Filmiki ze Swiftami :)
-
Myślę, że z chęcią bym wymienił swojego na takie cacko
-
czy ja tam mam w
tytule drift albo nie wiem co? po prostu taki zwykły filmik z nudów dalem , jak auto
zachowuje się na LPG.Jak ja ruszę z [BIP] to auto chwilę w miejscu stoi hehe
-
fajnie chodzi ciekawe jaka moc.
-
-
Chcę takiego ślicznego Cultus-ka !!!
-
Jak ja ruszę z
[BIP] to auto chwilę w miejscu stoi heheNie znasz innych określeń?
-
no i to jet dolot a nie stozek i przeplywka;]
-
0-100km/h + shiftlight
-
Cytat:
0-100km/h + shiftlight
Ładnie - widać krótkie przełożenia
Czemu masz tak wysoko obroty biegu jałowego ustawione ?? -
Cytat:
0-100km/h +
shiftlight
Ładnie - widać
krótkie przełożenia
Czemu masz tak
wysoko obroty biegu jałowego ustawione ??Po czasie schodzi na jakieś 1500. Niżej już ciężko było zestroić na tych wałkach żeby było stabilnie, zwłaszcza, że był problem z TPS-em na mojej przepustnicy (z tego co pamiętam nie można już było bardziej przekręcić TPS a przydałoby się )
-
Po czasie schodzi
na jakieś 1500. Niżej już ciężko było zestroić na tych wałkach żeby było stabilnie,
zwłaszcza, że był problem z TPS-em na mojej przepustnicy (z tego co pamiętam nie
można już było bardziej przekręcić TPS a przydałoby się )taaa.. a naprawde byl jeszcze na ssaniu;p, Ale jesli faktycznie auto tylko ro rajdowania to nie ma sensu ustawiac na nizsze jak praca jest nierowna czego zawsze przyczyną są waleczki;] Czemu zegarów nie zmienisz na serie?
-
taaa.. a naprawde
byl jeszcze na ssaniu;p, Ale jesli faktycznie auto tylko ro rajdowania to nie ma
sensu ustawiac na nizsze jak praca jest nierowna czego zawsze przyczyną są
waleczki;] Czemu zegarów nie zmienisz na serie?Podobają mi się te białe Tylko na filmiku trochę lipnie wyglądają
-
Cytat:
Ale jesli faktycznie auto tylko ro rajdowania to nie ma
sensu ustawiac na nizsze jak praca jest nierowna czego zawsze przyczyną są waleczki;]No dobra ale ja bym chciał te wałki do jazdy codziennej a takie obroty sa stanowczo za wysokie np do stania w korku
-
no wlasnie na filmiku all rozmazane sie wydaje i az nieczytelne przez kolor, ale penwie na zywo jest inaczej;]
-
Cytat:
Ale jesli
faktycznie auto tylko ro rajdowania to nie ma
sensu ustawiac na
nizsze jak praca jest nierowna czego zawsze przyczyną są waleczki;]No dobra ale ja bym
chciał te wałki do jazdy codziennej a takie obroty sa stanowczo za wysokie np do
stania w korkuwystroic sie da, bedzie fajnie popierdywal na wolnych obrotach
-
nic nie widać, poproszę o wersję dla niedowidzących
-
indii
jakos w 0.35 -
130 kuni po czipie z allegro... hmm taaaa
-
130 kuni po czipie
z allegro... hmm taaaaa jak tam Twoje 219KM po zmianie przełożenia ?
-
a jak tam Twoje
219KM po zmianie przełożenia ?ja nie zmienialem przelozenia
cos ci sie pomyrdalo