Co dziś grzebałem w swoim Swifcie
-
Raid, z tego co
pamiętam ma inny rozstaw niż Momo, RRS i te chinole po 120zł, wiec tam za dużo by
nie zdziałalinie wiem wygląda normalnie ...
-
Jak coś się ukręca
to flex i tyla Rozkręcałem swojego mk3 po dachu, i właśnie w tyle poszło, z mk3
skandynawem to samo, jedyny problem to były śruby od tylnych wahaczy, ale i tak z
nimi szybko się uporałemNie no, daj spokój, ja to chcę później poskładać, więc flex to nie rozwiązanie
-
Przy śrubach od tylnych wahaczy z reguły niestety jest się zmuszonym do flexa... Później nowe śruby przy składaniu, żeby przy wymianach nie było klnięcia
-
Montaż kierownicy z airbagiem
-
teraz zobaczysz jak jest ona niewygodna zeby widzieć kontrolki
-
teraz zobaczysz jak
jest ona niewygodna zeby widzieć kontrolkiJak co to jeszcze mam 3 różne modele kierownic
Pojeździmy, zobaczymy
-
teraz zobaczysz jak
jest ona niewygodna zeby widzieć kontrolkiAle kit mu wciskasz Karolu...
Moim zdaniem zegarek za kierownicą powoduje większy dyskomfort.
-
Ale kit mu wciskasz
Karolu...
Moim zdaniem
zegarek za kierownicą powoduje większy dyskomfort.Akurat termometr nie zasłania żadnej kontrolki
-
no i z głowy
-
Auto spłonęło?
Czy to buda gls-a?
-
To Gti w kolorze rdzawo-czarnym, 2 strony wcześniej jest fotom jak wyglądało w ubraniu.
Robota paliła się w rękach, ale auto nie spłonęło - pojechało na tam, gdzie powinno trafić już dawno temu
-
Pytanie z innej beczki- na zestaw na zdj jeździsz na B czy na b+e z viatollem?
-
mam b+e, a viatoll jest wymagany jeśli zestaw (suma DMC zestawu) przekracza 3,5 tony, przy czym wymóg ten dotyczy dróg z poborem opłat (są oznaczone odpowiednimi znakami - na stronie viatoll.pl jest mapa - mało tych dróg w skali kraju), po "zwykłych" drogach viatoll wymagany nie jest. DMC 3,5t bardzo łatwo przekroczyć - ta laweta ma 1,6t (w wypożyczalniach są też z DMC 2t), holownik ma przeważnie DMC >2t i gotowe.
-
syn marnotrawny powrócił
-
To ten poszerzany 4WD, czy ta wcześniej rozbita rajdówka?
-
no nie do końca, to taki chrupek, który był miesiąc temu na tablicy
-
no nie do końca, to
taki chrupek, który był miesiąc temu na tablicy
Na wcześniejszym zdjęciu wygląda lepiej niż na tym...
-
dolnej przedniej belki nie naprawili?
-
a jak naprawić blachę piaskowaniem? Blacharka dopiero przed nami...
-
okej myślałem że to podkład po blacharce