Filmiki ze Swiftami :)
-
Bardzo ładny film
-
teraz to 3 razy
beda sprawdzac zanim cos zloza trzeba bedzie sie na hamownie ustaffficNo to jedna osoba spierniczyła mimo, że ten główny mechanik mówił żeby dokładnie to sprawdził i coś tam zamienił bo było źle... no i coś zamienił ale nie tak jak trzeba niestety. On po kieszeni dostał więc chyba zapamięta naukę na przyszłość
Teraz docieranie a potem na hamownie można faktycznie pojechać nawet jakąś grupa jak za starych dobrych czasów do Kreatora Mocy
-
No to jedna osoba
spierniczyła mimo, że ten główny mechanik mówił żeby dokładnie to sprawdził i coś
tam zamienił bo było źle... no i coś zamienił ale nie tak jak trzeba niestety. On po
kieszeni dostał więc chyba zapamięta naukę na przyszłośćpewnie tak, jednak straciles troche czasu przez te bledy
Teraz docieranie a
potem na hamownie można faktycznie pojechać nawet jakąś grupa jak za starych dobrych
czasów do Kreatora Mocyjestem za
-
pewnie tak, jednak straciles troche czasu przez te bledy
No niestety tydzień stracony ale za free nowe zawory dolotowe będę też miał przynajmniej
(staram się szukać jakichś pozytywów tej sytuacji w myśl zasady nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ) -
No niestety tydzień
stracony ale za free nowe zawory dolotowe będę też miał przynajmniej
(staram się szukać
jakichś pozytywów tej sytuacji w myśl zasady nie ma tego złego co by na dobre nie
wyszło )wzialbys cos mocniej pogrzebal, a nie kosmetyke tylko
-
wzialbys cos mocniej pogrzebal, a nie kosmetyke tylko
Panie daj kase a z chęcią to zrobię - ciąg dalszy jak będą pieniądze - jak dobrze pójdzie to w tym roku - jak nie - za rok
-
http://www.youtube.com/watch?v=fO3590_r6DQ
1600+ zdjeć z
budowy swiftawłaśnie miałem pytać czy to macie już
-
Szkoda auta!
-
Szkoda auta!
KlikNo muszę się z tym zgodzić jako właściciel bordowego sedana
Ale to co dla mnie jest fajnym autkiem dla innych to szrot za 2 tysiące zł... i jakie auto katować jeśli nie tak tanie...
A auto na filmie w stanie blacharskim naprawdę ładnym - pewnie małolaty podprowadzili swojemu dziadkowi z garażu
-
http://www.youtube.com/watch?v=kQuMqr98hoA&feature=related
Polowe klepanie:D
-
Co prawda to nie Swift, ale ku przestrodze...
-
ot taki fun swift
az sie geba z rana cieszy xD
-
Mi się cieszy jak widzę ten filmik:
-
Mi się cieszy jak
widzę ten filmik:zobacz jego filmiki to jest Soft turbo
-
Nie psuj mi humoru
-
Nie psuj mi humoru