Filmiki ze Swiftami :)
-
Się wsłuchałem. Klapłeś gazem wcześniej ;P
-
Przez tą rybę podium
uciekło.calkiem ?
-
Grzesiek co sie nie chwalisz?
-
jeszcze jeden sie pojawia okolo 6 min
-
badajcie to najbardziej efektowna jest szyba przednia a raczej jak sobie poleciała!
-
badajcie to
najbardziej efektowna jest szyba przednia a raczej jak sobie poleciała!Grubo!
Mam nadzieję, że załoga OK. -
W komentarzach na youtubie piszą, że załoga ok... zresztą, przy rolce, rzadko coś staje się załodze, chyba, że auto w trakcie trafi w coś twardego - tutaj było miękko, więc przy dobrze dociągniętych pasach wszystko musi być ok.
-
badajcie to
najbardziej efektowna jest szyba przednia a raczej jak sobie poleciała!Ale urwał! Siła była niesamowita, ciekawe czy ta szyba kogoś nie poturbowała
-
W innym wątku jest filmik z prawie hopą swiftem, to ja chciałem pokazać takie trochę większe hopy:
-
nasz swift na Rally Luzicke Hory 2009 - 6:18
-
Maciek Jarząbek (bardziej) i my (mniej) skaczemy na Rajdzie Dolnośląskim 2009 - tutaj polecam cały film, bo jest niezły
-
no i moi faworyci Rally Sprint d'Achene 2005 - chłopaki w swifcie mają dobrze poryte pod sufitem
-
-
Swift na torach :
http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/...-swifta,1651720 -
co się tak na swifty uwzieli jak nie 80km/h w mur to teraz pociąg ;/
-
Mocna konstrukcja, która nie ma sobie równych ;D
-
Bedzie na części
-
co się tak na swifty uwzieli jak nie 80km/h w mur to teraz pociąg ;/
... 140 km/h bokiem w słup jeszcze było
-
he no to mamy komplet
-
Dziś jeszcze przeprowadzili test zderzenia czołowego Swifta ze starą Rav-4 Przy jakiej prędkości niestety nie wiem.
-
Powiedzieli, że przy 40km/h ale na 40 to nie wyglądało. I jak zwykle media zrobiły wodę z mózgów. Najpierw komentarz, że przy zderzeniu przy prędkości tylko 40 km/h można zginąć a po demonstracji crasha powiedzieli, że w tym przypadku nikt nie zginął bo mieli zapięte pasy bezpieczeństwa (oczywiście manekiny).
Ale Swift bardziej ucierpiał -
... 140 km/h bokiem
w słup jeszcze byłono przeciez cie opisali gdzies
-
Wspomniana wcześniej czołówka -> link
-
ktoś z forum w 1:50?
przemask w 4:30 i zaraz drugi Swift