Widziany, widziana
-
w niedziele widziany na os swietokrzyskim w kielcach sebas_g
-
Jawor, Intermarche, fioletowy chyba 1,3 3d z latkami
Blachy legnickie, nic sie nie ukryje
Widuje codziennie, Swift z ramkami.
A ostatnio minalem kierowniczke w drodze z Legnicy do Jawora.
Ujawnic sie prosze :> -
w niedziele
widziany na os swietokrzyskim w kielcach sebas_gTo nie ja. Sprzedałem Swifta z 3-4 miesiące temu Mam 2 Hondy CRX. No ale na pewno widziałeś mojego byłego swifta - dalej ma ramki i lepki ale już jest zapuszczony.
-
To nie ja.
Sprzedałem Swifta z 3-4 miesiące temu Mam 2 Hondy CRX. No ale na pewno widziałeś
mojego byłego swifta - dalej ma ramki i lepki ale już jest zapuszczony.no nie najlepiej sie prezentowal
jak cos smigam czerwonym mk3 gs dosyc glosnym
-
Dzisiaj o 13:17 widziany niebiesko-żółty (żółte zderzaki i lusterka) Swift mk2/3 na Strzelców Bytomski w Bytomiu Ktoś z forum?
PS.
Bardzo wyróżniał sie z tłumu -
Wczoraj ok 22:00 piękny wiśniowy Swift na czarnych Rotach (?) z którym stałem na światłach w Komornikach.
-
-
Zółty Suzuki Swift mk6 widziany w Dolsku koło godziny 16. Czyżby Spoono ?
-
Widziany LansikBansik i .olek (wreszcie poznałem ) na cargo godzinę temu - postaliśmy, pogadaliśmy... mini spot był można powiedzieć
-
dokladnie, do zobaczenia.
p.s: dziekuje za eskorte.
-
widziany dziś Artur59... dzięki za spota do następnego, tym razem przyjadę czerwonym
-
koniecznie czerwonym - chętnie zobaczę jak prezentuje się z bliska oraz dokonane w nim zmiany . Do następnego
-
Niedziela, 26-06-2011 ok 18stej, Katowice przed wjazdem pod tunel od strony Silesii w kierunku Sosnowca ciemne cudo rajdowe z klatką bezpieczeństwa, dawało wydechem znać o sobie:), chyba nawet zwolniło:), gapiłem się w navi wcześniej:).
Turlałem się granatowym hb 5d MK IV.
-
Niedziela,
26-06-2011 ok 18stej, Katowice przed wjazdem pod tunel od strony Silesii w kierunku
Sosnowca ciemne cudo rajdowe z klatką bezpieczeństwa, dawało wydechem znać o
sobie:), chyba nawet zwolniło:), gapiłem się w navi wcześniej:).
Turlałem się
granatowym hb 5d MK IV.To byłem ja Wracałem z zawodów w Chorzowie No właśnie zrównałem się z Tobą ale patrzyłeś gdzieś w dal więc pojechałem dalej i mrugnąłem awaryjkami - chyba nawet odmrugałeś długimi Pozdrawiam!
-
No uwielbiam przejeżdżać przez ten tunel - redukcja, gaz i cudo dźwięk
-
No uwielbiam
przejeżdżać przez ten tunel - redukcja, gaz i cudo dźwiękTo jeszcze przejedź na slickach - dopiero dźwięk miażdży Myślałem, że ogłuchnę
-
Dziś ok. godziny 13
w Falentach przy stacji diagnostycznej widziany biały Swift z żółtymi progami.
Wyglądał na zadbany ,więc może ktoś z forum...Biały z żółtymi progami to chyba kolega Dżizas
-
Faktycznie to ja