Strona klubowa
-
Jak dotąd jest to najlepsza strona klubowa. Są jeszcze inne ale taki tam bałagan że nic znaleźć nie można. Ja to zniknie to będzie tragedia.
-
Moim skromnym zdaniem klub nie istnieje juz od dawna. Pare dni temu na wspolnym spotkaniu z pewnymi dwoma juz nie koniecznie kawalerami wspominalismy stare czasy. Pojawil sie temat strony. Widze, ze jest oficjalnie juz off. Dla mnie szkoda, bo brakuje mi pare filmow i zestawow zdjec z 2-3 zlotow. Klub to ladny kawalek mojego zycia, jestem za opcja wrzucenia tego co bylo chocby tylko na pamiatke starych czasow. Kasa sie znajdzie napewno. Zabrzmi to glupio ale i ja sie nie nie znam na robieniu stron a prawda jest taka, ze osoby ktore potrafia to robic dobrze po prostu zakonczyly juz ten etap [swiftklub] Dobrze by bylo jednak dac strone komus kto jest chetny ale nie koniecznie z duzym doswiadczeniem.
Na koniec istotne info: pojawil sie pomysl zrobienia drugiego niezlota czyli niejako XIII zlota. Skrzyknac wszystkich najstarszych bywalcow, moze i przy okazji wybrac nowego zarzadce strony... Oczywiscie wszyscy inni mile widziani ale juz bez meczenia o wplate zaliczki itp. Kto bedzie chcial tez przyjedzie [info na forum] Z reszta tak kiedys bylo i byc powinno zawsze. Kwestia wykonania rozeznania jeden przez drugiego i powinno sie udac.
-
Ja proponuję aby osoby chcące się spotkać przyjechały na zlot Klub suzuki Polska do Poraju w weekend majowy - można na cały zlot, można dłużej a można i też tylko na sobotę - prawdopodobnie będą różne możliwości kwaterunku.
Ma być tor, można będzie pośmigać i pokazać jak się bawią "płaskie" samochody i zarazić tym resztę oraz zaprezentować nasze stare Suzuki, że ciągle mogą. Na zlotach są przedstawiciele Suzuki Motor Poland oraz Shella, relacje i zdjęcia ze zlotów sa na oficjalnej stronie suzuki...
Mozna pokazać, jak dbamy o nasze stare rdzewiejące SuzukiWstępnie udało mi się namówić zaklinaczawrc ale ma nadzieję, że będzie jeszcze kilka innych Swiftów a zwłaszcza tych zadbanych... Erde, indii i kilku innych kolegów może by się przyłączyło? Daleko nie macie
Była by doskonała okazja aby się spotkac i pogadać na żywo oraz kto wie - może coś rpzenieść na kolejny etap albo stworzyć coś nowego?
Chociażby samo przeniesienie naszej bazy ważnych danych o Swiftach można by połączyć z KSP co by dąło gwarancje tego, że będzie działać i nie zniknie z sieci...
-
Ja proponuję aby
osoby chcące się spotkać przyjechały na zlot Klub suzuki Polska do Porajuto się odmienia do Poraja panie
-
Cóż, to może oddzielny temat apropo majówki ? śmietnik się zaraz zrobi. W tym roku, wstępnie mogę się wybrać, fundusze się znajdą a i może mody jakieś wpadną do silniczka:)
-
Moim skromnym
zdaniem klub nie istnieje juz od dawna.no i wpadnie taki i jednym zadaniem posprzata
ale jakbym potrzebowal w poznaniu (lub jaworze ) nocleg to przygarniesz ?Na koniec istotne
info: pojawil sie pomysl zrobienia drugiego niezlota czyli niejako XIII zlota.jurek ? bo mi na posta z takim zadaniem nie odpowiedzial
@ eMKa pięć daj no szersze info nt majowki
-
O to loto – zostalo tylko to - dobre znajomosci
Ta, on Ci, dlaczego nie odpowiada – wie tez On. -
@ eMKa pięć daj no
szersze info nt majowkiWątek na temat tego co ma byc jest tutaj, ale każdy tam ma jakieś swoje zdanie - nie sugerujcie się sprzeczkami
-
O to loto –
zostalo tylko to - dobre znajomosciTa, on Ci, dlaczego
nie odpowiada – wie tez On.no to wiesz jakby sie cos klulo bardziej wiesz jak mnie znalezc
@ eMKa pięć - nie kazdy jest tam zalogowany
-
Spokojnie, dostaniesz indywidualne info
Natomiast mysle, ze to nie bedzie tajne, info na forum bedzie [proforma] -
Z tego co pamiętam to ktoś zarzucił pomysł co by się ze stronką podłączyć pod KSP. I co z tym tematem???
-
Z tego co pamiętam
to ktoś zarzucił pomysł co by się ze stronką podłączyć pod KSP. I co z tym
tematem???No to chyba ja zaproponowałem ale jak widać jak zawsze u nas nic się nie dzieje bo nikt nie ma czasu
-
moze warto by bylo ruszyc dupy i cos wkoncu zrobic co?
-
moze warto by bylo
ruszyc dupy i cos wkoncu zrobic co?
już jedna osoba coś ponoć robi http://klubswiftpolska.letnet.pl/ -
wlasnie widze:]
-
Jakiś czas temu proponowałem utworzenie nowego forum na jakimś sensownym silniku (punbb/fluxbb) na przykład. Spotkałem się z reakcją negatywną (problem przeniesienia starych postów) więc nie drążyłem tematu.
Natomiast posiadam wykupiony hosting na dość preferencyjnych warunkach i myślę, że nie stanowiłoby dla mnie problemu hostowanie stronki klubowej. Erde, jeżeli to jeszcze czytasz - daj znać.
-
Jak już tak wspominamy...
KLIK -
Ehhh!
-
A można wiedzieć w jakiej formie jest zrobiony backup strony klubowej?? Można się do niego dobrać jakoś bezinwazyjnie (np. kopiować zawartość poszczególnych stron www), czy może jest on w formie jednego pliku, który się importuje??
-
A można wiedzieć w
jakiej formie jest zrobiony backup strony klubowej?? Można się do niego dobrać jakoś
bezinwazyjnie (np. kopiować zawartość poszczególnych stron www), czy może jest on w
formie jednego pliku, który się importuje??Jest kopia plików całej struktury Joomli + jeden plik bazy danych w postaci dump-a *.sql