Proponuję przywrócenie życia klubowi.
-
w końcu będę musiał bronić honoru Cultusa na torze:-)
Jakies ploty mnie dochodza, ze nie bede na zlocie sam z r888
Wiecie co jest NAJSŁABSZĄ strona Swift Klub? Forum podpiete do jakiegos zlosnikia razem z pierdolami o gotowaniu, fotografii itp. Dawno powinna byc oddzielne forum tylko Swiftowe pod adresem swiftklub.pl/forum iNa bank wzrosla by ilosc userow.
-
czołem,
właśnie kurczę coś się stało
po zmianie tego cholernego softu...
kiedyś parę razy na dzień
zaglądałem, a teraz raz na parę dni.
dobrze, że jest kontakt z
ludźmi choćby przez jakieś gg.A no, całkowicie potwierdzam.
Kupa czasu minęła, zanim przyzwyczaiłem się do nowego wyglądu Złośnika. Teraz już zaglądam tak często, jak wcześniej - czyli bardzo często Ale początkowo było strasznie.
Pozdr.
-
Jakies ploty mnie dochodza,
ze nie bede na zlocie sam z r888usz wy dziody
Wiecie co jest NAJSŁABSZĄ
strona Swift Klub? Forum podpiete do jakiegos zlosnikia razem z pierdolami o gotowaniu,
fotografii itp. Dawno powinna byc oddzielne forum tylko Swiftowe pod adresem
swiftklub.pl/forum iNa bank wzrosla by ilosc userow.czy ja wiem ...
-
usz wy dziody
Bedzie fun
czy ja wiem ...
To pokaz mi, ktory klub jakies marki / modelu ma dwa biedne fora (zbyt ogolne!) podpiete do wiekszego forum o wszystkim i niczym.
-
Bedzie fun
to widzę, że muszę przyjechać tajną bronią
To pokaz mi, ktory klub
jakies marki / modelu ma dwa biedne fora (zbyt ogolne!) podpiete do wiekszego forum o
wszystkim i niczym.zgadza się, nie mniej jednak Paruch zakładając klub, nie sądził, że aż taką popularność osiągnie mimo wszystko.
-
to widzę, że muszę przyjechać
tajną broniąSport zostaje w domu
Bo widzę,że tutaj zamiast fun i zlot und klimat się robi wyścig zbrojeń
-
Sport zostaje w domu
Bo widzę,że tutaj zamiast fun
i zlot und klimat się robi wyścig zbrojeńjaki Sport, jakich zbrojeń ?
-
Wiecie co jest NAJSŁABSZĄ
strona Swift Klub? Forum podpiete do jakiegos zlosnikia razem z pierdolami o gotowaniu,
fotografii itp. Dawno powinna byc oddzielne forum tylko Swiftowe pod adresem
swiftklub.pl/forum iNa bank wzrosla by ilosc userow.Czekałem, aż ktoś to napisze. Przez to klub traci na prestiżu. (?)
-
To może uciekniemy na stronkę i wtedy będzie git ?
Ja to nawet jestem za.
Nareszcie starania erdego i innych zostaną w pełni wykorzystane. -
To może uciekniemy na stronkę
i wtedy będzie git ?
Ja to nawet jestem za.
Nareszcie starania erdego i
innych zostaną w pełni wykorzystane.Nowa strona jest na wykończeniu (jeśli okaże się być funkcjonalna) i jak dobrze pójdzie, to jutro będzie już działać w pełni. Co do forum, to niestety na Złośniku jest taki skrypt, że przekonwertować to na coś bardziej ogarniętego, to niezbyt się da. Jednak założenie nowego forum - nie ma problemu.
-
Jednak założenie nowego forum - nie ma
problemu.7 lat ( prawie 8 ) wiedzy tak szybko się nie przeniesie ... nawet przy Phpbb i 10 osobach siedzących na raz ...
