Naklejki Twincam
-
wiadomo auto bez lepek twincam traci na mocy wiec postanowiłem zrobic sobie takie
mam juz szablon tylko prosba do was, jakiej wielkosci sa ori lepki
dł i szer dwóch członów twincam i 16valve
Jak by był ktoś tak dobry i sprawdził
-
wykonanie kilku kompletow wiecej nie bedzie problemem?
bo juz wiem ze bede miec do Ciebie w tej sprawie romans.p.s: z tylu jest emblemat, czy rowniez wlepa?
-
z tyłu sa takie wypukłe naklejki przynajmniej z tego co widzialem na mk2
chce znac wymiary i wtedy sie zorientuje gdzie to zrobia najtaniej i najlepiej, zrobienie wiekszej ilosci nie bedzie problemem
-
tez chetnie kupiłbym tłim kam na boki w colorze czarnym lub srebrnym ( biały gti )
-
będą czarne albo grafitowe
-
-
Ja mam ori naklejki na polce, moge Wam zdjac wymiary ew. wyslac (sa na 99% biale czy do czarnego idealne).
-
To mogłbys podać wymiary, białe mi nie pasuja dlatego chce zrobić ciemne
-
Najlepiej byłoby jakbyś mógł zeskanować napis do naklejek (i przy okazji wymierzyć go) - mógłbym sobie wyciąć z porządnej folii, tak, żeby na kilka lat były
-
Moje sa wlasnie zrobione z porzadnej foli, a wzor byl zeskanowany prosto z auta z oryginalow. U Przemka i Danbara dwie zimy juz przezyly i ciagle jak nowe czego nie mozna powiedziec o blacharce Toydols a moze wysle Ci poczta na wzor? Podaj adres na priv.
-
ooo tez bym sie chetnie przylaczyl do prosby o odpalenie jednej sztuki oczywiscie za oplata:P Jakas jasna do mojego skladaka granatowego
-
To jak pomoże ktoś? zmierzy lepy
-
Swoj ostatni komplet wyslalem do Toydolsa, podejrzewam, ze sciagnie wzor i wymiar i powieli. Bo ja juz nie mam dojscia do tej drukarni w ktorej robilem (przeprowadzili sie).
-
pilnie potrzebuje wymiarów tych nalepek bo mam możliwość ich wykonania.
-
Wieczorem postaram się zdjąć wymiary, zrobić odpowiedni plik w corelu i gdzieś go wystawić.
-
bedzie cos z tego?
-
Będzie. Może jeszcze dziś dam radę, jak nie to na dniach zrobię plik w corelu z napisem w odpowiednich wymiarach.
-
Będzie. Może
jeszcze dziś dam radę, jak nie to na dniach zrobię plik w corelu z napisem w
odpowiednich wymiarach.Naklejki wrzucone na stronę klubową do nowego działu "Pliki"
-
Wkońcu się udało.
-
majac mozliwosc, zrobisz hurtem kilka wiecej, male przelewy i porozsylasz?