Jeżeli ZLOT, to gdzie?
-
Podejrzewam, ze ekipa szczecinska tez sie wybierze nawet na zlot w Ustrzykach Dolnych
Tak na zachete:
-
Tak na zachete:
mmmm
-
A moj to niby jakis jest?
I to nie prawda ze mam plaski przebieg mocy do odcinki
A ja to niby stary jestem ?
Tez mlody szczyl przy takim zabytku jak Fetor hahahahahahanie znam kolegi
-
W zwiazku z tym ze bedzie to
moj pierwszy zlot Suzuki- miejsce nie ma znaczenia- napewno bede- chocbym mial jechac na drugi
koniec polski :)koniec i kropka .postawa jak najbardziej pozytywna
ja w zależności od stanu finansowego, ale już teraz mogę zacząć zbierać a pojechać bym chciał, nawet jak po torze bym nie jeździł -
To się postaraj to może go
nie pomyli już z żadnym innymnastepny tez bedzie bialy
-
nie znam kolegi
Zobaczymy co bedziesz gadal w jeziorze szukajac ludzi robiacych za trampoline
Bialy jest spoko, byle nie czerwony
-
Bialy jest spoko, byle nie
czerwonyco Ci się w czerwonym nie podoba?
Fetor jaki następny też? Ta Pani,która pomyliła jest z czerwonego a nie białego
-
co Ci się w czerwonym nie
podoba?
Fetor jaki następny
też? Ta Pani,która pomyliła jest z czerwonego a nie białegonastepny moj samochod tez bedzie bialy
to znaczy postaram sie by byl
-
nastepny moj samochod tez
bedzie bialy
to znaczy postaram sie by bylAaaa,no chyba,że tak
-
Do tematu mi wracać, ale już!
-
wszystko si, ale kasa?
ile astry płaciły za tor?
EDIT: moge wrzucic zdjeciu Toru Poznań, ale raczej nas niego nie stac ;P
-
wszystko si, ale kasa?
ile astry płaciły za tor?Nie wiem, najlepiej zadzwonic do Bydzi bezposrednio, chyba ze chcesz zebym pokopal na astra klubie?
EDIT: moge wrzucic zdjeciu
Toru Poznań, ale raczej nas niego nie stac ;PTor poznan jest bez sensu wedlug mnie, tam kasa idzie w tysiacach za caly dzien, a prawdziwy tor to chyba nie jest potrzebny prawie seryjnym samochodom z kierowcami amatorami (wylaczajac Erdiego i pewnie jeszcze jakies pojedyncze osoby). Na kartingu ciezko sobie zrobic kuku, nawet jak sie wyleci, a na poznaniu podejrzewam, ze gti bedzie mial >160 na prostej...
-
Podejrzewam, ze ekipa
szczecinska tez sie wybierze nawet na zlot w Ustrzykach Dolnych
Tak na zachete:
Odpada za duzo zakretow ;-p
Co do miejsca to mi pasuje Zreszta moje zdanie jest zawsze takie samo nie wazne gdzie wazne ze bede
pozdros
-
Nie wiem, najlepiej zadzwonic
do Bydzi bezposrednio, chyba ze chcesz zebym pokopal na astra klubie?miejscowka fajna, wiec mysle, ze mozna dlubnac temat
-
Odpada za duzo zakretow ;-p
Co do miejsca to mi pasuje
Zreszta moje zdanie jest zawsze takie samo nie wazne gdzie wazne ze bede
pozdroszawsze można jechać bez zakrętów
jesteś, bo mam Cię na zdjęciach trzeba będzie odświeżyć wątek ze zlotu tylko nie mam kiedy zdjęć przejrzeć i przeskalować
edit: a miejsce mi się też wydaje jak najbardziej w porządku, tylko te 400km mnie przeraża, ale jak starczy na paliwo to się zjawię -
miejscowka fajna, wiec mysle,
ze mozna dlubnac tematHaha, dobry jestem, szukalem ile placili, szukalem, szukalem i w koncu zauwazylem temat na czerwono wielkimi literami "oplata za autodrom"
Placili 50 zł od samochodu ale.... astr jest duzo duzo wiecej niz swiftow i chyba nie udzwigniemy 2.500 zl.... Nawet jak bedzie 25 osob to wychodzi po stowce... W kazdym razie mam numer telefonu do wlasciciela czyli PZM bydgoskiego, reszte ustale ze Spoono na privie.
-
jesteś, bo mam Cię na
zdjęciach trzeba będzie odświeżyć wątek ze zlotu tylko nie mam kiedy zdjęć przejrzeć i
przeskalowaćMoze lepiej nie bo ja na tym Zlocie pionu nie trzymalem
-
bier lachone, moja nie bedzie
sama aaa i helsinkowa dzioucha jeszcze jest i ta no ten tego od tego bialego co go
pomylilano to dobrze
-
a czemu nie ? możesz nawet ze
no nie wiem tak pytam
swoją Babcią jak tak bardzo chcesz
nie no babci nie
-
Placili 50 zł od samochodu
ale.... astr jest duzo duzo wiecej niz swiftow i chyba nie udzwigniemy 2.500 zl.... Nawet jak
bedzie 25 osob to wychodzi po stowce...faktycznie, cena może być niestety zaporowa