Kupno pierwszego Swifta :)
-
Moim zdaniem:
- Plus za ciekawy
kolor, ale mało zdjęć... Cena chyba ok, ale nie da się stwierdzić czy go ruda nie
je... Jedno "ale" jest: podejrzanie niski przebieg... - Już wyższa
cena(możliwe że uzasadniona)... Co do rudej j.w. - Brak zdjęć, więc
nic się nie da powiedzieć... - Jeszcze bardziej
podejrzany przebieg niż w przypadku nr 1! Cena ok. - Znowu brak
zdjęć. Cena zachęca, no i realny przebieg najprawdopodobniej... - j.w.
- Inny kolor
lewych drzwi, a inny lewej tylnej ćwiartki! Tak samo maska. Zdrowo
podejrzane... - To to samo auto
co nr 7 tylko inna aukcja...
7,8 komis, zdecydowanie odradzam wspolpracy z komisami!
- Plus za ciekawy
-
Pierwsze cztery
mogłyby się nadać, te kolejne zaniedbane trochę jak na moje oko.
Dwa pierwsze
wyglądają ładnie dzięki zderzakom w kolorze, a ponadto pierwszy kolor prawdopodobnie
najbardziej Ci się podoba
Ale przede
wszystkim musisz określać w jaki sposób będziesz używać Swifta i przy kupnie
koniecznie zajrzeć pod spód autaNie kolorem będę jeździć a samochodem heh liczy się dla mnie bardziej komfort a te kubełkowe siedzenia są nie do opisania post z edytowany - określiłam swoje potrzeby
-
P.S.
Na giełdzie
oglądałam 3drzwiowe z 2003 roku 1.0 GS w super stanie bacharskimA gdzie zaglądałaś że tak twierdzisz???
-
7,8 komis zdecydowanie odradzam wspolpracy z komisami!
Ja też, już nieraz widziałem warsztat blacharski zaraz przy komisie, a tam idzie szpachla, malowanie i do przodu.
Nie kolorem będę jeździć a samochodem heh liczy się dla mnie bardziej komfort a te kubełkowe siedzenia są nie do opisania post z edytowany - określiłam swoje potrzeby
Ale podobać Ci się musi przecież
-
Mój budżet wynosi
5tys
Cel:- ekonomiczna jazda
do pracy - raz na jakiś czas
na pewno ktoś będzie mi towarzyszyć - no i żeby
wytrzymał większą prędkość lub przyśpieszenie jeśli zajdzie taka potrzeba
P.S.
Na giełdzie
oglądałam 3drzwiowe z 2003 roku 1.0 GS w super stanie bacharskim
No to powinieneś raczej zwracać uwagę na 5 drzwiowe, na szybką jazdę z silnikiem 1l nie masz co liczyć, tam prędkość 145km/h to strach w oczach i praktycznie maksymalna prędkość,w 1.3 niewiele lepiej, natomiast w przyspieszeniu pomiedzy 1.0 (3 cylindry) a 1.3 (4 cylindry) jest juz spora roznica, jeśli chodzi o spalanie to też pewnie nie duza roznica, moj 1.3 potrafi spalić 5,5-6l po miescie oszczedna jazda. No i z tego co sie orientuje mk5 czyli 2003 rok to juz auto węgierskie a tam jakość tach wynalazkow jak np skrzynia biegow jest gorsza niz w poprzednikach, takze nie ma co stawiac jako pierwsze kryterium wieku auta.
A i pamiętaj że gs to są zwykle gole wersje, fajnie jakby byl gts, glx, gti to juz zupelnie inne auto - ekonomiczna jazda
-
xq92x tam ewidentnie widać różnice w odcieniach na lewych drzwiach i masce...
-
Ja też, już nieraz
widziałem warsztat blacharski zaraz przy komisie, a tam idzie szpachla, malowanie i
do przodu.
