Filmiki ze Swiftami :)
-
na lato może szeroka stal spoko, na zimę to raczej łyżwy
-
Najważniejsze, że próbował
To tak jak ze mną kiedyś na kresce stanął koleś w nowym BMW 740...
-
-
jak puszka po piwie rozdeptana masakra
-
Dlatego ja-zwłaszcza jako świeży kierowca wychodzę z założenia,że żadne systemy w samochodach nie zastąpią zdrowego rozsądku i oleju w głowie.Oczywiście piszę to odnośnie stanu tego swifta ze zdjęć,bo nie wiadomo co był przyczyną tego wypadku.
W autach typu swift trzeba tego rozsądku mieć naprawdę za dwóch,bo przecież poziom bezpieczeństwa w tych autach jest niemalże żaden.Piszę to zwłaszcza,że czasem jeżdżę z żoną i córką po Trójmieście i okolicy.Traktuję tą sytuację jako porządną szkołę jazdy-za pewien czas kupię bezpieczniejszego vana,ale nawyki podczas jazdy pozostaną.
Pozdrawiam.
-
Dlatego
ja-zwłaszcza jako świeży kierowca wychodzę z założenia,że żadne systemy w
samochodach nie zastąpią zdrowego rozsądku i oleju w głowie.Oczywiście piszę to
odnośnie stanu tego swifta ze zdjęć,bo nie wiadomo co był przyczyną tego wypadku.
W autach typu swift
trzeba tego rozsądku mieć naprawdę za dwóch,bo przecież poziom bezpieczeństwa w tych
autach jest niemalże żaden.Piszę to zwłaszcza,że czasem jeżdżę z żoną i córką po
Trójmieście i okolicy.Traktuję tą sytuację jako porządną szkołę jazdy-za pewien czas
kupię bezpieczniejszego vana,ale nawyki podczas jazdy pozostaną.
Pozdrawiam.Najgorsze, że jak ktoś z przeciwka coś odwali, to cokolwiek byś nie zrobił to nie ma szans
-
fajna zabawka ile to ma km?:D
-
http://www.autobild.de/artikel/tracktest-suzuki-swift-42847.html
1.3L 16V N/A
Skrzynia 6-biegowa
180 KM @ 9500 rpm (silnik kręci się do 10500 rpm)
154 Nm @ 5400 rpm
Masa: 698 kg
Stosunek masy do mocy (mniej = lepiej): 3,8 kg na KM, dla porównania Porsche 911 GT2: 3,1 kg na KM.
0-100 km/h: 4.6 s.
V-max: 240 km/h -
W Polsce to by się nie pościgał...
-
-
Było rok temu to tu
-
ja dopiero dzis znalazlem
-
Było rok temu to tu
Jak dobre to czemu by nie odświeżyć
-
Nie widziałem tego wcześniej. Bardzo fajne.
Ciekawe czy Michał powiedziałby teraz to samo co powiedział wtedy... szczególnie o swojej pracy przy aucie i podejściu do tego...
...bo ja nie mogę się doczekać budowy nowego swifta. To jest bardzo fajna rzecz odskocznia od tego co robi się na codzień -
W Polsce to by się
nie pościgał...wydaje ci sie
btw wiesz ze odcinki do rajdow sie wybiera
-
btw wiesz ze
odcinki do rajdow sie wybieraW Polsce nie ma z czego...
No chyba, że na jakiegoś ekspresa lub autostradę go wpuszczą... -
W Polsce nie ma z
czego...bładzisz młody człowieku
http://www.youtube.com/watch?v=vv_RGZXk0Nsjezdzilem po podkarpaciu - wiekszosc drog jest w swietnym stanie
wiecej akurat jestem na podhalu
i tez nie ma sie do czego przyczepic
-
ale szatan ta lada
-
No wiesz...jechał na slickach, poza tym napęd na tył...