Kolejna edycja lepek klubowych
-
jak to masz jak Ci
nie dałem jeszcze? chyba chciałeś napisać,że będziesz miał tak jak Dajmosik
z tyłu po lewej stronieno qrcze do mnie nie dotarły jeszcze
mam nadzieje ze w poniedzialek beda
ja bede naklejał z tylu w prawym dolnym rogu szyby -
ja bede naklejał z
tylu w prawym dolnym rogu szybylepaj ją z lewej,wszyscy mają z lewej
-
lepaj ją z
lewej,wszyscy mają z lewejhehe nie no ja naklejam z prawej,
żeby wyprzedzany widział kto go wyprzedza hehe -
hehe nie no ja
naklejam z prawej,
żeby wyprzedzany
widział kto go wyprzedza hehei żeby ten,który Cie nie wyprzedza nie widział co wyprzedza?
-
i żeby ten,który
Cie nie wyprzedza nie widział co wyprzedza?jak bedzie chcial to i tak przeczyta
zreszta jeszcze obadam gdzie bedzie najlepiej -
jak to masz jak Ci
nie dałem jeszcze? chyba chciałeś napisać,że będziesz miał tak jak Dajmosik
z tyłu po lewej stronieold edition panie
-
i ja przykleiłem , ale niestety jakosc nalepki badziewna.
-
m@rek nie
oglądaj tych zdjęć,nie chcę Cie mieć na sumieniuCzemu? Już nie jedne zwłoki widziałem
-
ale niestety jakosc nalepki badziewna.
Badziewne są Twoje zdoloności manualne Czy to takie trudne? -> http://www.youtube.com/watch?v=mW9eTBPL6ok
-
od moich zdolnosci to sie odp...l, przykleiłem troche nalepek w zyciu i potrafie odroznic dobra jakosc od slabej...
-
od moich zdolnosci
to sie odp...l, przykleiłem troche nalepek w zyciu i potrafie odroznic dobra jakosc
od slabej...chyba znów chcesz odpocząć, widać solidnie na to pracujesz ...
Co do jakości lepek - jedna z pierwszych edycji zwykłych adresówek była chyba najwytrzymalsza, nawet skrobaczka nie działała na nie
-
Przyszła lepa dzisiaj! Jak się Suzi sprzeda to na Alfę nakleję
Tylko małe ale, naklejka oddzielnie, folia transferowa oddzielnie i co? Po literce kleić? Jak Mockba napisał jakość na minus. Następnym razem inna firma po prostu...
-
No a ja jeszcze czekam...
-
no ja tez jeszcze czekam
mam nadzieje ze dzisiaj przyjdzie -
To tylko strasznie wygląda Sebas nawet wrzucił linka z montażem i co aż takie skomplikowane to jest? Ja tam w życiu może mało lepek nakleiłem ale jak widać u mnie na foto jak się chce to za pierwszym razem się uda
Swoja drogą nie będzie następnego razu bo ja już się w nic takiego bawić nie będę
-
Dajmos nikt do Ciebie pretensji nie ma...nalepki sa jakie sa poprostu drukarnia słaba, A Hellsin znowu miesza sie w nie swoje sprawy i wtyka nos gdzie nietrzeba wielki adwokat, ciekawy jestem czy taki madry tez bys był poza forum... mysle ze skonczyło by sie to troszke inaczej.
-
A co myślisz o
opcji nr 1, ale maksymalnie do tyłu? Chociaż tak jak zaznaczyłeś chyba będzie lepiej
w 3-drzwiowymhmm. nie wiem, raczej nie podoba mi sie ten pomysł.
Coraz dłuzej zostaje przy pkt 2, a jak bedzie, jeszcze nie wiem
Najpierw musze zalozyć kubły, potem naklejki :D:D:Dna drzwiach ma sebas_g ,poszukaj na forum to
znajdziesz i też nie wygląda to źle,no ale ja bym na blachach nie naklejał
Zaszukałbym się chyba na śmierć.
Jeśli chodzi o naklejke na tylną szybe, rozwazalem ten pomysl, ale tez nie bardzo mi sie podoba, no najbardziej ta opcja 2 pasuje do tej naklejki. -
Zaszukałbym się
chyba na śmierć. -
Dajmos nikt do
Ciebie pretensji nie ma...nalepki sa jakie sa poprostu drukarnia słabato na co piszesz coś ... ?
Potem dziwisz się, że nikt nie pisze w Twoich tematach ...A Hellsin
znowu miesza sie w nie swoje sprawy i wtyka nos gdzie nietrzeba wielki adwokat,
ciekawy jestem czy taki madry tez bys był poza forum... mysle ze skonczyło by sie to
troszke inaczej.że co ? pobijesz mnie ...
Idź lepiej wykąpać się w morzu ... a jak tak bardzo chcesz mnie poznać to przyjedź na zlot i nie marudź ... -
Dokładnie, wina drukarni. Następnym razem jak będziecie zamawiać mogę zapytać kumpla co zamawiał nam z mac.phorum.pl - naklejałem już 3 i wszystkie się trzymały folii transportowej i same naklejki nie do zdarcia
Suzi się jednak sprzedało i to jeszcze z naklejką w schowku Dobrze, że się na Spot nie zapisałem, bo bym na piechotę musiał iść