Filmiki ze Swiftami :)
-
Ze śląska to
jeździłem trochę po Częstochowie i Bielsku-Białej i nie widziałem tam jakichś ekstra
wypasionych dróg...To przejedz się teraz nowa obwodnicą Bielska Po nowosądeckim sobie pojeździj tam też są fajne drogi
Nie wiem może oczekujesz 5 pasów w jednym kierunku, bez limitu prędkości i wtedy to będzie wypaśna droga Ale rozczaruję Cie..... możesz tego nie doczekać, więc ciesz się z równej dwupasmówki chociaż
-
A jak tam Twoim zdaniem średnicówka? Wszyscy sobie chwalą a wydech to już dwa razy urwałem ;p
-
Nie wiem może
oczekujesz 5 pasów w jednym kierunku, bez limitu prędkości i wtedy to będzie wypaśna
droga Ale rozczaruję Cie..... możesz tego nie doczekać, więc ciesz się z
równej dwupasmówki chociażWystarcza mi A2 pod nosem...
-
A jak tam Twoim
zdaniem średnicówka? Wszyscy sobie chwalą a wydech to już dwa razy urwałem ;pNie narzekam jak się dupą szoruje po asfalcie to tak jest
albo wieeemmmm, słabe gumki zakładasz
-
Mitsubishi GTO vs Suzuki Cultus Twin Engine
Film z 1994 r.
Od 01:37 jedzie Cultus/Swift. Maszyna z Hill Climb, dwa silniki, za kierownicą Monster Tajima. -
trochę za dużo tych lotek ma w nim
-
Dużo skrzydeł, bo w Pikes Peak to chłopaki szybko jeżdżą i potrzebują dużo docisku.
Polecam film "Climb Dance" z Ari Vatanenem i Peugeotem 405 T16. Tak kiedyś wyglądał Pikes Peak (teraz cała trasa jest już wyasfaltowana).
A monster Tajima jechał tam swiftem 3 razy. Na początku (1992), auto prawie wcale nie miało spojlerów, rok później dołożyli już wielkie skrzydło z tyłu i spojler pod przednim zderzakiem. W 1994 roku pojechał już z takimi ogromnymi skrzydłami z przodu i z tyłu. -
samolot
-
To skrzydło z przodu to na apokalipsę zombie...
-
Dzieło Szymona (szymonsct)
-
Przegladajac forum hondy ( inaczej nie moze byc ) natknalem sie na taki topic:
http://www.k20a.org/forum/showthread.php?t=99250
zeby zobaczyc ataczmenty trzeba sie zalogowac no ale to taka bardziej ciekawostka ze cos nas laczy
pewnie gdzies na teamswicie albo redlajnie bedzie caly temat o tym wiec jak ktos znajdzie to wkleic
-
Od 03:32 jest Suzuki
-
0-100 3.6s
-
Od 03:32 jest
szkoda tylko ze takie filmy juz nie powstana
przez dzialania ekoterrorystow trasana pikes peak zostala w calosci wyasfaltowana
-
tym co wpadli na pomysł wyasfaltowania Pikes Peak powinni łeb wyasfaltować
-
http://www.teamswift.net/viewtopic.php?f=36&t=47712 moim zdaniem najladniejsze 2 strona czarny i 3 zolty mysle ze zderzaczki ktore kupilem oraz swiatla beda bardzo fajnie wygladac
przod
tył
-
A takie felgi to takie jak kolegi Likaona tylko srebrne?
-
http://www.teamswift.net/viewtopic.php?f=36&t=47712 moim zdaniem najladniejsze 2
strona czarny i 3 zolty mysle ze zderzaczki ktore kupilem oraz swiatla beda
bardzo fajnie wygladacFajne, tylko ty masz inne światła z mk2 i będziesz musiał zostawić lampki w zderzaku - tu są światła z wersji US...
tył
-
Pogrzebałem trochę na tym TeamSwift.net i fajną dolną rozpórę/osłonę znalazłem
-
tył
Jeszcze do tego masz pokazane jak wyglądają lampy na tył w amerykańskiej wersji.