Naklejki Twincam
-
mlodyboruch - 1x grafitowe
dzizas - 2x grafitowe
dawidczaju - 1x biale
hellsin - 2x czarne
likaon 1x zielone jasne , 1x czarne
plastek 1x grafitowe
mockbd - 1x czarne 1x bialejesli jutro pieniadze dojda od mockbd to zamawiam , myśle ze na poniedziałek ja je dostane i roześle od razu we wtorek .
-
kasa od wszystkich doszła , człowiek od naklejek dostał juz wszystkie dane itp
ma to zrobić po niedzieli wiec pewnie jeszcze trzeba bedzie poczekac z tydzien
-
naklejki doszły ,prosiłbym o podawanie adresów do wysyłki i dla pewnosci napisanie jakiego koloru maja byc naklejki
-
szpiedzy donieśli, że lepy doszły, podziękował
Podobno "uryku" przy rozpakowywaniu było co niemiara -
naklejki dostali pewnie jeszcze dzizas i dawidczaju , reszta musi poczekać bo czlowiek od naklejek wysłal mi polowe ( nie pomyslal ze naklejki zamawiamy na oba drzwi )
a pakowane były solidnie żeby dotarły do was cale i zdrowe!
jutro wysyłam wszystkim innym pozostałe naklejeczki!
-
Zgadza się, naklejki doszły ;p Kiedy kolejna seria? xD
-
No ja czekam czekam i się doczekać nie mogę, mam nadzieję że z naklejkami wyślesz mi coś jeszcze
-
naklejki dostali
pewnie jeszcze dzizas i dawidczaju , reszta musi poczekać bo czlowiek od naklejek
wysłal mi polowe ( nie pomyslal ze naklejki zamawiamy na oba drzwi )
a pakowane były
solidnie żeby dotarły do was cale i zdrowe!
jutro wysyłam
wszystkim innym pozostałe naklejeczki!A no właśnie listonosz mi przyniósł
Ale raczej w najbliższym czasie nie będzie warunków do przyklejenia
-
kolejne zamówienie mogę zrealizować bez problemu jeśli liczba naklejek przekroczy 5 sztuk.
wiec pytajcie kto chce i mogę znowu zamówić
-
Ja bym sie pisał! Białe. Trzeba rozchulac temat
-
Panowie , gdy uzbieram z 10 kompletów to mogę znowu ogarnać zamówienie oryginalnych naklejek Twim Cam 16 Valve
Naklejki są w super jakości , mam je dwa lata i nie odklejają sie , nie traca koloru - jak oryginał to samo czcionka i kolor
Wiec kto sie pisze?
-
Poproszę komplet - Grafit
-
panowie wyslijcie mi projekt a dogadam sie ze strona gdzie ogarnialem lepki klubowe beda tam wystawione u nich na stronie i bez problemu beda dostepne
-
to ja się pisze
-
Także piszę sie na 4 naklejki. Jeszcze jak mógł bym znać cenę. A no i ktoś wspominał o klubowych jak bym mógł prosić o jakieś zdjecia naklejek i cenę.
-
dla przypomienia jak wyglądaja takie naklejki na aucie u mnie
SirBufor 4 naklejki czyli dwa komplety czy jak?
Komplet który ja sprzedaje kosztuje 30zł wraz z wysyłką pocztą polską i obejmuje naklejki na obie strony auta Czyli 2x Twin Cam 16 Valve
Kolory dostępne Czarny , bialy , grafitowy ( u mnie na aucie jest grafit ) możliwość zrobienia też w innej kolorystyce.
-
tutaj sa wlepki klubowe jak ktos chce, nie lepiej wyslac projekt do best sticker, bedzie latwiej dostepne i caly czas na stronie
-
ja mam jeden zestaw jak coś moge komuś przekazać za drobna opłata
-
panowie moglby ktos podac wymiary tych naklejek oraz lepki na tylej klapie swift 1.3 gti?
-
Gti takiego samego nie zrobisz, to są inne literki niestety.