Filmiki ze Swiftami :)
-
A kompresora nie dałoby się włączać i wyłączać w czasie jazdy? Tak jak klimy? ;p
-
A kompresora nie
dałoby się włączać i wyłączać w czasie jazdy? Tak jak klimy? ;pjak chce Ci się za każdym razem wychodzić z auta i ściągać pasek to czemu nie
-
A kompresora nie
dałoby się włączać i wyłączać w czasie jazdy? Tak jak klimy? ;pRaczej nie bo jest napędzany przez pasek który jest połączony z kołem pasowym(a tego nie wyłączysz)
-
Montaż kompresora wyjdzie chyba taniej niż turbo...a tak przy okazji co potrzeba do montażu kompresora i jak to dokładnie wygląda(chodzi o schemat układu)?
-
A ja mam wizje kręcącego się paska ale z możliwością odłączania kółka kompresora od jego napędu ;p
Tylko stojący kompresor w miejscu chyba będzie przeszkadzał silnikowi w siorpaniu powietrza ;p
-
A kompresora nie
dałoby się włączać i wyłączać w czasie jazdy? Tak jak klimy? ;pTo, że brzmi trochę jak odkurzacz nie znaczy, że działa podobnie
-
Może się zdziwicie ale ta dyskusja wcale nie kojarzy mi się z tytułem wątka
-
Zastanawia mnie tylko sposób montażu filtra powietrza - co będzie jak spadnie deszcz?
-
A ci dalej swoje!
Mam wywalić na Ypsa? -
Z tego co widzę, to niektóre mają sprzęgło i można toto odłączyć Klik
Część druga.
I trzecia. -
Z tego co widzę, to
niektóre mają sprzęgło i można toto odłączyć
Klik
Część druga.
I trzecia.nie tak dawno caly teamswift lal z tego goscia i jego projektu
-
jeśli chodzi o kompresory to w sprawie kupna zapraszam do mnie a w sprawie montażu www.supercharger.pl
-
Z tego co widzę, to
niektóre mają sprzęgło i można toto odłączyć
Klik
Część druga.
I trzecia.sory ale koles gdzie to podlaczyl bo jakos niezabardzo widac:D:D:D:D
-
sory ale koles
gdzie to podlaczyl bo jakos niezabardzo widac:D:D:D:Dno wlasnie o tym mowie gosciu tylko zamontowal i nic wiecej z tego nie zrobil
-
niektorzy to juz od malego cwicza
-
no wlasnie o tym
mowie gosciu tylko zamontowal i nic wiecej z tego nie zrobilnormalnie dużo mu to daje
- jakieś 15 kg i obciążenie na pasku
-
a takie było:
youtubminuta 2:36 3 swifty z rzędu.
-
Kolega znalazł taki oto krótki filmik z ubiegłego weekendu:
www.youtube.com/watch?v=U1VeEV0XuJc -
slychac jakby jakias wypasna fura grzmiala, a tutaj pokazuje sie malutki swifcik
-
on ma wuwuzele w wydechu:P nie no elegancko, moj naszczescie troche ciszej chodzi:D