Widziany, widziana
-
Faktycznie to ja
Jak tam auto? Porobiona podłoga, bo jak go kupiłeś to podobno różowo nie było?
-
Czarne GTI z wydechem al'a "wiadro" (bodaj RZ73), widziane przedwczoraj na wyzwolenia, przełączyłem na benzyne, ale i tak nie mogłem dogonić Któż to?
-
Zielony dziś pod M1 w Zabrzu swift mk4 (?) na srebrnych, pełnych OZach Racing na glebie z Gliwic. Ktoś od nas bo nie widziałem, żadnych lepek klubowych?
-
Co za srebrnego kombiaka obtrabilem ?
-
-
Dziś spotkałem przypadkiem pomarańczową rajdówkę GTi i jej właściciela na polu namiotowym w Skorzęcinie
-
jakiś czas temu spotkałem się z kolega johny82 z forum
white & black gti
-
Dziś spotkałem
przypadkiem pomarańczową rajdówkę GTi i jej właściciela na polu namiotowym w
SkorzęcinieMariSwiftGTi się wkurzy, ze nie tylko on ma pomarańczowe rajdowe GTi hehe
-
Chyba czarna primera kombi z ramką i naklejką nr PZ 4374S na drodze krajowej nr 11 na Poznań. Dojechałem do kolegi na jakieś 30km przed Kępnem i jakieś 30km później wyprzedziłem. Jechałem dostawczakiem z fasadami i też mam na nim ramki Było to ok. 1:30 w nocy ale moge się mylić. Pozdrawiam
-
Chyba czarna
primera kombi z ramką i naklejką nr PZ 4374S na drodze krajowej nr 11 na Poznań.
Dojechałem do kolegi na jakieś 30km przed Kępnem i jakieś 30km później wyprzedziłem.
Jechałem dostawczakiem z fasadami i też mam na nim ramki Było to ok. 1:30 w nocy
ale moge się mylić. Pozdrawiamhej
to byłem ja . Ale było to chyba trochę wcześniej.
Pozdrawiam
-
Dopiero zauważyłem Jeśli z ramkami to musiał być mój, ale zaraz popytam w domu czy ktoś nie pamięta takiej sytuacji
-
Wczoraj wracając z nad Bałtyku przejeżdżając przez Błonie przejechałem bezpośrednio obok zaparkowanego (chyba pod domem?) Dżizasowego żółto-białego GTi-ka
-
hehe.
widziany dzisiaj na trójmiejskiej W-Ztce , kolege mockba w jego czarnym GTi -
z kim sie widzialem na na S8, prujac w strone warszawy?
kolege serdecznie pozdrawiam!
-
widziany w niedzielę 18.09.2011 w Tczewie ok 23 ładny biały swifcik 5d na tablicach mławy od nas ktoś ?
-
widziany w
niedzielę 18.09.2011 w Tczewie ok 23 ładny biały swifcik 5d na tablicach mławy od
nas ktoś ?A miał jakieś oznaki przynależności do klubu?
-
ciemno było a ja zachrzaniałem 206 ale młody chłopak prowadził. za mną aż do samego gdańska jechał, potem odbił na obwodnice. fajnie by było jakby był na forum
może jest jedynie cichym czytelnikiem i sie nie wypowiada -
Wczoraj na summers cars party widziany monstergarage32 Gti 4x4 podszedłem nikogo przy aucie nie było
Oraz Indii z jego super glebą.Robi wrażenie -
Szczecin, dzisiaj koło 19;30, Czarny swift hatchback, z tyłu literki JDM. Od placu lotników po same zawadzkiego się mijaliśmy... Ktoś z forum?
-
Oraz Indii
z jego super glebą.Robi wrażenietył posadził smyk tak samo jak przód ?