-
Nowa strona jest na
wykończeniu (jeśli okaże się być funkcjonalna) i jak dobrze pójdzie, to jutro będzie już
działać w pełni. Co do forum, to niestety na Złośniku jest taki skrypt, że przekonwertować to
na coś bardziej ogarniętego, to niezbyt się da. Jednak założenie nowego forum - nie ma
problemu.a miejsce na na serwerze???
zmisci sie forum i to co na nim jest??? -
a miejsce na na serwerze???
zmisci sie forum i to co na
nim jest???Nie przeniesiemy tego co na tym forum jest, na nowe, bo raz, że się po prostu nie da, a dwa, że zajęło by to wieki przy tak dużej bazie danych. No i dochodzi problem miejsca, ale to już chyba najmniejszy problem przy tym wszystkim.
Zresztą nie kombinujmy z forum, dopóki jeszcze strona nie jest doprowadzona w pełni do porządku.
-
ze swiftą
komu ?
-
-
Gamonie głosować !
-
7 lat ( prawie 8 ) wiedzy tak
szybko się nie przeniesie ... nawet przy Phpbb i 10 osobach siedzących na raz ...Trudno jest porzucic tak olbrzymia kopalnie wiedzy ale... Mysle ze jednak warto zrobic krok do przodu i zalozyc porzadne forum tylko i wylacznie o Swiftach Mk1-Mk5 z porzadnym podzialem na dzial techniczny z poddzialami silnik/elektryka/car audio/zawieszenie/tuning/spoty/projekty itp i zrobic do tego porzadny, swiezy FAQ podsumowujacy wiedze zebrana na tym forum. Wiem, ze szkoda tylu lat, ale jak stala ekipa przeniesie sie na nowe forum to szybko rozkrecimy ten projekt Do tego mozna pomyslec nad gadzetami jak bluzy, koszulki itp. Do tego ogarnąc pozycjonowanie tak zeby wyskakiwac w top3 po wpisaniu Swift forum i bedzie git.
Szczerze to zlosniki denerwowal mnie od poczatku i z kim bym nie rozmawial to przeglada tylko Swiftowe podfora, a reszte olewa.
-
Szczerze to zlosniki
denerwowal mnie od poczatku i z kim bym nie rozmawial to przeglada tylko Swiftowe podfora, a
reszte olewa.Ja oglądam więcej niż tylko fora Swiftowe Krzysiu nie wiem czy wiesz o czym mówisz,zobacz ile jest samych tematów dla Swiftów? Wiesz ile to by było roboty przejrzeć to wszystko i wrzucić na nowe forum? Była by to jeszcze większa rewolucja niż zmiana softu zlosnikia a efekt końcowy mógłby być opłakany...No i uważam,że problem nie leży po stronie forum,że jest łączone z innymi tylko czynnikiem zawodzącym są ludzie
-
Szukajac auta do KJS zarejstrowalem sie na wielu forach i spedzilem troche czasu szukajac istotnych dla mnie info eksplatacyjnych i niestety nasze Swiftowe jest najgorszym jakie widzialem jesli chodzi o czytelnosc i organizacje. Nie dziwie sie nowym, ze zadaja po raz setny to samo pytanie na forum, bo jak tutaj szybko znalezc cos sensowanego jak masz jeden przeogromny dzial techniczny w ktorym sa wszystkie praktycznie tematy o SS? Tak samo w organizacyjnym, totalny miks od spotow, zlotow przez nasze auta, galerie zdjec, filmy, gti na allegro i milion innych rzeczy. Pomijam sam nowy skrypt, ktory jst katastrofalny jesli chodzi o czytelnosc.
-
No coś w tym racji jest,że wszystko do 2 worów wrzucamy,ale z drugiej strony..jakby tak szukajka lepiej działała to chyba nie byłoby źle Nie ma co narzekać,dobrze,że mamy w ogóle forum i kogoś kto nad nim panuje