Proponuję przywrócenie życia klubowi.
-
Kurde , może się zgadamy jakoś na priva , żeby nie dublować się .
Bo ja też mam kilka pomysłów i chętnie zabłysnę i pomogę w czymś .
Znam też pewien sztab ludzi , który także weźmie się do roboty . -
Dla ścisłości Suzuki Klub i
Klub Suzuki to 2 różne kluby... Klub Suzuki wydzielił sie przez brak możliwości rozwijania się
czy jakoś tak bo nie mogli się z "zarządem" Suzuki Klub dogadać i uważam, że na dobre to
wyszłozgadza się, administrator forum nie zgodził się, na przeistoczenie SKP w stowarzyszenie, więc powstało KSP, jak widać przez to SKP podupadło ...
Aha... w głosowaniu Auto
Światu na najlepszy klub oni podają liczbę klubowiczów a nie forumowiczów.oj nieładnie nieładnie ... już info poprawione, bo ktoś dodał KSP bez uzgodnienia ... i popełnił takiego babola ...
Aha i jedna bardzo ważna
różnica co do spotkań klubowych tu i w KSP - w KSP nikt nie narzeka jak u nas, ze daleko ma na
zlot... ludzie na weekendy przyjeżdżają się odwiedzać nawet po 600km i to Grand Vitarami np,
które wiadomo, ze dużo więcej palą.tylko że tu większa grupa to studenci, tam ludzie którzy pracują i zarabiają, więc raczej nie ma porównania ...
Jest tylko trzeba się wczytać
odpowiednio. Fakt, ze o "starych" Swiftach jest tam niewiele ale np Erde czy ja piszemy tam co
możemy jak ktoś ma problem.a ja to nie piszę dobrze wiedzieć
Jeśli chodzi o klub suzuki to
wszystko ładnie pięknie ale jest to klub dla troszkę starszej brygady ludzi , którzy mają kasę
na wszystko i są w stanie wydać więcej na takie przyjemności jakimi są zloty .Wierz mi, że jest część osób co myśli o innych i wcale na namiotowy zlot by się nie obraziło
-
Ja na spocie kiedys bylem. Niestety sam obowiazkow pracowniczo - rodzinnie - budowlanych mam tyle, ze nawet za swifta porzadnie sie zabrac nie moge
Jesli jakos moge pomoc - chetnie to zrobie - na tyle, na ile bede w stanie.Caly czas mowicie o stronie - o jakiej? Ja na klubowa co probowalem wejsc to nie moglem (tak jakby serwer ciagle lezal), albo bylem przekierowany na strone hosting.pl (chyba, ze mowa o jakiejs innej stronie). Jesli cos pokrecilem to sorry, ja i tak czytam glownie forum (za to prawie codziennie i na dodatek kilkakrotnie).
-
Caly czas mowicie o stronie -
o jakiej? Ja na klubowa co probowalem wejsc to nie moglem (tak jakby serwer ciagle lezal),
albo bylem przekierowany na strone hosting.pl (chyba, ze mowa o jakiejs innej stronie). Jesli
cos pokrecilem to sorry, ja i tak czytam glownie forum (za to prawie codziennie i na dodatek
kilkakrotnie).W tej chwili strona raz leży, raz stoi, bo staramy się jej przywrócić normalny wygląd (w sensie bez krzaczorów żadnych itp.).
-
Przez ten debilny wyglad forum nawet nie moge wstawić umieszku ;-)
Towarzysze!
Wszytsko w przyrodzie przemija. Dinozaury padły. Komunizm padł. Sielanki nie trwają wiecznie.
Nasza Ścieżka się Kończy. Wszytskie Znaki na Ziemi na to wskazują.
TRZEBA UMIERAC Z HONOREM! Żadnej ucieczki do Suzukowych Klubów. Jeszcze nie umarliśmy. Póki Moja Prywatna Relikwia Pierwszego Zlotu SS jeszcze jeździ. Jak zezłomuje Swifta to Klub Umrze ;-)
Ja tu czasem zaglądne.
Forum strasznie ucierpiało na zmianie softu. To już lepiej w nocy wykraść kawałek bazy i przeniesc na AutoKącik. Tam przynajmniej są Mądzry Ludzie i siedzą na starym silniku.
Klub Umrze. Ale Wielka Historia Pozoatanie!
Toast Za Pierwszy Zlot!
Toast Za Zloty Krakowskie!
Toast za Zloty Śląskie!
Toast za Babią Górę!
Toast za Zlot Spiralny!
Toast za Rajdowanie z Erdem Ognistym Sedanem LPG!
Toast za Swifciaka i Parucha co przygarneli Podróżnika w Potrzebie!
P.S. Strona Klubowa zawsze sie mi nie podbała ;-) A pierwsza wersja stale działa co prawda z problemami www.suzuki.swift.prv.pl
-
niepotrzebna dramaturgia.. wiadomo ze swiftą lat przybywa i wagi dzieki korozji ubywa...
jedni ludzie odchodza pojawiaja sie nowi taka kolej rzeczy... -
czołem,
właśnie kurczę coś się stało po zmianie tego cholernego softu...
kiedyś parę razy na dzień zaglądałem, a teraz raz na parę dni.
dobrze, że jest kontakt z ludźmi choćby przez jakieś gg.
