokojnym, że uszczeleczki leżą i można gaźnik rozkręcać.Ja byłem o 19.15 w domu (jadąc jednośladem, korki nie są problemem).
Proszę meldować się po powrocie, panowie! :-) No i fotki poprosimy (niekoniecznie tylko te najlepsze). -
-
@pacior to te uszczelki, co Ci wysyłałem, czy je zużyłeś a dorwałeś potem inne? 😀
-
Ja z Miechem również dojechaliśmy do domu bez przeszkód. Po dokonaniu transakcji z podłokietnikami i przełącznikiem do szyb i obejrzeniu Hyundaia Santa Fe, Alfy 156, Volvo 940 i Oli - córy Miecha wrócilismy do rzeczywistości :) Panowie Leo pacior Ryszard i Miecho dziękuję za spot i wspaniale spędzony czas. Miło było spotkać się po latach i poznać nowego kolegę :)
P.S
Pomimo nadmiaru obowiązków obiecuję częściej bywać na forum panowie Moderatorzy ;)
-