Widziany, widziana
-
Dzisiaj w Gdańsku na Al. Zwycięstwa czerwony GLX w naklejkach i z przelotową końcówką.
To ktoś z forum?? -
Dziś widziany Mjecio - pogadaliśmy sobie, posłuchałem jak pracuje jego Nexia, kupiłem obudowę termostatu i pojechałem do domu
-
potwierdzam smiecia posluchasz konkretnie jak sie spota zrobi
-
potwierdzam
smiecia posluchasz konkretnie jak sie spota zrobiCiekawe ile ta bestia ma do setki?? :]
-
pol godziny
-
widziana nexia, widziany sebastian, mojego swifta tez poglaskalem jako ze u kolegi zimuje.
mala rundka, rozerwany kolejny przewod paliwowy, ale nexia - tajfun bedzie!a i jeszcze:
czerwone mk2 gti z czarnymi zderzakami widziane w brwinowie w tunelu, bardzo ladne!
drugi czarny, na bialej stalowce. oba na blachach wpr - jechalem cichociemnie vw caddy, wlascicieli pozdrawiam! -
Widziany granatowy Swift hatchback (nie wiem ile drzwiów ) Nr SK7458F (chyba - tyle rozszyfrowałem ze wstecznego lusterka )
Nie wiem czy to autko kogoś z forum, ale odnotować musiałem -
Pozdrawiam użytkowniczkę (kobitka w okularach) białego Swifta MK2/3 3D z rejestracją WB... widzianego dziś rano ok. godziny 8.50 na al. Prymasa 1000-lecia w Warszawie (na wysokości stacji BP/Lukoil).
Oczywiście lepa z tyłu oraz podkładki klubowe
Ja raczej nie jestem już rozpoznawany, chyba, że ktoś ma chęć wypatrywać wiśniową Octavię I kombi na 5 ramiennych alufelgach i z naklejką z tyłu MR Motors
-
Pozdrawiam kolegę, choć jeszcze nie znam.
Co jak co, ale klubowej Octavii to się nie spodziewałam. Ale następnym razem będę wypatrywać.
A tymczasem czekam aż samochodzik wróci od lekarza -
czerwone gti (chyba) mk2 z lepajem na tylniej szybie po prawej stronie widziane dzis w kielcach na ul. sandomierskiej o godzinie 23.13 lecialo na lublin
-
Pozdrowienia dla Indiego ktory lezy w szpitalu
chopok sie załamał, ze za malo mocy wyszlo, chcial przykrecic troche wiecej na srubce i zrobil se ziazia -
ze za malo mocy wyszlo, chcial przykrecic troche wiecej na srubce i zrobil se ziazia
łapa ucierpiała ?
-
łapa ucierpiała ?
neee, łoko
-
neee, łoko
Ale nie wypłynęło to łoko?
-
Ale nie wypłynęło
to łoko?niee no jeszcze sie trzyma
-
niee no jeszcze sie
trzymazrobiłeś szybki kurs hafciarstwa :]
-
zrobiłeś szybki
kurs hafciarstwa :]ee tam zdrutowalem mu
-
widziane dwa gitajce:
bialo-zolty kolegi z forum, widywany wczesniej jedynie w avatarze - stal pod blokiem i sie prezyl.
drugi na lopuszanskiej, habrowy, mk3, tez na blachach z warszawsko-zachodniego.obu wlascicieli pozdrawiam!
-
W końcu, od 10 lat tak stoi...
...i rdzewieje
-
A któż ma wiśniowego sedana ZSD??
Widziany w wczoraj na targowej w warszawie...