Ale na zlocie na pewno będę - w końcu będę musiał bronić honoru Cultusa na torze:-)
pozdro -
w końcu będę musiał bronić honoru Cultusa na torze:-)
Jakies ploty mnie dochodza, ze nie bede na zlocie sam z r888
Wiecie co jest NAJSŁABSZĄ strona Swift Klub? Forum podpiete do jakiegos zlosnikia razem z pierdolami o gotowaniu, fotografii itp. Dawno powinna byc oddzielne forum tylko Swiftowe pod adresem swiftklub.pl/forum iNa bank wzrosla by ilosc userow.
-
czołem,
właśnie kurczę coś się stało
po zmianie tego cholernego softu...
kiedyś parę razy na dzień
zaglądałem, a teraz raz na parę dni.
dobrze, że jest kontakt z
ludźmi choćby przez jakieś gg.A no, całkowicie potwierdzam.
Kupa czasu minęła, zanim przyzwyczaiłem się do nowego wyglądu Złośnika. Teraz już zaglądam tak często, jak wcześniej - czyli bardzo często Ale początkowo było strasznie.
Pozdr.
-
Jakies ploty mnie dochodza,
ze nie bede na zlocie sam z r888usz wy dziody
Wiecie co jest NAJSŁABSZĄ
strona Swift Klub? Forum podpiete do jakiegos zlosnikia razem z pierdolami o gotowaniu,
fotografii itp. Dawno powinna byc oddzielne forum tylko Swiftowe pod adresem
swiftklub.pl/forum iNa bank wzrosla by ilosc userow.czy ja wiem ...
-
usz wy dziody
Bedzie fun
czy ja wiem ...
To pokaz mi, ktory klub jakies marki / modelu ma dwa biedne fora (zbyt ogolne!) podpiete do wiekszego forum o wszystkim i niczym.
-
Bedzie fun
to widzę, że muszę przyjechać tajną bronią
To pokaz mi, ktory klub
jakies marki / modelu ma dwa biedne fora (zbyt ogolne!) podpiete do wiekszego forum o
wszystkim i niczym.zgadza się, nie mniej jednak Paruch zakładając klub, nie sądził, że aż taką popularność osiągnie mimo wszystko.
-
to widzę, że muszę przyjechać
tajną broniąSport zostaje w domu
Bo widzę,że tutaj zamiast fun i zlot und klimat się robi wyścig zbrojeń
-
Sport zostaje w domu
Bo widzę,że tutaj zamiast fun
i zlot und klimat się robi wyścig zbrojeńjaki Sport, jakich zbrojeń ?
-
Wiecie co jest NAJSŁABSZĄ
strona Swift Klub? Forum podpiete do jakiegos zlosnikia razem z pierdolami o gotowaniu,
fotografii itp. Dawno powinna byc oddzielne forum tylko Swiftowe pod adresem
swiftklub.pl/forum iNa bank wzrosla by ilosc userow.Czekałem, aż ktoś to napisze. Przez to klub traci na prestiżu. (?)
-
To może uciekniemy na stronkę i wtedy będzie git ?
Ja to nawet jestem za.
Nareszcie starania erdego i innych zostaną w pełni wykorzystane. -
To może uciekniemy na stronkę
i wtedy będzie git ?
Ja to nawet jestem za.
Nareszcie starania erdego i
innych zostaną w pełni wykorzystane.Nowa strona jest na wykończeniu (jeśli okaże się być funkcjonalna) i jak dobrze pójdzie, to jutro będzie już działać w pełni. Co do forum, to niestety na Złośniku jest taki skrypt, że przekonwertować to na coś bardziej ogarniętego, to niezbyt się da. Jednak założenie nowego forum - nie ma problemu.
-
Jednak założenie nowego forum - nie ma
problemu.7 lat ( prawie 8 ) wiedzy tak szybko się nie przeniesie ... nawet przy Phpbb i 10 osobach siedzących na raz ...
-
Nowa strona jest na
wykończeniu (jeśli okaże się być funkcjonalna) i jak dobrze pójdzie, to jutro będzie już
działać w pełni. Co do forum, to niestety na Złośniku jest taki skrypt, że przekonwertować to
na coś bardziej ogarniętego, to niezbyt się da. Jednak założenie nowego forum - nie ma
problemu.a miejsce na na serwerze???
zmisci sie forum i to co na nim jest??? -
a miejsce na na serwerze???
zmisci sie forum i to co na
nim jest???Nie przeniesiemy tego co na tym forum jest, na nowe, bo raz, że się po prostu nie da, a dwa, że zajęło by to wieki przy tak dużej bazie danych. No i dochodzi problem miejsca, ale to już chyba najmniejszy problem przy tym wszystkim.
Zresztą nie kombinujmy z forum, dopóki jeszcze strona nie jest doprowadzona w pełni do porządku.