Pytanie. Szukam Swifta GTI
-
A poszło za sporo
mniej Osobiście nim wracałem na lince holowniczejwłaśnie miałem to pisać xD
bo to jest ten od tego młodego chłopaka ?Zbieraj na nowszego
Suzuki Swift Sport "Joanna Brodzik Edyszyn" - ciężko będzie znaleźć idealnego
blacharsko GTI - 20 lat robi swoje... Chyba, że jakiś sprowadzany z Włochbrodzik to był brodzik, w SSS nie było takiego modelu, wyszły tylko z lepajami i spojlerami 2 czy 3 wersje limited i zwały się inaczej
-
Cytat:
A poszło za sporo mniej palacz Osobiście nim wracałem na lince holowniczej oczko
Twój były swift? Co się stało że pozostał na lince? Mnie sprzedający zapewnia że te pół Polski to "łohohoho bezproblemowo przejedzie"
-
Cytat:
A poszło za
sporo mniej palacz Osobiście nim wracałem na lince holowniczej oczko
Twój były swift?
Co się stało że pozostał na lince? Mnie sprzedający zapewnia że te pół Polski to
"łohohoho bezproblemowo przejedzie"Jak go kolega kupił to była walnięta uszczelka pod głowicą i ciągnęliśmy go na lince Skrzynia zresztą też była padnięta ale wymienił na sprawną.
-
To już poważne doświadczenia Więc szukamy dalej Czekam na propozycje
-
To już poważne
doświadczenia Więc szukamy dalej Czekam na propozycjeJeżeli dla Ciebie wymiana uszczelki pod głowicą czy wymiana skrzyni biegów w 20-sto kilku letnim aucie sportowym jest poważnym doświadczeniem to lepiej odpuść sobie szukanie takiego auta:) Nie ma się co oszukiwać ale za 5 tysików nie znajdziesz ładnego hot-hatch'a. Będzie to auto wymagające wkładu finansowego na start minimum 2-3 tysiące zł, a później okaże się skarbonką bez dna. Lepiej dołożyć tę kasę od razu przy kupnie auta i poszukać czegoś naprawdę zadbanego np. KLIKENMACHEN
-
-
czarne blaty - od pierwszego właściciela, pewnie dziadka jeszcze ?
-
Od 1997 u jednej właściecielki. Wiek już raczej babciny, ale co to ma do tego
-
Od 1997 u jednej
właściecielki. Wiek już raczej babciny, ale co to ma do tegoże pierwszy właściciel, czyli długo u jednej osoby, auto nie zmieniane jak rękawiczka, od jednego do drugiego i trzeciego, ot co, dodatkowo mało już czarnych blach
-
Myślę podobnie Mam małego hopla na punkcie czarnych blach Pisząc "co to ma do tego" myślałem że zażartowałeś sobie
-
Myślę podobnie
Mam małego hopla na punkcie czarnych blach Pisząc "co to ma do tego" myślałem że
zażartowałeś sobieczemu miał bym to robić ? sam mam jedno auto na czarnych blachach jeszcze
-
Ktoś chętny na części usdm?
Przeleżały 20 lat na strychu
http://postimg.org/gallery/2inomd16i/
Jeśli ktoś lubi układanki to mam pół Nysy i Żuka na sprzedaż
http://postimg.org/image/dcs5hylnd/ -
prawie wszystko nadaje się na śmieci nie obrażając Ciebie. jedyne czym ktoś by się mógł zainteresować to tylny zderzak i kierunkowskazy przednie
-
Rozumiem Dostępność do części swifta jest tak wielka, że pewnie tak się stanie Rzeczy mają swoje miejsce i nie przeszkadzają w życiu więc mogą leżeć kolejne 20 lat Może znajdzie się ktoś komu akurat będą potrzebne graty
-
Swifty mk2 i mk3 umierają - nikt już praktycznie nie szuka do nich części. Każdy przesiada się na coś nowszego