Filmiki ze Swiftami :)
-
http://www.youtube.com/watch?v=fAX7UBI2Cs0
Przejazd przez tor
Nordschleife. Na niektórych ujęciach widac jak niektóre Bumy nie dają z nim sobie rady.Też Cię witam na forum
-
http://www.youtube.com/watch?v=fAX7UBI2Cs0
Przejazd przez tor
Nordschleife. Na niektórych ujęciach widac jak niektóre Bumy nie dają z nim sobie rady.Fajna przygoda : )
-
Więc jeśli masz shitzuki
-
Ktoś od nas z Klubu rameczki klubowe
ładnie to gra
-
no jak w tytule autor Mjecio;]
no pierdziawa neizla:D -
jaki piekny wydech, a jeszcze ladniejsze gti na zywca duzo lepiej brzmi na najblizszym spocie coniektorzy sie przekonaja
-
jaki piekny wydech, a jeszcze
ladniejsze gti na zywca duzo lepiej brzmi na najblizszym spocie coniektorzy
sie przekonajabrzydal
ja mam niecny plan do następnego wydechu, ale potrzebny mi jest dawca i $$
Tego ostatniego jak na razie brak -
brzydal
ty tez
ja mam niecny plan do
następnego wydechu, ale potrzebny mi jest dawca i $$
Tego ostatniego jak na razie
braknie tylko ty cierpisz na brak tego czegos ja mam zamiar wspawac jeszcze srodkowy tlumik i 2 dodatkowe wieszaki bo mi sie obija rura o wszystko
-
ja mam zamiar wspawac jeszcze srodkowy tlumik i 2 dodatkowe wieszaki
bo mi sie obija rura o wszystkoNaprawdę o wszystko?
-
ładnie to gra
Konkurencja jakaś musi być
-
Ale wiesz oprocz 4-1 to tam powinna byc rura z tlumikami
-
Ale wiesz oprocz 4-1 to tam
powinna byc rura z tlumikamiMechanik nie miał plecionki a tłumikarze naokoło wszyscy już zamykali więc dopiero dziś go odbiorę (przy okazji nowa dedykowana lambda NGK i parę innych pierdół i będzie cacy )
Mimo wszystko przez te kilka kilometrów będzie mnie słychać chyba w całym centrum Warszawy :]
-
wydech zrob, kwasowke 2 cala
-
wydech zrob, kwasowke 2 cala
Od początku to chciałem porządnie zrobić do końca, ale w El-Tec od kolektora do końca chcą za to 2 tysiące
-
Od początku to chciałem
porządnie zrobić do końca, ale w El-Tec od kolektora do końca chcą za to 2 tysiącedoopa tam a nie elsrek, kupuj 6 kolanek 2 calowych, 3 metry rury 2" do tlumikarza i niech ci wyspawa na wzor seryjnego.
albo przyjedz do mnie wyspawam ci za 1,5k
-
jak chcesz to dam ci namiar za 1600pln, moze cos urwie robi na gotowo, cichy przelot, 2 tlumiki m-tech
-
eee tam taka konkurencja hyhy
bądź hardcorem i tak normalnie jeździj hehehejak chcesz to dam ci namiar
za 1600pln, moze cos urwie robi na gotowo, cichy przelot, 2 tlumiki m-techto ja mogę swój odsprzedać za 1500 hyhy
-
doopa tam a nie elsrek, kupuj
6 kolanek 2 calowych, 3 metry rury 2" do tlumikarza i niech ci wyspawa na wzor seryjnego.
albo przyjedz do mnie
wyspawam ci za 1,5kPo tym jak mi tacy polecani tłumikarze zrobili portki i zobaczyłem te łączenia i stopioną stal w środku wystająca na połowę średnicy to podziękowałem za jakiekolwiek dalsze przeróbki...
-
Po tym jak mi tacy polecani
tłumikarze zrobili portki i zobaczyłem te łączenia i stopioną stal w środku wystająca na
połowę średnicy to podziękowałem za jakiekolwiek dalsze przeróbki...bo trzeba patrzec na rece
-
bo trzeba patrzec na rece
dokładnie, sam się o tym przekonałem
Na szczęście teraz TIG-owca będę mieć u boku i tylko rurki będzie trzeba kupić + tłumiki