Poszukiwana, poszukiwane ... części .
-
zawsze graty do
Swifta są albo w okolicach Zielonej góry albo na Śląsku...z Wa-wy też jest dużo gratów
Jak doliczyć
przesyłkę to chęć przechodziTo jak by tak myśleć, to by teraz nie szła do mnie przesyłka z UK
-
Wrzuce tutaj co to by bylo bardziej widoczne u nas w dziale Suzuki:
Link do ogloszeniaJakby ktos mial na zbyciu, lub ostatnio wpadl komus w oko to chetnie przygarne
-
z Wa-wy też jest
dużo gratów
To jak by tak
myśleć, to by teraz nie szła do mnie przesyłka z UKAle Ty to co innego - jesteś przesyłkowym hardcorem
-
Wrzuce tutaj co to
by bylo bardziej widoczne u nas w dziale Suzuki:
Link do
ogloszenia
Jakby ktos mial na
zbyciu, lub ostatnio wpadl komus w oko to chetnie przygarneale to jeden chcesz wymieniać?
-
-
Ale Ty to co innego
- jesteś przesyłkowym hardcorem
hardcore to by był jak by przesyłka szła z Kanady albo Australii
-
Wymienic bym wymienil oba, sek w tym, ze fundusze na niewiele w chwili obecnej pozwalaja.
-
chce ktoś zrobić ze swifta pług na zimę - jest ku temu okazja :
-
dało by sie to przerobic do mk4 ?
-
-
boczki są w miarę przyzwoite. tylny także. tylko przedni to pług
-
Witam.Poszukuję nakładek na progi od Swifta GTI mk3. Jeżeli miałby ktoś to proszę o kontakt
-
zawiasy drzwi do swifta 3D
oj bardzo pilnie ;>
-
Ej! Panowie! Nie robić mi tu giełdy
-
Witam!
Poszukuję zaznaczonych na fotce części do mojego Suzka... Jeśli ktoś wie gdzie można w okolicach Wawy takowe zaślepki dostać będę wdzięczny.
Z tego co pamiętam to ktoś na forum pisał o tym że kupił coś takiego ,ale nie pamiętam kto... Myślę że ta zaślepka obok lusterka jest częścią uszczelki ,więc bez niej się nie obejdzie ,chyba że się mylę. Jeśli ktoś wie coś więcej na ten temat to chętnie wysłucham...P.S. Jeśli ktoś posiada coś takiego ,a jedzie na zlot to możemy się dogadać...
-
Witam!
Poszukuję
zaznaczonych na fotce części do mojego Suzka... Jeśli ktoś wie gdzie można w
okolicach Wawy takowe zaślepki dostać będę wdzięczny.
Z tego co pamiętam
to ktoś na forum pisał o tym że kupił coś takiego ,ale nie pamiętam kto... Myślę
że ta zaślepka obok lusterka jest częścią uszczelki ,więc bez niej się nie obejdzie
,chyba że się mylę. Jeśli ktoś wie coś więcej na ten temat to chętnie wysłucham...Ta "zaślepka" zapobiega chyba wypadaniu szyby przy zamykaniu i chyba we wszystkich Swiftach jest identyczna.
-
Właśnie w tym problem ,że u mnie tej szyby nie zatrzymała i zaślepka leży gdzieś w trawie przy Katowickiej niedaleko Maximusa...
-
ta górna to wiem z autopsji że lubi się z czasem "luzować". Nie wiem czy jeszcze stoi 10km ode mnie rozbitek, bo miał dużo fajnych części.
-
Właśnie w tym
problem ,że u mnie tej szyby nie zatrzymała i zaślepka leży gdzieś w trawie przy
Katowickiej niedaleko Maximusa...Ty, to w końcu Nadarzyn więc moja wieś - jadę poszukać
-
Jak znajdziesz to Ci pół litra kupię...