Jak śląsk i reszta świata leci na zlot?
-
Pora się Panowie zacząć powoli umawiać co jak i gdzie.. Zaklinacz ma wolny pt.,Erde i Fetor jak Wy? Tak jak było wstępnie mówione Wrocław->Poznań i jakoś tam dalej? No i godzina wyjazdu jaka ?
-
Pora się Panowie
zacząć powoli umawiać co jak i gdzie.. Zaklinacz ma wolny pt.,Erde i Fetor jak
Wy? Tak jak było wstępnie mówione Wrocław->Poznań i jakoś tam dalej? No i godzina
wyjazdu jaka ?ja mam caly tydzien wolny, ale jeszcze nie wiem jak pojade
boje sie ze Twoja lytruffka nie uciagnie 140km/h
-
czolem,
jak wspomnial Dajmos, piatek mam wolny. juz tak wstepnie gadalismy, aby wyjechac jeszcze moze jak ciemno bedzie, po co sie smazyc bez klimy, a i jak sie predzej dojedzie, to mozna bedzie szybciej piwko (albo cos innego...) zaczac pic hehe.
dla mnie godzina wyjazdu obojetnie jaka - moze byc 12 w nocy, moze byc 4 rano...
spotykamy sie na Lotosie, jak rok temu, czy moze u mnie pod chata? -
Jeśli o mnie chodzi piątek mam wolny, i planuje wyruszyć ok 3-4. Będę leciał z Łodzi autozdradą do samego Poznania a potem to już jak nawigacja poprowadzi Proponuje może jakąś wymianę numerów i spotkać się gdzieś za Poznaniem a potem już razem lecieć w sensie, że chociaż Śląsk + Łódź
-
ja tam jeszcze nie wiem jak na zlot lecę, bo nowa trasa na navi mi wyszła
Na 90% nie lecę autostradą na Poznań ( też nie wiem czy przez niego w końcu będę przejeżdżać ).
Nie mniej jednak, nadal ruszam w nocy czyli ok. 2 do 3 max. -
boje sie ze Twoja
lytruffka nie uciagnie 140km/hmusiałbym Ci przytoczyć 2 słowa naszego byłego prezydenta
a poza tym jest narodowy test weekendu bez ofiar albo jakoś tak i na autostradzie można do 130 jechać a jak się nie podoba to weźmiesz mnie na hak
co do miejsca,wydaje mi się,że Lotos jest bliżej = lepiej
-
Z Lublina wypad ok 0:00 w Poznaniu planuje byc ok 5:00 w Sulimowie ok 10
Trasa - > Lublin -> Radom -> Stryków - > Poznań -> itd
-
ja tam lece z kielc przez bydgoszcz bo jeszcze kumpla z rawy sciagam :P:P
jak cos wypatrywac czerwonego gs-a na czerwonych blaszkach
na radyjku tez bede wiec mozna wywolywacautostrady polskie omijam z daleka szkoda mi kasy na jazde 40km/h
-
to ja polece - kielce - piotrkow - lodz - poznan - borne i tez wyjazd gdzies ok 4-5
Jakby co to wywolywac na CB, mam ramki klubowe i nalepe wiec ciezko nie zauwazyc -
na radyjku tez bede
wiec mozna wywolywacjak naprawię radio to czemu nie
-
a jaaaa Szczecin - Borne, wyjade o 8 rano i na 10 będę hyhy
-
a jaaaa Szczecin -
Borne, wyjade o 8 rano i na 10 będę hyhytrzeba Wam zrobić jakiegoś zimowego,żebyście nie mieli za blisko zobaczymy jaka wiara w Swifta i klub by była
-
trzeba Wam zrobić
jakiegoś zimowego,żebyście nie mieli za blisko zobaczymy jaka wiara w Swifta i
klub by byłano wiesz jakby miala byc taka zima jak byla teraz to nigdzie bym sie nie ruszal
ale duszą zawsze z klubem heheaha na letniego jade sam, jako reprezentacja Szczecina...
-
no wiesz jakby
miala byc taka zima jak byla teraz to nigdzie bym sie nie ruszal
ale duszą zawsze z
klubem hehemięczak
aha na letniego
jade sam, jako reprezentacja Szczecina...no a reszta chłopaków?
-
mięczak
on moze twardziel
ale jego swistak jest miekki xDno a reszta
chłopaków?z radosci ze jada na zlot popija i nie dotra
wiec wysla jedynego abstynenta
-
Lotos w cale nie jest blizej A4 - tak sie tylko moze wydawac:-) . ok, spotkamy sie na lotosie, ale widze Fetorman juz sie wylamuje i nie chce z nami jechac :-> to o ktorej sie spotykamy?
-
Lotos w cale nie
jest blizej A4 - tak sie tylko moze wydawac:-) . ok, spotkamy sie na lotosie, ale
widze Fetorman juz sie wylamuje i nie chce z nami jechac :-bo mam strasznie nie po drodze
-
bo mam strasznie
nie po drodzeze mną też dziadu nie chcesz jechać
-
on widocznie z nikim nie chce jechac po prostu :-P
ale rozumiemy - jedzie w koncu z kobita hehe
musi ja pewnie psychicznie do tego wydarzenia nalezycie przygotowac... -
on widocznie z
nikim nie chce jechac po prostu :-Pba, w końcu teraz będzie na smyczy
ale rozumiemy -
jedzie w koncu z kobita hehedokładnie
musi ja pewnie
psychicznie do tego wydarzenia nalezycie przygotowac...po drodze dodatkowe postoje i itp.
Mógł tak mówić od razu, a nie się wykręcać