Ale podobać Ci się
musi przecieżPodobają mi się wszystkie kolory po za złotym heh jak na kobietę nie przystało podoba mi sie linia tego samochodu no ten co mi sie tak podoba to właśnie z komisu ale auto stoi pod zadaszeniem i zostało tam w rozliczeniu za gradne punto, obok same auta z wyższej półki a on taki sam....
-
no ten co mi sie tak podoba to właśnie z komisu ale auto stoi pod
zadaszeniem i zostało tam w rozliczeniu za gradne punto, obok same auta z wyższej
półki a on taki sam....A który to numer?
-
rav52v - ja tam już swoim litrowym leciałem 155kmh mierzone GPS'em. Strachu w oczach nie miałem, choć może jestem hardcorem... Już MK4 są robione na węgrzech, więc jak Japońca to jeszcze starsze...
-
Podobają mi się
wszystkie kolory po za złotym heh jak na kobietę nie przystało podoba mi sie linia
tego samochodu no ten co mi sie tak podoba to właśnie z komisu ale auto stoi pod
zadaszeniem i zostało tam w rozliczeniu za gradne punto, obok same auta z wyższej
półki a on taki sam....nie kupuj auta z komisu.. ; /
Lepiej od prywatnego wlasciciela, ktory zna jego historie wie czy coś jest do zrobienia.
Kupując auto w komisie kupujesz kota w worku, ostatnio kolega był obejrzeć i to co słyszelismy, to 'nie wiem, ale jezdzil nim dziadek', 'Poobijany? i co z tego, auto ma jeździć' 'Pali olej? na pewno nie, przeciez to japończyk'
Ponadto tam są zawyzone ceny -
rav52v - ja
tam już swoim litrowym leciałem 155kmh mierzone GPS'em. Strachu w oczach nie miałem,
choć może jestem hardcorem... Już MK4 są robione na węgrzech, więc jak Japońca to
jeszcze starsze...ja leciałem 175km/h przy 1.3 i tez nie mialem strachu w oczach, poza faktem ze jesli wjade w jakas dziure nierownosc itp, to smierc na miejscu, mechanicznie ok
-
A który to numer?
no nie ma go na stronie tych z giełdy
-
no nie ma go na
stronie tych z giełdyAle tak jak koledzy mówią, odradzałbym komis.
A odpowiedz mi na wcześniejsze pytanie, bo jestem strasznie ciekaw czy sprawdzałaś tam gdzie trzeba te ogniska rdzy... -
A gdzie zaglądałaś
że tak twierdzisz???Pod maske, bagażnik, progi jedynie na kanale nim nie byłam wiadomo jakieś delikatne bąble przy przedniej szybie w okolicy dachu no i kilka odprysków od kamieni
-
Pod maske,
bagażnik, progi jedynie na kanale nim nie byłam wiadomo jakieś delikatne bąble
przy przedniej szybie w okolicy dachu no i kilka odprysków od kamieniCzyli już na wejściu dach do malowania i na jakieś 75% nowa szyba przednia do kupienia...
No i przez to że nie byłaś na kanale nie wiesz w jakim stanie jest podłoga... -
No to w dobrym stanie blacharskim:P
Nie wiem czemu nie macie zdjęć na niektórych aukcjach... U mnie są widoczne
-
No to w dobrym
stanie blacharskim:PJak to ten 2003 rocznik to nie...
Co do zdjęć to teraz mi się pojawiły...
-
Czyli już na
wejściu dach do malowania i na jakieś 75% nowa szyba przednia do kupienia...
No i przez to że
nie byłaś na kanale nie wiesz w jakim stanie jest podłoga...no to te bąble wiążą się z malowaniem dachu, bez wycinania szyby sie uda, koszt ok 650zł.
-
To może mi jakieś polecicie? Lokalizacja - śląskie i małopolskie
-
To może mi jakieś
polecicie? Lokalizacja - śląskie i małopolskieAle mówisz o Suzukach czy lakiernikach?