Kolejna edycja lepek klubowych
-
Chyba można już
zakładać temat: " W którym miejscu nakleisz swoją lepkę? "Lewy albo prawy dolny róg tylnej szyby
-
Lewy albo prawy
dolny róg tylnej szybyHahaha Też o tym myślałem, bo przez "znaczki" to by na klapie do bani wyglądałó
-
Hahaha Też o tym
myślałem, bo przez "znaczki" to by na klapie do bani wyglądałónooo,u mnie na czerwonym to by było G widać a nie lepkę tylko jakbym chciał w lewym rogu to musze zeskrobać naklejkę suzuki ze szyby
-
Mysle, ze strona naklejenia zalezy od wersji swifta...
1.0 sa zwykle wyprzedzane, wiec powinna byc z lewej strony szyby, zeby wyprzedzajacy wiedzial co wyprzedzil.
GTI zwykle wyprzedzaja, dlatego powinny byc z prawej strony szyby, zeby wyprzedzany wiedzial co go wyprzedzilo... -
GTI zwykle
wyprzedzaja, dlatego powinny byc z prawej strony szyby, zeby wyprzedzany wiedzial co
go wyprzedzilo...ewentualnie z przodu na szybie przed lusterkiem,żeby wiedzieli co mu siedzi na dupie?
-
ewentualnie z
przodu na szybie przed ,żeby wiedzieli co mu siedzi na dupie?no i dlatego wziąłem trzy lepki, jedna z tyłu, jedna z przodu i trzecia na zapas
-
, ze strona
naklejenia zalezy od wersji swifta...
1.0 sa zwykle
wyprzedzane, wiec powinna byc z lewej strony szyby, zeby wyprzedzajacy wiedzial co
wyprzedzil.
GTI zwykle
wyprzedzaja, dlatego powinny byc z prawej strony szyby, zeby wyprzedzany wiedzial co
go wyprzedzilo...a jak ktoś ma zwykłe 1.3 to gdzie?
-
Ojjj!
Chyba się trochę zagalopowaliścieWracać do tematu!
-
Dobra Pany przyszły lepki Rozsyłanie ze względów zdrowotnych raczej rozpocznę dopiero w poniedziałek Muszę jeszcze zasięgnąć porady co do instrukcji montażu lepaj
-
Lepa już siedzi na Tylnej szybie troszkę było problemu z zakładaniem ale całosć wyszła nawet nawet tylko troszkę literka "K" z Klub mi się na "L" naszła ale nie ma tragedii.
pozdro -
Lepa już siedzi na
Tylnej szybie troszkę było problemu z zakładaniem ale całosć wyszła nawet nawet
tylko troszkę literka "K" z Klub mi się na "L" naszła ale nie ma tragedii.
pozdroPoka foto ja zaraz śmigam na poczte,a kusi mnie żeby u siebie też nakleić
EDIT:
Przed chwilą poszły lepki do:
- Mike_87
- Adamo81
- przemo90lodz
- DanbaR
- Jarekk1813
- Marcin_GTi
- mockba
- Mataj
- wawrzyk11
- Pita_600
-
Proszę
-
Czekamy wszyscy w napięciu i planujemy gdzie będzie najlepiej nakleić
-
Dostałem dzisiaj list od Dawida, ale narazie jestem w pracy to jeszcze nie obadałem co i jak. Może popołudniu przykleje na rdzuzuki bo akurat umyty i jaką fotke zapodam
-
Dzisiaj poszły lepki do tadziomaru1, Mjecia i Ryłka
Zostały mi 3 sztuki także jakby się ktoś spóźnił to można pisać
Jak już dostaniecie lepki i będziecie chcieli naklejać to tą przeźroczystą folię musicie odkleić i przykleić na literki,dociskamy mocno i się odklejają z folia i na odtłuszczoną szybkę przyklejamy,Zurex pokazał,że się da -
Zostały mi 3 sztuki
także jakby się ktoś spóźnił to można pisaćtylko żeby wśród tych 3 nie było mojej
-
tylko żeby wśród
tych 3 nie było mojejspokojna Twoja rozczochrana :mikolaj: leży i czeka w kopercie
-
Dajmos ale nam misje dałeś z tymi lepkami :totalszok: otwieram koperte, spodziewałem sie jednolitej nalepki, a tu każda literka osobno, mimo wszystko przystąpiłem do działania i poprzyklejałem (pół roczny etat na montarzu w fabryce przyczep m.in. na klejeniu burt sie przydał) efekt nie do końca taki jak na wzorze (zanim otworzyłem koperte zdążyłem juz wypić dwa piwka z kuzynem i szło 3), ale tragedii nie ma ma, japoński znaczek troche pokrzywiony, ale przynajmniej literki nie jedna na drugiej... zdjęcia narazie nie zrobiłem bo mi słońce na klepe świeciło i nie było jak, ale zrobie niebawem i się przypucuje . PS widze żę kolega ZureX nie przykleił folii ochronnej... ja przykleiłem ale teraz żałuję bo lepszy efekt bez niej
-
Uwierz,że ja też inaczej sobie to wyobrażałem,że będzie tak jak naklejka PLki(odklejasz z kartki i nalepiasz i po problemie) ,no ale jest jak jest
-
Spoko, pretensji żadnych nie zgłaszam bo co Ty jesteś winny że wyszło jak wyszło tak jak mówie, prosto poprzyklejane nie są ale jak mnie jakiś klubowicz zobaczy na drodze to napewno zauważy lepke i ramki, ale niestety jestem osamotniony w moim regionie (swiftów troche jest, ale albo dziadkowie nimi jeżdzą- mk4 przedewszystkim, albo młode mamy z dziećmi- nawet moja rodzona siostra która jeździ litrówką nie jest zainteresowana tematem)