JESTEŚ TU NOWY? Dekalog Nowego -instrukcja obsługi
-
Witam Cię
a podziękował właśnie rozpracowuję "1795" z Budziejowic
-
Witam
Niektórzy mnie znają z listy
mailingowej Klubu Tico gdzie mam nick "wojt"
niestety na zlosnikiu już ktoś
mnie ubiegł i jest 1wojt1Wszelki duch Pana Boga chwali... :totalszok: :totalszok: :totalszok:
Kogo jak kogo, ale Wojta na forumie tom się zupełnie nie spodziewał...
A jednak... Rośnie w siłę stara brać klubowa, jednym słowem - i bardzo dobrze.Niniejszym witam serdecznie Wojta w gronie userów kącika KT. Cieszę się przeogromnie, że nareszcie się tu pojawiłeś. Miałem przeczucie, że cisza na liście mailingowej zacznie Ci doskwierać i po moich namowach odezwiesz się do nas na tej platformie (choć po tak długim czasie wiara moja słabła). Mam nadzieję, że będziesz tu często gościł, do czego serdecznie Cię zapraszam i namawiam. Będziesz zawsze mile widzianym Kolegą.
PS. Akurat kiepski trochę czas wybrałeś, bo soft forumowy jest nowy i jeszcze niedopracowany, skutkiem czego (tak lubianych przez Ciebie ) świecidełek u nas jeszcze pod dostatkiem. Admini jednak starają się doprowadzić toto do ludzkiego wyglądu, więc nie zrażaj się tym, co jest teraz.
PS.2. Co u Ciebie? Jak się Cytrynka sprawuje?
-
Kogo jak kogo, ale Wojta na
forumie tom się zupełnie nie spodziewał...jak to mówią: "nigdy nie mów nigdy"
Niniejszym witam
serdecznie Wojta w gronie userów kącika KT. Cieszę się przeogromnie, że nareszcie się tu pojawiłeś.dziękuję za tak gorące przywitanie
Miałem przeczucie, że cisza na liście mailingowej zacznie Ci doskwierać
i po moich namowach odezwiesz się do nas na tej platformie (choć po tak długim czasie wiara
moja słabła). Mam nadzieję, że będziesz tu często gościł, do czego serdecznie Cię zapraszam i
namawiam. Będziesz zawsze mile widzianym Kolegą.mam nadzieję, ze na coś się przydam
a jak nie to zawsze bedzie można mnie wypisaćPS. Akurat kiepski trochę
czas wybrałeś, bo soft forumowy jest nowy i jeszcze niedopracowanyprzyznam się, że się gubię, nie mogłem przez dłuższą chwilę znaleść swojego własnego powitalnego posta
oprócz tego są dwa fora na których od czasu do czasu piszę [pdaclub.pl i citronen.pomorze.pl] ale tak różne formą od tego, ze muszę się mocno skupić aby pojąc o co tu chodzi
PS.2. Co u Ciebie? Jak się
Cytrynka sprawuje?odpukać bardzo dobrze
w sigu jest link do bieżącej exploatacji, jak widać dużo napraw nie ma -
jak to mówią: "nigdy nie mów
nigdy"Mnie zmyliły trochę te "jedynki".No i nie spodziewałem sie Ciebie na zlosnikiu !
Witam serdecznie ! Ale słowo "cytrynka wyjasniło o kogo chodzi.
Witam i pozdrawiamLars.
-
Mnie zmyliły trochę te
"jedynki".No i nie spodziewałem sie Ciebie na zlosnikiu !
Witam serdecznie ! Ale słowo
"cytrynka wyjasniło o kogo chodzi.
Witam i pozdrawiam
Lars.Witaj serdecznie
Dawno się nie widzieliśmy
te "jedynki" wyjaśniłem w pierwszym poście na forum, już istniał login "wojt"
ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło -
Witam wszystkich! : )
Nasz Ticozaur (własność wspólna z moją dziewczyną:) przyszedł na świat w ubiegłym wieku, a dokładnie roku 1998. W opiekę swą przejęliśmy go jakieś pół roku temu, staramy się go dobrze karmić - główny składnik diety, to LPG. Aktualny wygląd, to zasługa poprzedniego właściciela - przyciemnione szyby, felgi 13", lusterka M3 Look, LEX'owe lampy i kierunki, (w środku) sportowe pedały, na desce zegarek z termometrem od corsy, obrotomierz.. i dwie lampki rodem chyba z Ursusa 330 : ) oznajmiające włączenie świateł pozycyjnych i mijania (ale, to już udogodnienie pierwszego właściciela-jakiś dziadzia podobno miły:) Jako, że majsterkowicz ze mnie żaden pewnie znaczących zmian już nie dokonam - w dodatku aktualne wydają się wystarczające. : )
Pierwsze nasze autko i jesteśmy bardzo zadowoleni : ) jeździ bardzo tanio i sprawnie (jego gabaryty, to prawdziwe błogosławieństwo w większych miastach naszego kraju, a zwiedził już kilka : ) od kiedy go posiadamy - Zielona, Poznań, Warszawa, Koszalin, Bydgoszcz, aktualnie na dłużej w Szczecinie).
