Bylby ktos chetny na sprezyny lesjoforsa -40?? tanio :)
-
150 zl 4 sztuki
-
Jest w tym jakiś haczyk? siedziały u Ciebie w aucie? z ciekawości pytam
-
-
Interesują mnie te sprężyny tylko teraz może trochę głupie ale boje się ze jakbym je wziął to ładnie pięknie obniżę tylko ze czasami jeżdżę cala rodzinka i czy tył lub przód nie obcierałyby gdzieś o coś szukałem sprężyn -35mm. A jeszcze jedno pytanie jak z twardością teraz przypomniało mi się
-
szczerze to nie wiem nie jezdzilem na nich
-
a to może inaczej sa np jakieś gumy żeby podłożyć na tylne zawieszenie? chodzi mi o coś takiego jak jest w betach że zakładają z tyłu żeby tył mieć wyżej
-
a to może inaczej
sa np jakieś gumy żeby podłożyć na tylne zawieszenie? chodzi mi o coś takiego jak
jest w betach że zakładają z tyłu żeby tył mieć wyżejGumy są (nie wiem czy konkretnie do Swifta, ale są) i nic nie dają. Kolega Adamo81 u Siebie przerabiał.
Jak jeździsz z kompletem pasażerów to musisz liczyć się z tym, że na obniżonych nawet na małym wyboju (już nie mówię o dziurze) będziesz dobijał zawiechą. Ja u siebie na oryginalnych sprężynach dobijałem z kompletem, więc na obniżonych będzie tylko gorzej! -
Właśnie ja tez dobijam i się waham nad tymi obniżającymi. Przeglądam teraz te gumy no niby są usztywniające i podnoszące samochód o jakieś 3cm tylko ile to wytrzyma przy obciążeniu? Lipa
-
Właśnie ja tez
dobijam i się waham nad tymi obniżającymi. Przeglądam teraz te gumy no niby są
usztywniające i podnoszące samochód o jakieś 3cm tylko ile to wytrzyma przy
obciążeniu? LipaJeśli często jeździsz z kompletem osób to Sobie daruj. Ew. poszukaj jakichś -20 mm, ale dużo twardszych niż oryginalne. -40 mm zabije Ci bardzo szybko amory.
-
Szukam szukam -35 na razie nikt nie miał na sell takich a może przeoczyłem, a za nowe tyle kasy dawać to tez trochę nie teges. Tutaj trzeba gwint i aleluja!!
-
-35
na razie nikt nie miał na sell takich a może przeoczyłem,-35 mm to stanowczo za dużo. Max. tak jak pisałem wcześniej to -20 mm.
Tutaj trzeba gwint i aleluja!!
Panie! To Swift nie Hunda tu gwintów nie robią...
-
-35 mm to stanowczo
za dużo. Max. tak jak pisałem wcześniej to -20 mm.Tylko takie -20mm to chyba żadkość.
Panie! To Swift nie
Hunda tu gwintów nie robią...Do Swiftóf to tylko su gwinty homemajdy
-
Tylko takie -20mm
to chyba żadkość.Kurde tak przejrzałem alledrogo to kiedyś pełno tego było, a teraz zostały jakieś niedobitki -30 mm i -40 mm.
Do Swiftóf to tylko
su gwinty homemajdyDokładnie.
-
Kurde tak
przejrzałem alledrogo to kiedyś pełno tego było, a teraz zostały jakieś niedobitki
-30 mm i -40 mm.Właśnie zostały jakieś jamexy -40mm i -35mm. tak pomyślałem ze no niby często nie jeżdżę pełną ekipa a jakby wstawić te gumy niby podwyższają ten 1cm w porywach do 2cm i może by wytrzymało a przodem to chyba nie zahaczę o nic wydechem i misą chyba
A co do gwintu homemade to w betach robią takie zabawki wykorzystują do driftu i się trzyma
-
Właśnie zostały
jakieś jamexy -40mm i -35mm. tak pomyślałem ze no niby często nie jeżdżę pełną ekipa
a jakby wstawić te gumy niby podwyższają ten 1cm w porywach do 2cm i może by
wytrzymało a przodem to chyba nie zahaczę o nic wydechem i misą chybaPrzodem bym się nie martwił. Gorzej z tyłem.
A co do gwintu
homemade to w betach robią takie zabawki wykorzystują do driftu i się trzymaSpytaj likaona ile się bawił ze Swoim. Na pewno chętnie Ci odpowie...
-
Może likaon się wypowie w temacie bo widać rozwija się temat "sprężyny"
-
-35 mm to stanowczo
za dużo. Max. tak jak pisałem wcześniej to -20 mm.Czemu? Krzemol ma -35 i wygląda elegancko, na pewno lepiej niż -20, a do fabrycznych nawet nie porównam.
-
Czemu? Krzemol ma
-35 i wygląda elegancko, na pewno lepiej niż -20, a do fabrycznych nawet nie
porównam.Tylko właśnie jak to wygląda przy obciążeniu 5 osób nie wiadomo. a i ma fele 15 cali ja 14
-
Miałem wszystkie możliwe obniżające sprężyny do swifta i nic nie przyciera na 14 a jeżdżę na 185/55 wiec szerokie. Śmiało zakładaj jeśli masz wąskie felgi o zbliżonym et do serii
-
14 cali szerokie 6 cali ET 38 oponki 165/60. Właśnie myślałem żeby napisać do Ciebie bo ogólnie obczajasz świstaki no i czy mógłbym założyć gumy podwyższając na tył? Zakładane na sprężynę od góry? (pewnie trochę głupie ale nie rozkręcałem zawieszenia w swoim świstaku jeszcze nie wiem co jak się składa stad tyle pytań) a gumy potrzebne ze względu na jeżdżenie czasami w 5 osób.