Jeżeli ZLOT, to gdzie?
-
weź nie zrzędź jak stara baba
podobno jest w takim świetnym stanie
To chyba mój musi odpoczywać
Ostatnio se wyczytałem,że to mogą być tylko uszczelniacze Ale na razie nic nie
robięmusi odpoczywać, nie ma innego wyjścia, a najlepiej to na lawecie niech jedzie :]
Żeby było koniec OT wracamy do tematuOdległości są dość znaczne i dość znaczna jest grupa ślunsk
-
musi odpoczywać, nie ma
innego wyjścia, a najlepiej to na lawecie niech jedzie :]
Żeby było koniec OT wracamy
do tematu
Odległości są dość znaczne i
dość znaczna jest grupa ślunskWięc czekamy na dalsze propozycje. Im później zapadnie decyzja tym całość drożej nas wyjdzie
-
a najlepiej to na lawecie niech jedzie :]
odszczekaj to żadna laweta,on na kołach ma jeździć
Odległości są dość znaczne i
dość znaczna jest grupa ślunsknie no,to nie chodzi tylko,że grupa śląsk.. ale tych km jest dość troszku do zbierania...ale jakby był to myślę,żebyśmy pomarudzili, że daleko ale pojechali..jak to przystało na Swiftowca z krwi i kości
-
Osieczna + Gostyn to bdb lokalizacje, ciezko bedzie znalezc cos podobnego
-
Powtórka z rozrywki? Teraz już mapki nie będziesz potrzebował jak dojechać a i pani gospodyni od domków by może nam rzuciła jakimś upustem po ostatnim dobrym wrażeniu jakie zrobiliśmy
-
Tak sobie pomyslalem, ze ja bym chetnie znowu tam pojechal - jest tani i fajny tor, osrodek rowniez swietny, ceny niskie, jeziorko spoko...
-
Tak sobie pomyslalem, ze ja
bym chetnie znowu tam pojechal - jest tani i fajny tor, osrodek rowniez swietny, ceny niskie,
jeziorko spoko...No, ja jeszcze na zlocie nie byłem, ale w tym roku nie odpuszczę, znaczy się w przyszłym roku ;-)
-
I Hellsin wie gdzie szukać auta
No a tak na serio,nie wiem czy znajdziemy gdzieś taki tor w podobnej cenie,no jeszcze Wyrazów chyba ma podobną stawkę Ale fajnie było
-
I Hellsin wie gdzie szukać
autaOplulem monitor
-
autaPadłem
-
autabafdzo smesne
No a tak na serio,nie wiem
czy znajdziemy gdzieś taki tor w podobnej cenie,no jeszcze Wyrazów chyba ma podobną stawkę
Ale fajnie byłoWyrazów - 700-800 zł za wynajem od rana do wieczora ...
Pokoje - sądzę że max. 35 zł od osoby ...
Ośrodek jest zarówno w mieście jak i pod Cz-wą jest parę ... m.in. Poraj, Zawady ( tu blisko do jeziora i na 1/4 ).Tylko gdzieś nie czuć tego klimatu ... bo to miasto
-
Tylko gdzieś nie czuć tego
klimatu ... bo to miastoDokladnie, zlot to maja byc wakacje i odpoczynek gdzies nad jeziorkiem, a nie w miescie.
Dlatego ja proponuje Osieczna z Gostyniem
-
Dokladnie, zlot to maja byc
wakacje i odpoczynek gdzies nad jeziorkiem, a nie w miescie.
Dlatego ja proponuje Osieczna
z GostyniemJak dla mnie pół biedy, 210 km
-
240 km - jak dla mnie w sam raz
-
240 km - jak dla mnie w sam
razMiło, będzie okazja zobaczyć najlepiej ocynkowanego Swifta w PL ;-)
-
jasne, blacha rodem z audi full ocynk
-
Ja byłbym za Broczynem, tak dla zmiany klimatu
lotnisko daje olbrzymie możliwości
no i uniknęlibyśmy jeżdżenia w kółko, ustawiłoby się kilka prób, wyścigi na 1/4 mili można by zrobić, dla każdego coś miłego
tylko oczywiście nie na dziko, tylko po uzgodnieniach z zarządcą lotniska
-
KILK - wyglada fajnie to lotnisko.
-
KILK - wyglada fajnie to lotnisko.
No, jest prawie 3000 metrów płyty A najlepsze, że za free Do Czaplinka ode mnie jest też około 200 km..
-
calkiem spoko te lotnisko i mozna te kilka prob zrobic nie tylko albo w kolko albo ogien i przed siebie :santa: dla mnie zlot moze by gdziekolwiek, byleby sztywna ekipa byla tylko jest jeden warunek ktos miec linke holownicza z okolic wawy zeby mnie zholowac ewentualnie