7 lat na forum
-
Wczoraj 7 lat minęło jak na forum jestem Przeleciało jak w jeden dzień... I tak się zastanawiam czy jestem ostatnim z "dinozaurów" rocznika 2003 czy jeszcze ktoś się ostał...
-
Radek,ale Ty jesteś sta.... dojrzały Kawał czasu,a ile osób się przewinęło przez forum w tym czasie Teraz czekaj na kolejne 7 btw. dzisiaj o 18 się ekipa zjeżdża na żerowanie w garażu
-
Wczoraj 7 lat
minęło jak na forum jestem Przeleciało jak w jeden dzień... I tak się
zastanawiam czy jestem ostatnim z "dinozaurów" rocznika 2003 czy jeszcze ktoś się
ostał...eee za krotko na forum jestes
-
Do Ciebie? Jest co jeszcze wyciągać? xD
-
Wczoraj 7 lat
minęło jak na forum jestem Przeleciało jak w jeden dzień...to straszne
-
eee za krotko na
forum jestessicho młodziku
-
sicho młodziku
kase oddawaj!
-
kase oddawaj!
a Ty kapsle 3 ostatnia rata na dniach będzie więc nie płacz
-
ja może z późniejszego rocznika, ale jedne z pierwszych wspomnień związane z tym forum to filmiki z granatowym ognistym sedanem
-
a Ty kapsle 3
ostatnia rata na dniach będzie więc nie płaczbedzie kasa beda kapsle
na mikolaja dostaniesz :balwan:
-
nooooo Radziu pogratulować tylko można
tylko nie pij z tej okazji za wiele -
Do Ciebie? Jest
co jeszcze wyciągać? xDZnowu był mały spot garażowy Każdy coś dostał od wujka Dajmosa
-
bedzie kasa beda
kapsle
na mikolaja
dostaniesz :balwan:no bo pogrożę paluszkiem
-
Znowu był mały spot
garażowy Każdy coś dostał od wujka Dajmosahehe kazdy dostal po jajku... metalowym pretem:D
A co ty hurtownie w garazu masz?
-
A co ty hurtownie w
garazu masz?no swifta rozbieram a hurtownia hmmm... w garażu,w domu,w bagażniku w oplu,wszędzie gdzie jest wolne miejsce
-
Dajmos, Ty lepiej uważaj bo ten sklep z częściami koło twojego garażu zacznie bankrutować i zgłosi Twoją nielegalna działalność
-
Eee spoko,już mało zostało Tylko skrzynia,zawiecha tył,bak,jakieś tam przewody poodkręcać,no i z grubszych rzeczy tyle.. aaa no i maska,bo Jelon nie chciał zabrać no i silnik,ale silnik sobie rozbiorę
-
Eee spoko,już mało
zostałogg Panie
-
Zrob sobie z bloku i tlokow podstawke pod stolik, a blat przezroczysty
-
Zrob sobie z bloku
i tlokow podstawke pod stolik, a blat przezroczystyWidziałem ten stół z Audi za 6 stów?