Druga eliminacja SSS Kamień Śląski 30.05.2010
-
moje padło nie
jedzie ... ledwie kręci tymi 185 ...185 i 68 koni to tak srednio Jak mialem 8v to zdecydowanie 175 bylo najlepszym wyjsciem jesli chodzi o kompromis przyspieszanie/skrecanie, na 155 zwijal sie zdecydowanie lepiej no ale skrecac tak srednio juz chcial
i z magicznych
17,75 zrobiło się 18,2 ... mimo że pod górkę i wiatr ...To jest ET+RT czy samo ET? Ciekawi mnie ile w sierpniu zrobie Coltem, mysle ze 16.5 jest do zrobienia na malych kolach.
najgorsza z możliwych w wydaniu SSS na jakich miałem okazję być ... bufet awaria,
starty awaria, pogoda awaria ... ogółem syf kiła i mogiła ...Mam nadzieje, ze Gecko Cup bedzie lepsiejsze, bo to bedzie moja pierwsza cwiartka w zyciu (i pewnie ostatnia, bo to nudne ale sprobowac trzeba ).
-
185 i 68 koni to
tak srednio Jak mialem 8v to zdecydowanie 175 bylo najlepszym wyjsciem jesli
chodzi o kompromis przyspieszanie/skrecanie, na 155 zwijal sie zdecydowanie lepiej
no ale skrecac tak srednio juz chcial165 i koniecznie na 13, na 1/4 nie opłaca się wkładać przy tej mocy więcej ... co innego na tor
To jest ET+RT czy
samo ET?ET, RT słabawo ... od 0.87 do 1.2 ... jakoś ta choinka dziwna była ... na Piotrkowie lepiej się wstrzeliwałem ... od 0.3 do 0.5 miałem ...
Mam nadzieje, ze
Gecko Cup bedzie lepsiejsze, bo to bedzie moja pierwsza cwiartka w zyciu (i pewnie
ostatnia, bo to nudne ale sprobowac trzeba ).to było Gecko Cup ...
-
165 i koniecznie na
13, na 1/4 nie opłaca się wkładać przy tej mocy więcej ... co innego na torJa bede jechal na 175/50 r13, chociaz pewnie tak jak piszesz przy takich mocach lepiej 165 no ale nie ma takiego rozmiaru
ET, RT słabawo ...
od 0.87 do 1.2 ... jakoś ta choinka dziwna była ... na Piotrkowie lepiej się
wstrzeliwałem ... od 0.3 do 0.5 miałem ...To jest klasa do 1.4? Co tam ciekawego jeszcze jechalo (takiego ulicznego)?
to było Gecko Cup
...Uuuu, dobrze ze mam w miare blisko na lotnisko w Kluczewie i traktuje to jako ciekawostke
-
To jest klasa do
1.4? Co tam ciekawego jeszcze jechalo (takiego ulicznego)?do 1.5 pełno Sejków
był Malczan ( seria pusta ), oraz Almera ( 1.4 )Uuuu, dobrze ze mam
w miare blisko na lotnisko w Kluczewie i traktuje to jako ciekawostkeja też to tak potraktowałem.
Nie mniej jednak teraz wiem, że przelot odebrał ... za duży przedmuch jest ...