Opel Signum 1,9 CDTI
-
Historia z akumulatorem skończyła się tak, że został w sklepie na ładowanie w poniedziałek tydzień temu. Wczoraj zadzwonili do mnie żebym przyjechał bo jest gotowy. Po przyjechaniu do sklepu miły pan powiedział mi, że go naładowali postał parę dni i nie bardzo trzyma parametry więc pójdzie to jako reklamacja i wymienili mi go na nowy. Zobaczymy czy ten nowy wytrzyma dłużej niż rok 😂
Dzisiaj przyszly również nowe opony letnie do Opla, z racji na różnice cen pomiędzy 225/45/18 a 225/40/18 zdecydowałem się na te niższe. Wybór padł na Firestone Firehawk Sport. Generalnie niebawem auto przejmie rolę Clio i będzie drugim autem w domu, którym będzie jeździła moja jeszcze narzeczona, a że w czerwcu urodzi nam się syn to to auto ma być przede wszystkim bezpieczne.@Gooral napisał w Opel Signum 1,9 CDTI:
Generalnie niebawem auto przejmie rolę Clio i będzie drugim autem w domu, którym będzie jeździła moja jeszcze narzeczon
Już coś upatrzone na "pierwsze" auto? ;)
-
@Gooral napisał w Opel Signum 1,9 CDTI:
Generalnie niebawem auto przejmie rolę Clio i będzie drugim autem w domu, którym będzie jeździła moja jeszcze narzeczon
@BPX33 napisał w Opel Signum 1,9 CDTI:
Czekam na auto służbowe, a że w firmie zasada jest taka, że to auto również do użytku prywatnego bez limitu km itd. to nie będziemy nic kupować ;)
-
@BPX33 napisał w Opel Signum 1,9 CDTI:
Czekam na auto służbowe, a że w firmie zasada jest taka, że to auto również do użytku prywatnego bez limitu km itd. to nie będziemy nic kupować ;)
@Gooral napisał w Opel Signum 1,9 CDTI:
Czyli najlepszy możliwy układ. Gratulacje! :D