JESTEŚ TU NOWY? Dekalog Nowego -instrukcja obsługi
-
Dzięki za miłe powitanie
Uzupełniłam co nie coNo nareszcie jest kobieta, która ma Tico i jej hobby jest piłka nożna
Witam bardzo serdecznie w naszym gronie
-
No nareszcie jest kobieta,
która ma Tico i jej hobby jest piłka nożna
Witam bardzo serdecznie w
naszym gronieCiesze się, że kibicka jest tak miło odebrana
Dzięki jeszcze raz -
Witam wszystkich serdecznie,czas w końcu się ujawnić.
-
Witamy witamy. Jak mozesz to napisz coś wiecej o sobie
-
Witam wszystkich
serdecznie,czas w końcu się ujawnić.Witam
Może coś więcej o Sobie i Ticiu? -
Mam na imię Sebastian ,jestem z Zielonki woj.Mazowieckie
Osobiście jestem właścicielem Skody ,ale mój tata posiada Tico w swojej stajni od 10 lat
Jest jego drugim właścicielem i pewnie ostatnim ,ponieważ jest ( przywiązany ) do niego :zielony metalik ,rocznik 1997.
Zalogowałem się,żeby mógł sobie poczytać na temat ,który go interesuje i niejako dotyczy osobiście.Ponieważ ojciec nigdy ,nie wypowiadał się na żadnym forum,dlatego sam postanowiłem się ujawnić po roku od zalogowania. -
Zalogowałem się,żeby mógł
sobie poczytać na temat ,który go interesuje i niejako dotyczy osobiście.Ponieważ ojciec nigdy
,nie wypowiadał się na żadnym forum,dlatego sam postanowiłem się ujawnić po roku od
zalogowania.Lepiej późno, niż wcale
Zawsze tata może sam coś naskrobać, to nic trudnego
-
Lepiej późno, niż wcale
Zawsze tata może sam coś
naskrobać, to nic trudnegoPewnie że tak,tylko weź go namów,graniczy z cudem
-
Pewnie że tak,tylko weź go
namów,graniczy z cudemZrób tak
Jak tata będzie mieć problem z Tico, z którym sam nie da rady sobie poradzić to namów go na opisanie problemu na forum
-
namów,graniczy z cudemOśmiel go trochę i powiedz, że dziadki też są na tym forum
-
Ośmiel go trochę i powiedz,
że dziadki też są na tym forumPotwierdzam, znam takowego
-
Mam na imię Sebastian ,jestem
z Zielonki woj.MazowieckieWitamy.
Osobiście jestem właścicielem
Skody ,ale mój tata posiada Tico w swojej stajni od 10 latEee... Lepiej niech jednak trzyma go w garażu.
Zalogowałem się,żeby mógł
sobie poczytać na temat ,który go interesuje i niejako dotyczy osobiście.Ponieważ ojciec nigdy
,nie wypowiadał się na żadnym forum,dlatego sam postanowiłem się ujawnić po roku od
zalogowania.Może spróbuj mu wytłumaczyć, że nie gryziemy? Wystarczy zachować parę zasad, o których na pewno już się Twój Tata dowiedział (skoro czyta nas od roku), i nie będzie problemu... Przecież warto czasem się odezwać, zapytać albo poradzić innemu, niż tylko być niemym wśród gadających...
-
namów,graniczy z cudemKochaaany, nie takich cudów tu dokonywaliśmy, żeby namówić paru kolegów do zarejestrowania się i bycia z nami właśnie tutaj...
Myślę, że Tata może obawiać się nieco samej "obsługi" forum - siądź z nim, pokaż, jak się pisze posty i zakłada wątek... Na pewno go przekonasz, jeśli tylko zechcesz. -
Witamy.
Eee... Lepiej niech jednak
trzyma go w garażu.
Może spróbuj mu wytłumaczyć,
że nie gryziemy? Wystarczy zachować parę zasad, o których na pewno już się Twój Tata
dowiedział (skoro czyta nas od roku), i nie będzie problemu... Przecież warto czasem się
odezwać, zapytać albo poradzić innemu, niż tylko być niemym wśród gadających...koledzy próbuje , ale naprawdę nie jest to łatwe,ojciec jest uparty jak mało kto,ale może da się przekonać.
-
Siemano.... mam nadzieje ze nie bede zalowal ze trafilem na to forum pozdrowionka dla wszystkich forumowiczow, szczegolnie tych z podkarpacia
-
Siemano.... mam nadzieje ze
nie bede zalowal ze trafilem na to forum pozdrowionka dla wszystkich forumowiczow,
szczegolnie tych z podkarpaciaWitaj
-
Siemano.... mam nadzieje ze
nie bede zalowal ze trafilem na to forum pozdrowionka dla wszystkich forumowiczow,
szczegolnie tych z podkarpaciaWitamy
To już zależy tylko od CiebieMoże napisz coś więcej o swoim wozidle
Pozdro
-
Siemano....
Sie ma
mam nadzieje ze
nie bede zalowal ze trafilem na to forumJa nie żałuję, może i ty nie będziesz ?
pozdrowionka dla wszystkich forumowiczow,
szczegolnie tych z podkarpaciaPozdrawiam, co prawda nie z podkarpacia
-
Siemanko forumowicze, jestem nowym użytkownikiem ale kiedyś zapomniałem sie wpisac i mam chwile żeby nadrobić zaległości
-
Siemanko forumowicze, jestem
nowym użytkownikiem ale kiedyś zapomniałem sie wpisac i mam chwile żeby nadrobić zaległościWitam
Lepiej późno niż wcale
Napisz coś o Sobie i o wozidełku