Dane osoby posiadającej stronę swiftklub.pl
-
http://www.pimot.org.pl/tv/113-crash-test-suzuki-swift-828-kmh
No nie wiem zubrowaty.
A panom Krzemol1994 i BPX33 dziękuję za podejście
-
Myślę że to będzie czytelny silnik strony forumowej. CLIC
Ale oczywiście myślę ze zrobimy głosowanie na temat szaty graficznej.
Co Wy na ten pomysł?Jeśli nowe forum, to chyba lepiej wybrać phpBB3, niż "phpBB2 Przemo". Nowsze, bezpieczniejsze, szybsze (mniejsze obciążenie serwera) i ogólnie ciekawsze, moim skromnym zdaniem.
-
Jeśli nowe forum,
to chyba lepiej wybrać phpBB3, niż "phpBB2 Przemo". Nowsze, bezpieczniejsze, szybsze
(mniejsze obciążenie serwera) i ogólnie ciekawsze, moim skromnym zdaniem.Jakby co kolega z Klubu Suzuki zajmuje się hostingiem i np właśnie cały Klub Suzuki Polska działa u niego - WebHostingSolutions.pl
-
nie ma co owijac w bawelne trzeba przejsc odrazu do konkretow albo temat z ze strona www zostanie tak samo zapomniany jak inne podobne.
Wpisujcie sie na liste kto moze dac pare zlotych na nowe www
1.Boxxing
-
1.Boxxing
2.Krzemol1994 -
1.Boxxing
2.Krzemol1994
3.BPX33 -
Nie idzie skontaktować się z osobą posiadającą swiftklub.pl
Pozostaje plan B tworzenia nowej strony. -
Xsystoff, Swift to też modele produkowane po 2004 r. Ich nie ubywa, wręcz na odwrót. Na niemieckich, słowackich, czeskich czy węgierskich forach Suzuki, jest ich całkiem sporo i cały czas przybywa. Polska nie jest chyba specjalnie gorsza od ww. krajów, jeśli chodzi o popularność Swifta, więc jeśli tworzyć nową stronę/forum, to również dla nowych Swiftów, niedługo stuknie im 10 lat, ceny cały czas spadają, więcej ludzi może sobie na niego pozwolić, więc coraz więcej osób będzie szukać informacji, poradników, specyfikacji, manuali, książek itp. itd. A "stare" Swifty np. z lat 1995-2003 chyba tak szybko nie wyginą, one są tanie jak barszcz, myślę, że jeszcze trochę ludzi zdecyduje się na nie.
No chyba, że to będzie "OFICJALNE FORUM STARYCH SWIFTÓW"
SirBufor, próbowałeś tutaj?
http://premium.pl/szukaj/swiftklub.pl -
Panowie! We środę zrobię porządki w tym wątku. Wszystko co nie jest na temat poleci do kosza. Czyli? Od tego momentu piszemy jedynie na temat.
-
1.Boxxing
2.Krzemol1994
3.BPX33
4.jOOeL -
1.Boxxing
2.Krzemol1994
3.BPX33
4.jOOeL
5.toydols -
1.Boxxing
2.Krzemol1994
3.BPX33
4.jOOeL
5.toydols
6. plastekk -
1.Boxxing
2.Krzemol1994
3.BPX33
4.jOOeL
5.toydols
6. plastekk
7.Artur59681 -
Tak jak obiecałem, posprzątałem w tym wątku.
Rozmawiamy tylko i wyłącznie o próbach stworzenia/przywrócenia strony Swifta.
Wszystkie posty nie na temat będę usuwał. -
Niestety pracę nad nowym forum muszę odłożyć do po świętach.
-
1.Boxxing
2.Krzemol1994
3.BPX33
4.jOOeL
5.toydols
6. plastekk
7.Artur59681
8. alek_wwa -
1.Boxxing
2.Krzemol1994
3.BPX33
4.jOOeL
5.toydols
6. plastekk
7.Artur59681
8. alek_wwa
9. zaklinaczwrc -
1.Boxxing
2.Krzemol1994
3.BPX33
4.jOOeL
5.toydols
6. plastekk
7.Artur59681
8. alek_wwa
9. zaklinaczwrc
10. szymonsct - tylko od siebie mam prośbę żeby to co jest na zlosnikiu nie zginęło i najlepiej pozostało w niezmienionej formie, wiadomo "lepsze jest wrogiem dobrego" - to jest moja kopalnia wiedzy która pomogła mi ogarnąć wiele tematów, po prostu obawiam się że wszystko zostanie gdzieś przeniesione po czym zniknie za 2 lata i .. szukaj wiatru w polu, tu na zlosnikiu to wydaje mi się bezpieczne (choć też nie wiem kto tu płaci za hosting, a reklam jakoś nie widać) -
Już na nowym forum można by zebrać informacje na różne tematy oparte na postach ze zlosnikia (tylko potwierdzone info). Trochę roboty by z tym było, ale myślę, że byłbym w stanie się tego podjąć z czyjąś pomocą. Wszystko jest do zrobienia, wystarczy chcieć
-
(choć też nie wiem kto tu
płaci za hosting, a reklam jakoś nie widać)Reklamy są tylko nie w takiej formie jak na większości stron.
Z tego co pamiętam na każdej otwartej stronie zlosnikia wyskoczy Ci 5(?) podświetlonych (na niebiesko) słów, które są przekierowaniami do reklam.