Opel Meriva 1.4 16V Twinport
-
A jakby tak prosty układ który by to za ciebie przełączał kamerki? Jak wsteczny to tylna jak nie to przednia?
-
@WarningDeadPL ale mnie to aż tak nie przeszkadza. No i nie będę je jeździł z cały czas włączona kamerą przednią. W tym wynalazku po wbiciu wstecznego czy po uruchomieniu przedniej kamery zostaje przyciszone radio czyli to co akurat masz tam uruchomione radio odtwarzacz muzyki itp.
W poprzednim wyświetlaczu w lusterku wstecznym miałem dwa wejścia video . Tu jak włączyłem przednią był widok z przodu , Jak wbiłem wsteczny był widok z tyłu ale tam właśnie był wewnątrz jakiś rozdzielacz. Gdyby był ktoś chętny mogę to odsprzedać .Info na PW. -
Wczoraj poprawiłem kabel od mikrofonu bo się jeden urwał podczas wkładania radia. Mimo że jest mniejsze a tych kabli z tyłu jest sporo i jest ciasnawo. No i jeszcze fakra jest wpięta do tej przejściówki nie jak w oryginale od razu do radia.
-
Gdyby ktoś był chętny na moje radio lub monitor to zapraszam.
https://www.olx.pl/d/oferta/radio-opel-touch-connect-CID5-ID139B6I.html?
-
Lusterko się dziś sprzedało . Zostało radio ale obniżyłem cenę . Pisał ostatnio jeden gość czy to radio ma PL. One fabrycznie go nie miały. Jest jakiś Czech co to może zrobić ale cena usługi przewyższa wartość radia. A później pisał że ma takie 3 itp. Ale jak napisałem że można je połączyć z wyświetlaczem już był zainteresowany wiadomościami niż kupnem. Oczywiście napisałem że bez porządnego kabla opcom nic nie zrobi i cisza.
-
Radio poszło dziś na Allegro.
-
Co za debil . Kupił lusterko i nie odebrał. Jeszcze wczoraj próbowałem się skontaktować lecz telefon odrzucał połączenie kierując na pocztę głosową . Więc powiedziałem a nie lubię gadać z automatami aby odebrać paczkę. Za chwilę dostałem sms aby napisać więc powtórzyłem aby odebrać. Odpisał że ma czas i odbierze i debil nie odebrał.
Co za ludzie ja pierdziu. -
@Jaco napisał w Opel Meriva 1.4 16V Twinport:
Co za ludzie ja pierdziu.
Ale rozumiem, że za towar i przesyłkę zapłacił?
-
@BPX33 przesyłka wróci do mnie a kasy i tak nie dostanę bo jak to się mówi transakcja zwrócona.
-
@BPX33 przesyłka wróci do mnie a kasy i tak nie dostanę bo jak to się mówi transakcja zwrócona.
Czyli nie zapłacił Ci z góry za towar i przesyłkę?
-
@BPX33 sprzedawałeś coś kolwiek na OLX? Tam jest pakiet ochronny. Dopóki kupujący nie odbierze przesyłki i nie potwierdzi że jest ok kasy nie ma. Kasa przyjdzie jak będzie zamówienie OK lub zapomni tego potwierdzić.
-
@BPX33 sprzedawałeś coś kolwiek na OLX? Tam jest pakiet ochronny. Dopóki kupujący nie odbierze przesyłki i nie potwierdzi że jest ok kasy nie ma. Kasa przyjdzie jak będzie zamówienie OK lub zapomni tego potwierdzić.
Większość rzeczy, które w życiu sprzedałem poszły właśnie przez OLX. Z tym, że ja nalegam na odbiór osobisty. ;) Ew. wysyłam, ale tylko wtedy gdy mam pieniądze za towar i przesyłkę na koncie.
Nigdy nikomu niczego nie sprzedałem z wysyłką pobraniową (nie mam zaufania do ludzi i nigdy nie będę miał). -
@BPX33 napisał w Opel Meriva 1.4 16V Twinport:
Z tym, że ja nalegam na odbiór osobisty. ;)
No z Krakowa do mnie odbiór osobisty raczej nie wchodził by w grę. Też sprzedałem mnóstwo rzeczy jak i kupiłem. Tylko ja jestem uczciwy i odbieram przesyłki. A tu niestety jakieś dziecko któremu przydało by się lanie w 4 litery. Zanim coś kupię pomyśle czy to się opłaca.
Raz przyjechali po kartę graficzną na motorze . Zapłacili wzięli i pojechali. Podziękowali za dobry sprzęt. -
Paczka wraca do mnie. Obniżyłem cenę nawet.
Zobaczcie jak tłumaczy się kupujący .
Omijajcie z daleka.
-
Raz przyjechali po kartę graficzną na motorze . Zapłacili wzięli i pojechali. Podziękowali za dobry sprzęt.
Ja w zeszłym tygodniu sprzedałem stare buty snowboardowe. Odzew był większy niż się spodziewałem. Pełno osób pytało o wysyłkę, o zakup przez OLX itp. Ale ja wszystkim grzecznie odpisywałem, że preferuję odbiór osobisty, ew. wysyłkę do paczkomatu po wcześniejszym przelaniu pełnej kwoty wraz z kosztami wysyłki. Po bodajże 5 dniach od wystawienia przyjechał gość do mnie do domu, w ogóle się nie targował, butów nie przymierzył tylko dał kasę i pojechał do domu. ;)
Czasami były rzeczy, które wisiały u mnie przez 6 miesięcy, a nawet rok, ale ja zawsze czekałem i nie rzucałem się na pierwszego lepszego kupującego, chyba że przyjechał po towar osobiście i nie targował się zbytnio. :P -
@BPX33 do tej pory nie miałem takich kupujących ale zawsze jest ten pierwszy raz .
-
Kolejny nieudacznik
Zablokowałem i zgłosiłem i po chwili już mu zlikwidowali konto ale wiem że nadal będą to robić.