Pytanie. Szukam Swifta GTI
-
To Ty dalej szukasz?
-
stare tablice z New
Jersey.szkoda że nie mają kolorków
-
Oryginalna wiadomość napisana przez: BPX33
To Ty dalej szukasz? hmm
Powolutku odpuszczam poszukiwania. W ostatnim czasie nie było nic konkretnego wystawionego w internecie. Najprawdopodobniej 4 sprzętem suzuki na podwórku będzie gsxr 600 k1-k3. Nie chcę kończyć pasji motocyklowej Mam milion pomysłów na minutę. Może kupię teraz swifta a po wakacjach gsxr 600 k4, może w ogóle nie kupię swifta a za to kupię k6-k7, może kupię tego gixxa k1-k3, może kupię civica. Wszystko zależy od tego czy będzie praca wakacyjna za granicą. Pewne jest to że dopóki sezon motocyklowy nie rozpocznie się w pełni to nie mam parcia.
Ps. Widzę że odzew w sprawie części jest Napiszę tutaj każdemu. Najpierw to chciałbym zobaczyć co dokładnie pozostało po swifcie i w jakim jest stanie. Części są własnością mojego Ojca. Zapytam się go co chce z tym zrobić. Pozdrawiam
-
Ja zachłanny nie jestem, ale kuszą mnie tylne lampy usa
-
http://www.youtube.com/watch?v=pR5eBNHRe4g
Przypadkowe wejście w proponowany link na yt...
Ja nie mogę... Gdzieś tam jeszcze miałem nadzieję że ujrzę go na tablicy/allegro. Przynajmniej nie wylądował na złomie -
http://www.youtube.com/watch?v=pR5eBNHRe4g
Przypadkowe wejście
w proponowany link na yt...
Ja nie mogę...
Gdzieś tam jeszcze miałem nadzieję że ujrzę go na tablicy/allegro. Przynajmniej nie
wylądował na złomieDawno temu sprzedany?
-
3 lata zaraz miną od sprzedaży.
-
3 lata zaraz miną
od sprzedaży.Ale czemu oni jeżdżą na waszych blachach?
-
Tego już nie wiem. Dzisiaj buszując w garażu znalazłem... dwa kluczyki od swifta Jeden z nich to oryginał.
-
Tego już nie wiem.
Dzisiaj buszując w garażu znalazłem... dwa kluczyki od swifta Jeden z nich to
oryginał.No to możesz pojechać i go podprowadzić
-
Oto moje Suzuki Te niebieskie znaczy
-
Oto moje Suzuki Te
niebieskie znaczyNic nie ma...
-
Nic nie ma...
motór
-
Oto moje Suzuki Te
niebieskie znaczyPanie! A skąd masz taki ładny obiektyw?
I czemu na kąciku motocyklistów Cię nie ma?
-
Stąd :)W kąciku a raczej temacie coś tam wcześniej napisałem, jeszcze z poprzednim motocyklem. Jak motocykle to tylko Suzuki Auta tylko Japonia Tak się złożyło że teraz Ja i Ojciec mamy Vkę. Chciałbym pojechać z Nim na Nordkapp w te wakacje ale mam nadzieję że będzie praca za granicą więc będzie na Isle of Mann na następny rok. -
Fiu fiu! (jak mawiał wróbelek Elemelek)
-
Aktualnie używam jej jako rejestrator jazdy na moto. Tylko nie na długie trasy bo bateria szybko pada. Polecam!
-
Fju fju, kamerka wartości mojego swifciora
-
W hameryce takie rzeczy są tańsze więc kamera wyszła taniej... o jakieś 800zł. Znajomy jeździ po świecie i akurat był w Chicago więc szybki kontakt i kamera leciała do Polski.
-
Hm, dobre dojście jakieś miał, byłem w zeszłym miesiącu na Florydzie i właśnie chciałem kupić sobie Gopro, ale wychodziło 200/300złotych taniej niż w u nas... Zobaczymy, może w sierpniu coś upoluję