Sam dokonałem już w nim jednej wymiany - dostał nowy tłumik! : ) Z czego jako "majsterkowicz" jestem dumny : )
Czeka go jeszcze kilka (np. sprzęgło, linka ręcznego, osłona przegubu) - na pewno nie dokonam wszystkich sam, ale mam ochotę się rozwinąć troszkę w tym kierunku - z nadzieją, że niemałą pomoc uzyskam od kolegów z forum : )
Aaa.. skoro porad póki co nie jestem w stanie udzielić popiszę się w dziale, w którym mam szansę zaistnieć - "Ticusiowe bajeczki"!!Pozdrawiam : )
-
Witam wszystkich! : )
Witam nowego z moich okolic
Aktualny wygląd, to zasługa poprzedniego właściciela - przyciemnione szyby,
felgi 13", lusterka M3 Look, LEX'owe lampy i kierunki, (w środku) sportowe pedały, na desce
zegarek z termometrem od corsy, obrotomierz.. i dwie lampki rodem chyba z Ursusa 330 : )Nie miałem przyjemności spotkać go na mieście
-
Witam!
Nie miałem przyjemności spotkać go na mieście
Dopiero od października w Szczecinie i jeszcze nie zdążyliśmy dokładnie pozwiedzać.
Albo ginie w gąszczu bordo limuzyn tej krainy Tico-licznej -
Witam!
Dopiero od października w
Szczecinie i jeszcze nie zdążyliśmy dokładnie pozwiedzać.Przyjezdni
To Witam podwójnieAlbo ginie w gąszczu bordo
limuzyn tej krainy Tico-licznejTrochę ich jeździ tutaj
A ja ze swojej strony zapraszam do czynnego udziału w życiu forum
To prawdziwa skarbnica wiedzy o naszych autkach -
Witam wszystkich!
Jestem obecnie studentem, a Tico posiadam od jakiś 2 miesięcy - zielony metalic, 155000 km, stan przedzawałowy Życzcie mi aby pojeździło choćby do wrześniaOd początku mam z nim problem, chodzi o wolne obroty na biegu jałowym, ale mam nadzieję że wspólnie jakoś zaradzimy temu
Pozdrawiam serdecznie i do napisania
-
Witam szanownych forumowiczów.
Jestem szczęśliwym posiadaczem daewoo tico od 2 lat, i bardzo dużo rzeczy przy min już zrobiłem, teraz postaram się pomóc innym jak tylko będę mógł.Pozdrawiam Marcin
-
Witam szanownych
forumowiczów.Również Witam
-
Cześć!
Jestem tu nowy i z góry przepraszam za ewentualne błędy i pomyłki na forum;)
Tak tytułem wstępu i przedstawienia się: Mam na imię Bartek dla znajomych Kwiatu:P jestem posiadaczem "bordowego" tikacza od niemal roku od zdania prawka (czyt. 21.02.2009) Poprzednim właścicielem był mój tata który zostawił mi tico bo było mu żal sprzedać. Tico jest koloru bordowego rocznik 1999 silnik 0,8
Liczę że na forum znajdę wiele nurtujących mnie pytań i ewentualnych poprawek w moim tico:) -
Cześć!
Witaj
Liczę że na forum znajdę
wiele nurtujących mnie pytań i ewentualnych poprawek w moim tico:)Jeśli tylko poszukasz w archiwum to na pewno znajdziesz dużo informacji,a w razie braku odpowiedzi możesz zapytać w nowym wątku
Pzdr
-
Witam. Tico kupiłem jakieś 1,5 miesiąca temu. Jestem studentem, dobry samochód dla studenta.
Moje Tico jest z 1993 roku, produkcja koreańska (podobno 1KM więcej hehe, czarne wnętrze, brak wycieraczki z tyłu itp), nawet oryginalne radio się obstało i wciąż gra. Kolor biały, kupiłem od dziadka- pierwszego właściciela, z 76tyś przebiegu. Silniczek igła, mam nadzieję że długo posłuży. Witam, i pozdrawiam wszystkich. -
Dałem 1500zł + nowe hamulce tył 500zł. Przy kupnie blachy bez zarzutu, zero rdzy z tym że w kilku miejscach widać że było poprawiane, ale dobrze zakonserwowane. Garażowany był. Teraz u mnie pod blokiem stoi to widzę pierwsze oznaki rdzy na drzwiach kierowcy, muszę się za to zabrać jak najszybciej. To było auto na niedziele do kościoła i na zakupy. Lać i jezdzić, oby tak dalej
-
To można powiedzieć że fajna okazja się trafiła
Witamy -
To można powiedzieć że fajna
okazja się trafiła
WitamyA mnie zastanawia pojawiająca się po 1,5 miesiąca rdza
Może już wcześniej była, tylko nowy właściciel jej nie zauważył - sam napisał, że były jakieś poprawki