Jeżeli ZLOT, to gdzie?
-
Placili 50 zł od samochodu
ale.... astr jest duzo duzo wiecej niz swiftow i chyba nie udzwigniemy 2.500 zl.... Nawet jak
bedzie 25 osob to wychodzi po stowce...faktycznie, cena może być niestety zaporowa
-
faktycznie, cena może być
niestety zaporowaPrzypominam,że za Gostyń był 1kpln
-
Przypominam,że za Gostyń był
1kplndlatego piszę ...
2500 vs 1000 ... a i tam ledwie chyba starczyło ... -
dlatego piszę ...
2500 vs 1000 ... a i tam
ledwie chyba starczyło ...Nom było ciężko ale jakoś się udało,drugie tyle hmm może być ostro...ale jakby teraz wcześniej wrzucić info na Klub Suzuki może by było lepiej
-
Zmieniamy miejscowke jednak... raz, ze tor, dwa dotycztalem ze ktos tam wentyle wykrecal w tym Koronowie...
Jestem ze Spoonem w kontakcie, badzcie cierpliwi
-
Jestem ze Spoonem w
kontakcie, badzcie cierpliwiCzyżby chłopaki zapraszali nas prawie,że nad morze tzn na własny tor? No nie wiem czy budżet to wytrzyma
-
Czyżby chłopaki zapraszali
nas prawie,że nad morze tzn na własny tor? No nie wiem czy budżet to wytrzymabędziesz mieć bliżej do Świnoujścia
-
Nie, zaden Szczecin.
-
Czy to juz to oficjalne zaproszenie? :>
Bylem ostatnio z nudow zobaczyc Tor Poznan, niestety trafilem na koniec zawodow i auta zjezdzaly, byl jakis Swift DW
Tor nie dla nas, przynajmniej nie dla mnie
Ta prosta przeraza...
Za to duzo slyszalem o Szczecinie.
Moj Ex pug i jego obecny wlasciciel o nicku Ex tam zamieszkiwuje niedaleko. -
Ja na letni pewnie przyjadę Gdzie by nie był Swiftem to raczej nie przyjadę bo siostra pewnie nie pożyczy Ale wódeczki będzie trzeba się napić W połowie lipca będę miał wolne i będę w PL to na pewno zawitam
-
Mam do rozważenia kolejną propozycję. Odpaliłem szukajke żeby sprawdzić czy się nie powtórzę, ale za dużo się nie dowiedziałem. Miejscówe polecił znajomy
WIKIPEDIA : http://pl.wikipedia.org/wiki/Czaplinek
OFICJALNA STRONA: http://wrota.czaplinek.pl/Miejsce na zawody:
Lotnisko Broczyno:
Zaledwie 8km od centrum Czaplinka - ogólnodostępne, a co za tym
idzie bezpłatne. Nawierzchnia to asfalt.
http://www.wajk.pl/Proponuje domki Brda 6 osobowe 160 zł/doba.
26zł za osobę.
Mamy duży monitorowany parking.
Drzewo do ogniska 40zł.
Całkowity koszt pobytu 30 osób 25-27 września to około 1600,-zł.
[center]Plusy tej lokalizacji[/center]
-
atrakcyjne położenie turystyczne + baza sportów wodnych
-
korzystna relacja jakość/cena
-
lotnisko w pobliskim Broczynie za free (podłoże asfaltowe,
długość 2600 m, szerokość około 40 m, równa i niezniszczona
nawierzchnia, zero dziur, ciekawe zaplecze w postaci bunkrów i innych
wylanych asfaltem placyków) -
parking z monitoringiem
-
możliwość zorganizowania ogniska
-
oferta sprawdzona przez klubowiczów Astra G i nie czekają nas żadne "niemiłe niespodzianki"
-
-
Czaplinek i ogolnie Pojezierze Drawskie jest niesamowite Tam jest na prawde pieknie w tych okolicach. Tylko wrzesniowy termin to nieporozumienie, jak juz to sierpien
-
wszystko pinknie i super ... ale daleko ...
-
zgadzam się z kolegą powyżej coś bliżej by mogło być, no ale jak trzeba będzie to i tak daleko pojade na pierwszy zlot
-
Czaplinek i ogolnie
Pojezierze Drawskie jest niesamowite Tam jest na prawde pieknie w tych okolicach.
Tylko wrzesniowy termin to nieporozumienie, jak juz to sierpienData jest przykładowa, tak się tam zjechały Astry
-
Zawsze ktoś będzie miał daleko. To tylko propozycja, których pojawi się więcej z mojej strony w najbliższym czasie. A decyzja należy do nas wszystkich
-
wszystko pinknie i super ...
ale daleko ...Nooo to już po drodze na wakacje do Świnoujścia Ale fakt,szmat drogi ludzie z dołu by mieli do przejechania...
Fetor chyba najwięcej Aleee,damy radę
-
Aleee,damy radę
Powtarzam, że to tylko propozycja:)
-
Nooo to już po drodze na
wakacje do Świnoujścia Ale fakt,szmat drogi ludzie z dołu by mieli do przejechania...
Fetor chyba najwięcej
Aleee,damy radęok to mnie holujesz - postanowione
-
ok to mnie holujesz -
postanowionea co silnik Ci zaje...się zgubił?