Dane osoby posiadającej stronę swiftklub.pl
-
Końca nie widać...
Tak tylko przypominam że już lipiec mamy, a w temacie kompletna cisza i zero
konkretów.A jak w połowie czerwca pisałem to się czepiał, że za wcześnie...
-
Nie widzę sensu w Twojej wypowiedzi, bo w chwili gdy pisałeś wtedy prawdopodobny termin ruszenia stronki nie był przekroczony (ba, czepiając się brakowało jeszcze dwóch dni, stąd pisałem że za wcześnie, nawet biorąc pod uwagę ewentualną małą obsuwę), w przeciwieństwie do teraz. Czas leci, ludzie kasę powpłacali, a nadal cisza.
-
Sirbufor jezeli nie jestes w stanie tego ogarnac to powiedz napewno bedzie inny chetny, ktory to ogarnie
-
Nie widzę sensu w
Twojej wypowiedzi, bo w chwili gdy pisałeś wtedy prawdopodobny termin ruszenia
stronki nie był przekroczonyNigdzie nie napisałem, że był przekroczony!
Wtedy chciałem się tylko dowiedzieć jak idzie, a i tak nic konkretnego się nie dowiedziałem... -
mhmm Sirbufor jeszcze zyje?
-
Też ostatnio o nim myślałem. Ale spoko mamy jego dane
-
No cóż. Nie tak to miało wyglądać.
-
No cóż. Nie tak to
miało wyglądać.Ważne, żeby w ogóle wyglądało.
-
Po prostu nie podoba mi sie ta cala sytuacja, nie ma zadnej informacji na temat strony klubowej ani dana osoba nie odpowiada na prywyatne wiadomosci, a jezeli bedzie taka sprawa , ze bedzie trzeba zalatwic to w inny sposob to napewno nie bede zwlekac, mam nadzieje, ze da jakas odpowiedz do konca lipca.
-
Ostatni raz na forum był 16 lipca...
-
Dokumenty z wykupu
będę zamieszczał w tym temacie.Ja żadnych nie zauważyłem...
-
mhmm Sirbufor
jeszcze zyje?Zapał znikł, jak Swift został zdemolowany..
-
Już Wy się nie martwcie nic nie znikło stronę powoli robię za niedługi czas pokaże projekt mniej wiecej wszystko się wydłużyło ze względu na problemy prywatne. Co do swifta to 60% prac zostało wykonane i czeka na blacharza tak wiec zapał jest. Bylem 2 tygodnie w meksyku i nawet z tego zadupia nie szło posta napisać oprócz zalogowania. Mam jescze kilka spraw do zrobienia wiec w chwilach wolnych zajmuję sie stroną. Nie martwcie sie prace idą do przodu.
Pozdrawiam -
Panie kiedy przewidujesz powstanie tego www? i jakie postepy?
-
panie jak nie bedzie www do konca miesiaca to prosze wszystkie pieniadze mi przelac na konto bo lecisz w kulki albo w ch*ja walisz
-
Jak wyżej. Już nie chodzi nawet o obsuwę, tylko brak jakiegokolwiek innego info oprócz jednego ogólnikowego posta "robi się".
-
panie jak nie
bedzie www do konca miesiaca to prosze wszystkie pieniadze mi przelac na konto bo
lecisz w kulki albo w ch*ja waliszJuż pewnie się rozpłyneły
był zapał na początku, potem chyba minęło. -
Kończę stronę w niedługim czasie forum ruszy.
-
Kończę stronę w
niedługim czasie forum ruszy.Może doprecyzuj co to dla Ciebie niedługi czas...
Bo np. dla mnie to max. 3 dni! -
dla mnie niedługi to ok miesiąca, miesiąca z kawałkiem.