Widziany, widziana
-
ten to ma oko
-
zna ktos?? fotel kierowcy sparco czy recaro widziany dzisaj w straszynie na parkingu lidla
-
zna ktos?? fotel
kierowcy sparco czy recaro widziany dzisaj w straszynie na parkingu lidla
Daj info na Klub Suzuki
-
To ja
Pozdrawiam -
widzialem Cię jak wychodziles z samochodu na wozku pop*erdalalem juz chcialem zagadac ale wchodziles do sklepu co robisz w Gda?:P i moze jakis spot??
-
no, no Bak juz nawet w warsztacie chodza plotki ze jakis czarny swift gti jezdzi w straszynie
-
Antol widziany na KJS Wyszków 2012 i jak wracał z Szutrów Mazowieckich. Oglądałem rajdówkę i wyglada bardzo ładnie , super się zbiera i kręci ładne czasy
-
Były Swifcior Danbara (?) widziany w Tarnowie na parkingu pod urzędem
-
A gdzie lepki klubowe?
-
A gdzie lepki
klubowe?Na przedniej szybie coś było i przednia ramka tablicy rej. z napisem swiftklub
Tak w ogóle, to Danbar nie miał tyłu przyciemnionego? -
Na przedniej szybie
coś było i przednia ramka tablicy rej. z napisem swiftklub
Tak w ogóle, to
Danbar nie miał tyłu przyciemnionego?A co za problem zerwać folię - nie każdy to lubi
-
swift GTi widziany na Mokotowie w Warszawie
-
Widziany Przemask na Narutowicza w swojej rajdowej Hondzie nie poznałem na początku jak migałeś awaryjnymi
-
no i mieliśmy małego spota 2x GTi , czarnuch był do sprzedania w Kielcach , z napisami toyo z boku , wspomaganiem. Dawny Swift Grześka
Powiem tak , bardzo fajnie to zapitala! Fajna zdrowa sztuka. Dostał kilka części wizualnych ode mnie ( lampy które były pomalowane sprayem hahaha )
pogadaliśmy , ale nawet udało się pojeździć razem
-
08/12/2012 widziany srebrny Swift Mk 4/5 5D na warszawskim Wawrze
Na zderzaku czarna naklejka SwiftKlubu (czerwony emblemat na czarnym tle), bez ramek, blachy WT .....
-
pamiętacie mk2 gti który był określony na allegro jako stan kolekcjonerski? Sprzedany ok rok temu , ostatnio był widziany u mnie na uczelni w Warszawie
na prawdę ładna sztuka z nietypowym kolorem
-
chyba widziany pita, brat przejezdzal obok
-
Plastekk widze, ze studiujesz na SiMR'ze lub WIP'ie Dziennie czy zaocznie? Jakos nigdy nie widzialem Twojego Swifta
-
zaocznie na simr , stoi zawsze w każdy weekend.
Tylko jest tak brudny że cieżko go zauważyć
-
Co studiujecie?