Poszukiwana, poszukiwane ... części .
-
Ale gdzie mają dać
radę? Kayaba nie robi chyba sportowych do starych swiftów przynajmniej ja nigdzie
się z tym nie spotkałem a zwykłe oczywiście są dobre i solidne jak na serię, a i
nazwa bardziej japońska niż porównywalne Monroe.Ale po co w cabrio sportowe amory? Chyba tylko dla szpanu.
-
Ale po co w cabrio
sportowe amory? Chyba tylko dla szpanu.Już chyba kupił gwint
-
Już chyba kupił gwint
A nie czasem na przednią oś tylko?
-
Kup zwykłe amortyzatory, skróć tłoczysko, nagwintuj je, daj porządne odboje, wyższe, w razie dobicia zawiechy nie będzie tragedii, ew. jakbyś chciał psuć do końca to można skrócić cylinder, będzie mniej wystawał więc nie uderzysz o niego w trakcie dobicia.
Jak bardzo chcesz się bawić, rozbierz stare amorki o ile są olejowe, ja swoje rozwiercałem, wlewałem gęsty olej co spowodowało betonowe tłumienie zupełnie nie przydatne w miejskich warunkach, co najwyżej na torze by się sprawdziły.
-
Jak bardzo chcesz
się bawić, rozbierz stare amorki o ile są olejowe,yyyy w gazowych też jest olej ...
-
Owszem, tylko jak potem nabijesz gaz do amorka po rozwierceniu?
Można dorobić oczywiście zaworek i napompować pompką
Tylko ja takie rozwiązania testowałem a amortyzatorach rowerowych, nigdy w aucie , dlatego o nich nie napisałem. -
Pany co to za lotka ?? Bo ja szukam i szukam jakiego duck taila i znaleźć nie mogę
-
pewnie jakaś przeróbka ... może zapytaj na FB
-
lotka
Pany co to za lotka
?? Bo ja szukam i szukam jakiego duck taila i znaleźć nie mogęA to nie jest przeróbka lotki od Golfa II?
-
A możesz podesłać link ze zdjęciem ?
Bo szukając lotek znalazłem ich multum, oraz riegera na połowę klapy -
A możesz podesłać
link ze zdjęciem ?
Bo szukając lotek
znalazłem ich multum, oraz riegera na połowę klapyNie wiem czy to nie jest przeróbka takiego klik
-
Potrzebuję pilnie uszczelek pod kolektor ssący do silnika z gti, minimum 2, najlepiej 5 - gdzie mogę dostać? Potrzebuję na czwartek
-
Motorex, Intercars i reszta sklepów z tematu na technicznym odnośnie zakupu części.
Możliwe, że w którymś będą mieć na stanie od ręki. -
Wątpię... jeśli już to tylko sklepy typu motorex-krakow.pl albo www.sklep.hipol.pl.
Zasadniczo zawsze był problem z uszczelką dolotu, a większość katalogów pokazuje w tym temacie głupoty.
Numer Suzuki: 13119-64B00
Numer Reinz'a: 71-53626-00
Numer Corteco: 450374P
Numer Ajusa: 13080300Elring 176.560, który pokazuje po wyszukiwaniu po tych numerach to coś innego.
-
finalnie można dostać uszczelkę ale do 8v , taką dostałem przy zamawianiu do 16v
-
A pasuje uszczelka od 16v sohc? Bo miałem perypetie z uszczelką wydechową, 2 razy do sklepu przysyłali od sohc.
-
Ogólnie to nie ma problemu z dostępnością takiej uszczelki w ASO, solidna, metalowa jedyne 45zł
-
czy ktoś się orientuje z jakiego modelu jest ta dokładka zderzaka ?
-
Nie ma ktoś z was może na zbyciu przedniego prawego, pomarańczowego kierunku do mk4/5?
Ew sam korpus, bo klosz mam dobry tylko zaczep, którym przykręca się do lampy, ułamał się i trochę to kiepskawo wygląda.
Na allegro średnia cena tego elementu to ok 50 zl z przesyłka co uważam za delikatne zdzierstwo.
-
Poszukuję tulei tylnych wahaczy z polibuszu - jakiś sklep sprzedaje toto na sztuki, czy trzeba komplet brać