Wachacz przedni
-
poleci ktoś jakiś sklep/link gdzie można kupić komplet potrzebny do naprawy wahaczy, nie wiem dokładnie, co to ma być w tym komplecie, bo się nie znam na tym za bardzo
albo jakieś cale kompletne wahacze z wszystkim, co potrzebne do tegoczy uważacie ze to jest dobre?
http://allegro.pl/wahacz-przod-daewoo-matiz-tico-2-wahacze-6-gumy-i1720231024.html
edit
mam na mysli dobre i tanie bo jakies tam wachacze to se każdy może znaleść -
Jeśli chcesz za 3 miesiące znowu wymieniać to możesz je sobie założyć, jak chcesz coś lepszego to poszukaj żeliwnych febi:
http://allegro.pl/wahacz-przedni-daewoo-tico-matiz-febi-sy1-i1713023303.html -
kurcza drogie to
...
no ale jesśli tamten jest z korei to nie jest oryginalny a jesli oryginalny to nie powinien wytrzynać tyle co ten któty mam
kiekumam jak to działa -
kurcza drogie to
...
no ale jesśli
tamten jest z korei to nie jest oryginalny a jesli oryginalny to nie powinien
wytrzynać tyle co ten któty mam
kiekumam jak to
działaJak to mówią...szkłem tyłka nie utrzesz
-
Ja też myślałem jakie kupić wahacze. I trochę szkoda było mi dawać tyle kaski za dobre. więc odkupiłem tutaj na forum 2 wahacze. Jeden był z tych tanszych a drugi trochę droższy. Jeżdżę już pewnie pon ad pół roku i jakoś sie trzymają.No cóż wymiana nie jest ciężka a samochód starawy to może wytrzymają jakiś czas. Lepiej kupić może te po 50zł sztuka.
-
Kupiłem dwa ponoć oryginalne z Korei po 40 zł … chyba najbardziej się opłaca, jeśli się spierdzielą to dam znać
-
Kupiłem dwa ponoć oryginalne z Korei po 40 zł ...
Są na opakowaniu oryginalne naklejki z logiem GM
-
NA allegro wszystkie części to oryginały w szczególności te co wyprodukowano w Korei Tak samo można powiedzieć o częściach do fiata 126.Były części oryginalne z logiem fiata i z firm państwowych i prywatnych. Jakość tych trzecich raczej podła ale to przykład jak jest pewnie też w Korei z jakością produkcji.
-
Są na opakowaniu
oryginalne naklejki z logiem GMW to akurat wątpię, bo takie z błyszczącymi naklejkami GM widziałem w sklepie Daewoo po 120-130zł/szt.
-
W to akurat wątpię, bo takie z błyszczącymi naklejkami GM widziałem w sklepie Daewoo po 120-130zł/szt.
No właśnie, na allegro praktykowany jest zwrot "część oryginalna koreańska", co nie jest równoznaczne z tym, że jest to oryginalna część Daewoo