Jak śląsk i reszta świata leci na zlot?
-
on widocznie z
nikim nie chce jechac po prostu :-P
ale rozumiemy -
jedzie w koncu z kobita hehe
musi ja pewnie
psychicznie do tego wydarzenia nalezycie przygotowac...tiaa jasssne
zobaczymy jak wy bedziecie cwierkac przy swoich
-
Ja proponuje wam
Panowie zimowy zrobić gdzieś w górach:) Może Dolnośląskie, albo coś takiego:DDja proponuje gory swietokrzyskie tor jest jak cos lasy sa tez
-
Moje pytanie brzmi
gdzie można się podłączyć w okolicach Poznania do konwoju Swiftów który będzie
uderzał ze Ślunskich stronto zależy o,której ślunsk pojedzie,jest opcja ,że ok2,3 a druga,że ok 7,8 i jeszcze nie wiem do której opcji się dopisać
-
to zależy o,której
ślunsk pojedzie,jest opcja ,że ok2,3 a druga,że ok 7,8 i jeszcze nie wiem do której
opcji się dopisaćDawajta 2-3 im wcześniej się będzie tym wcześniej się borwar strzeli ^^
-
Dawajta 2-3 im
wcześniej się będzie tym wcześniej się borwar strzeli ^^a na lotnisko nikt nie dojedzie wtedy
to zależy o,której
ślunsk pojedzie,jest opcja ,że ok2,3 a druga,że ok 7,8 i jeszcze nie wiem do której
opcji się dopisaćbujnij się na Cz-wę to polecimy razem
-
Dawajta 2-3 im
wcześniej się będzie tym wcześniej się borwar strzeli ^^No ale co,o 10 będziesz na miejscu a pokoje pewno i tak są od 14 Podobno ma być niezbyt pogoda w piątek to i nie ma ciśnienia żeby jechać nocą żeby się nie ugotować w aucie
-
bujnij się na Cz-wę
to polecimy razemja chcem jechać autozdradom
-
ja chcem jechać
autozdradomi bulić dżiengi
ok, no problemo
Tylko na co ?
Ja tam bocznymi będę jechać 120-130 -
i bulić dżiengi
ok, no problemo
Tylko na co ?wyjdzie mnie taniej niż jakbym miał jechać przez Cz-we
-
bujnij się na Cz-wę
to polecimy razemMyślałem, że to do mnie, i już ciężko kminiłem nad tą opcją
-
No ale co,o 10
będziesz na miejscu a pokoje pewno i tak są od 14 Podobno ma być niezbyt pogoda w
piątek to i nie ma ciśnienia żeby jechać nocą żeby się nie ugotować w aucieZawsze można bunkry pozwiedzać, z reszta im więcej nas od rana będzie tym weselej będzie to raz a dwa moim zdaniem za dnia się gorzej jeździ.
-
Zawsze można bunkry
pozwiedzać, z reszta im więcej nas od rana będzie tym weselej będzie to raz a dwa
moim zdaniem za dnia się gorzej jeździ.no z jednej strony taaa,a z drugiej strony ile to więcej spania
-
wyjdzie mnie taniej
niż jakbym miał jechać przez Cz-wegadasz Pan głupoty zresztą napiszę Ci jutro na gg czemu
-
dobra to ustalmy w koncu cos - o ktorej wyjezdzacie, albo o ktorej spotkanie na Lotosie?
mozna jechac i z rana, ale ruch bedzie wiekszy i przez Wrocek trzeba bedzie sie przecisnac.
Nie mowie, ze trzeba jechac 2-3, ale mozna tez 4-5... -
Jadę z Krakowa więc się do was podłączę. Ustalcie sobie Panowie ta godzine o ktorej się ze Śląska zbieracie, co bym sobie jeszcze jakość jutrzejszy wieczór odpowiednio zaplanowal.
-
Helsik jak bedziesz w poblizu posen z kilkoma swiftami to mi tyrknij na phone'a
-
Helsik jak bedziesz
w poblizu posen z kilkoma swiftami to mi tyrknij na phone'aja jestem odmieniec i nie lecę autobahn
Chyba że zmienię zdanie -
ja jestem odmieniec
i nie lecę autobahn
Chyba że zmienię
zdanieja nie mowie o autobahnie tylko przez poznan przelatywac grupka
-
ja nie mowie o
autobahnie tylko przez poznan przelatywac grupkajeśli pojadę drugą trasą, to omijam Posen
-
Ja też lecę Poznaniem więc możemy się jak coś jakoś czasowo dograć i od Poznania polecieć razem