Telewizor LG 32CS460-ZA sam się włącza.
-
Tak, ale ja wykorzystałem jedno. Chiński wyrób dobrze spełnia swoją funkcję, jest 5.1. Jest jedna wada - nie można sterować głośnością z TV. Sygnał idzie cyfrowo i dopiero na głośnikach można sterować.
-
Zobaczymy jak będzie u mnie jak dostanę.
-
Musicie się uzbroić w cierpliwość. Czas wysyłki mojego zamówionego przedmiotu to aż 14-16 dni.
-
@jaco napisał w Telewizor LG 32CS460-ZA sam się włącza.:
Musicie się uzbroić w cierpliwość. Czas wysyłki mojego zamówionego przedmiotu to aż 14-16 dni.
Pewnie z Chin ciagna...ja ostatnio zamowilem sobie z ebaya lampki led do rejestracji, tez czekalem ponad 2 tyg bo szly prosto z Chin.
P.S. przepraszam za brak PL zanków ale pisze sluzbowego kompa.
-
W końcu przyszło. Ale jestem zawiedziony. Działa z dźwiękiem z TV czyli oglądanie programów. Nie działa jak włączę już jakąś apkę z TV (YouTube) . A przecież to też dźwięk z TV.
-
@Jaco myślisz, że to wina urządzenia? Sprawdź ustawienia dźwięku cyfrowego w TV.
-
@miechomiecho tylko co sprawdzić ?
-
Konkretnie to nie wiem. W każdym TV jest to trochę inne menu i zestaw opcji. U mnie zmiana wielu opcji nie pomogła - nie mam możliwości zmiany głośności na wyjściu cyfrowym. Muszę używać potencjometru głośników. Dobrze, że rzadko używam TV :)
-
O zmianie głośności to i u mnie nie ma. Nie wiem , może wyłączę surround i to coś pomoże ? Albo zresetuje ustawienia dźwięku.
-
@miechomiecho zrobiłem. Nie wybierałem prawidłowego źródła i dla tego nie działało. Za szybko to robiłem.
Teraz jest OK.